Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2015 13:52 - ЗА РУСИФИЛИТЕ И ДРУГОФИЛИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3353 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СТРАННИ РАБОТИ

По света стават много странни работи.

Например сиряни, араби, етиопци, негри и какви ли не бягат от собствените си страни.  Тръгват за Западна Европа. А Западна Европа е една твърде гъсто населена територия. Свободни територии има най-вече в най-голямата по територия държава. Там с десетки километри не можеш да видиш селце или, не дай Боже, град. И какво им пречи?

Земя-бол! Работа-колкото щеш! Я мине данъчен-я не мине. А и да мине-сипваш му едно цукало с водка и данъците ти ще се разминат.

Само един проблем.

Не щат сиряните, арабите и негрите да живеят там, „Где так вольно дышит человек”!

Нещо повече!

Набълбука се Вася с пърцуца за 20 минути и запява „Широка страна моя родная. Много в ней лесов, полей и рек! Я другой такой страны не знаю!”

Ами откъде да знае, като не го пускат да види. Веднъж видял, Вася не иска да се върне. Пуска корен и продължгава да смуче с корена  джин, коняк, уиски, грапа, орухо и каквото падне.

Другарят Путин ако иска Русия да произвежда, нека прати в Турция новия Дибич Задбалкански и да подкара Дибич сирийците, арабите, негрите, кюрдите и други бежанци и имигранти и да ги засели в Сибир. Както на времето правеше с българите. Да направят от Сибир градина и да продават на европейците краставици, домати, брюкселско зеле и сибирски зехтин. И без това войските му са в Сирия.

Но не ще другаря Путин да засели Сибир с хора. Защото после трябва да търси нов Ермак Тимофеевич да се бие с новите сибиряци. Не че ще му се размине, защото на китайците им харесва сами да отиват в Сибир, да се женят за рускинчетата и да колонизират бавно и настъпателно мечтаната от тях територия.

Но най-странното е, че у нас русифили с метла да ги метеш. И нито един от тях не отива в Русия да живее там или да изучи малките си русифилчета там. Праща ги при русофобите в Германия, Великобритания, Франция, Испания, Италия, Австрия, Скандинавия, САЩ, Канада и къде ли не. В стремежа си да направят англичаните и германците русифили те, самите, се превръщат в другофили. Така българските русифили сами съсипват русифилството в България и един ден, нищо чудно, да се наложи да правим работилница за русифилчета, за да не им изсъхне имиша дибидюс.

Русифили български,

Моля ви се да си пращате русифилчетата при другаря Путин. Съберете ги, организирайте ги в дружини, изберте им дружинни ръководители и ги изпратете в Русията, за да я почувстват. Дружинни ръководители-валяло: Гоце, Митьо Гестапото, Светлана Шаренкова, Михи Маус, Румен Петков, Велислав Дърев, Николай Малинов, Мая Манолова. Всъщност, Михи Маус и Румен Петков не ги пращайте, защото ще свърши бързо водката и ще настане алкохолен глад из руските степи, тундри и „по долинам и по взгорям”!

И тогава Русия изведнъж ще се обезсмисли!

П.П.

Терминът „русифил” не е печатна грешка. То е контаминация между „русия” и „сифилис”, понеже и русофилството и сифилисът представляват тежко венерическо заболяване.





Гласувай:
10



1. kolorado - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07.09.2015 14:59
Терминът „русифил” не е печатна грешка. То е контаминация между „русия” и „сифилис”, понеже и русофилството и сифилисът представляват тежко венерическо заболяване.
цитирай
2. konspiratorbg - Бългрофил
10.09.2015 04:26
ЗА Михи МАУС се бъркаш че е русофил понеже съм чувал че ходи често до САЩ също и Дончева.
цитирай
3. sosa - Фоб
10.09.2015 16:45
Жалко, надявах се на по-добра обосновка. Примерно ако съм русофил, прави ли ме автоматично някакъв фоб.Като говориш за Вася от прованс, сравни го с някой от покрайнините на Ню Йорк.
цитирай
4. bosia - До Соса
10.09.2015 18:08
32% от руснаците и 15 % от рускините умират от алкохол. Сред тях определено е и Вася от прованса.
Не знам това как е обосновало Соса да стане русофил.
А ако прочетеш и истинската история на българо-руските отношения тогава обосновката става още по-необоснована.
цитирай
5. sosa - Не
11.09.2015 10:25
Виждам че акцента ти се насочва към пиячите, а това не мисля че определя основите потоци от народонаселение следствие на арабската пролет.Колкото до Русия, такава държава след 1917 г. няма. Има друга - СССР, управлявана от ционисти с руски имена.И днес е така.Русия ще има след като си върне царя. А за алкохолната статистика - има и по-добри от тях, европейци при това.А да коментираш истинската история на българо турските,българо -гръцките или сръбски или румънски отношения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735827
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031