Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2015 10:37 - ДА ЛЕКУВАМЕ ЗАБОЛЯВАНЕТО, А НЕ СИМПТОМА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1430 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БЪЛГАРИНЪТ ПАК СЕ ПЛЪЗГА ПО ПОВЪРХНОСТТА НА ПРОБЛЕМИТЕ
 Поредната трагедия на пътя стана в Лесидрен. Веднага се появиха медиите и традиционните, до смърт омръзнали физиономии, на глупаци от властта, неправителствени организации и репортери с по едно бобено зърно в тикветата си, които дрънкат редичка струйка от паралитични мисли.
В същото време от няколко дни правителството в лицето на министър Бъчворова се разпеняви и закани да "смачка" нарушителите по пътищата и улиците.
Уви! Напъните им няма да доведат до нищо добро, освен че ще има оцапани гащи.
Вторичният контрол по пътищата дефинитивно не може да даде добри резултати, защото е само констативен. Истинската причина не е във водачите, а в начина на подготовка и издаване на документи за правоуправление. Точно там трява да е първичния контрол и той може да излекува заболяването. Преди няколко дни един бивш директор на КАТ каза, че според анализите на КАТ 95%!!! от катастрофите стават от липсата на добра подготовка на водачите!!!
Но кой да мисли в дълбочина?
Когато се създава един апарат и се извършва само краен контрол дали работи се постъпва много глупаво, защото няма да разбереш кой елемент от апарата не работи. Затова трябва да има първичен контрол на елементите, за да се елиминира неработещият елемент още преди да е монтиран. Така се избягва опулването на качествения контрольор след проверка на неработещ апарат. Тогава контрольорът започва да гадае кой елемент е неработещ.
При първичен контрол на елементите се изключва дефект на базата и се ограничава до допускане на човешка грешка при монтажа. Това значително облекчава намирането на грешката и отстраняването и. Но г-жа Бъчворова е далеч от нормалния начин на мислене и смело и безотговорно залага на вторичния контрол. Всъщност, ако подозира, че грешката е именно в липсата на първичен контрол, тя става явен съучастник в ежедневните убийства по пътищата и улиците.
Съществува една огромна и нагла машина за правене на пари и убийства на български граждани по пътищата и улиците. Няма друга система, която да води до такива огромни и ужасни загуби на хора и държавни разходи в България. От строителството на пътища пречиствателни станции и други съоръжения и обекти се краде в пъти повече, но там няма ежедневни убийства и осакатяване на десетки хиляди българи.
Точно това не искат да разберат управляващите, независимо от коя т. нар. "партия" са.
Публиката също гледа видиотено и чака да доийде месията, за да поправи дефектния манталитет на обществото. В същото време безотговорните и услужливи медии и журнаглисти омайват с лъжи, полуистини и демагогия гражданите и спокойно си пият кафето или мастиката с вид на човек, който си е свършил работата сносно.
Всичко това са престъпления от вторичен характер.
Дефектите в елементната база трудно се забелязват, особено ако не искаш да ги забележиш.
Нека ги изброим тези елементи:
Министър-председател-дефинитивен организатор на схемата за корупция в МТИТС и убийства и осакатяване на български граждани
Министър на транспорта-пряк организатор на убийствата и осакатяванията на българи
Директор на изпълнителна агенция "Автомобилна администрация"-пряк изпълнител на убийствата и осакатяванията
Министър на вътрешните работи-съучастник в убийствата чрез отказ от разследване на елементната база и насочване към вторичен контрол за прикриване на истинските организатори на убийствата и осакатяванията
Народно събрание-липса на елементарен контрол върху изпълнителната власт и дълбоко нежелание да изпълняват задълженията си. Дори има депутат, който е изгубил детето си на пешеходна пътека. Вместо да извади калашника и да подпука колегите си, тя директно отива в лагера отсреща и става рупор на партийните, а не на човешките ценности.
Главен прокурор-Съучастник на убийствата и основен прикриващ на схемата за корупция, убийства и осакатяване на български граждани
Медии и журнаглисти-тоалетната хартия за бърсане на мръсни задници от схемата за корупция и убийства
Обществена апатия-НПО и близките на избитите и осакатени, които персонифицират убийствата  с водачите на МПС и не искат да бръкнат в торището на управлението, за да извадят наяве истинските причини да убийства и осакатяване на българските граждани.
Президент-муха без глава, която трябва да следи за обществения интерес и обществения морал
Разбира се, аз изброих елементите според институциите, които по конституция съставляват управлението и контрола на управлението.
Но мога да ги персонифицирам, тъй като съм написал достатъчно сигнали, протести и публикации на тази тема. Точно затова и стигнах до замерването на депутатите с развалени домати и яйца.
Действащите лица и изпълнители в момента са:
Бойко Борисов-премиер и главен организатор на убийствата и корупцията
Ивайло Московски-пряк организатор на схемата за убийства и корупция
Цветелин Цветанов-директор на ИА "Автомобилна администрация"-пряк ръководител на убийците
Румяна Бъчворова-съучастник в убийствата и корупция в МТИТС и укривател на истинските убийци
Цецка Цачева и компания от 239 безмозъчни паразити, които няма да ги споменавам поименно. Те имат задълженията да контролират изпълнителната власт и да бламират както отделни министри, така и целия кабинет
Сотир Цацаров-основен укривател на убийците, които продават изпити и документи за правоуправление на неграмотни, полуграмотни и неподходящи за водачи на МПС. Този тлъст дебелосерец не иска да разбере, че да продадеш свидетелство за правоуправление е все едно да продадеш оръжие на един озверял идиот с много нисък праг на търпимост
Георги Лозанов и компания, Делян Пеевски и всички останали собственици и управители на медии, които са изхвърлили морал и ценности от главите и телата си-телевизии, вестници и сайтове /с редки изключения/. Това е паравана за убийците и корупционерите. Особено трябва да се наблегне на бездействието  при търсене на истината на Вяра Анкова и Радослав Янкулов като генерални директори на ОБЩЕСТВЕНОТО РАДИО И ОБЩЕСТВЕНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ!!! Те трябва незабавно да бъдат изхвърлени, а останалите в схемата да бъдат дадени на румънски прокурор!
Бездушието на обществото, подправено с традиционните български тарикатлъци, липсата на солидарност и ценностна система на българина са благодатна почва на горепосочените организирани убийци.
Тук има и един нюанс с привкус на недалечното минало.
Когато трябва да се санкционира  висш представител на властта-се събира една малка група престъпници /ДОПГ-държавна организирана престъпна група/ и решава как да прикрие зловонието на престъпниците и ако няма как, се нарочва един бушон, който се екзекутира публично с идеята, че българинът ще приеме екзекуцията като истинска. Убеден съм, че Главен прокурор, специализирана прокуратура министър на вътрешните работии премиер са дали инструкции на ДАНС и ГДБОП до какво ниво могат да работят и как да създават бушони. Така, ако се наложи, поради външен или комбиниран с вътрешен натиск, пешкирът ще обере някой шеф на отдел в ИА "АА" или регионален директор на ДАИ/ДАЙ/. Единствено паника и ужас могат да доведат селския тарикат Бойко Борисов да жертва Цветелин Цветанов или Ивайло Московски. Това той би направил без да се замисли, ако разбере, че това е единствен начин да оцелее.
Духовната тъпота, апитията, престъпните действия и престъпните бездействия на управляващите, контролиращите и медиаторите няма да намалят престъпленията на ДОПГ. Вторичният контрол е залъгалка за полуидиоти, които, за съжаление, представляват мнозинство от обществото.
Ако някой се надява Брюксел да ссвърши работата на полуидиотите съм длъжен да им заявя, че Брюксел дори и брюкселско зеле без пари не дава!
Същото се отнася и за Москва и Вашингтон.
Не сме народ! Не сме народ...



Гласувай:
2



1. getmans1 - А по негово време друг „бивш началник“ каза същото ... преливате от пусто в празно и ...
13.08.2015 11:09
„ Преди няколко дни един бивш директор на КАТ каза, че според анализите на КАТ 95%!!! от катастрофите стават от липсата на добра подготовка на водачите!!!“

... така се получава, че под емоционалния натиск на обществото се пишат не работещи закони.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11814446
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930