Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2015 17:54 - ПРОЧЕТЕНО В "ПРЕС БТ-КАЗАНЛЪК"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1619 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БЪЧВОРОВА! КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА? ЗАБРАВИЛА СИ ПАРАШУТА! image

Миналата седмица в ГД БОП – София се е състоял конкурс за длъжността – Началник сектор в направление „Терор“. Сред явилите се няколко служители е и Алекси Алексиев – бивш Директор на ОД на МВР – гр. Стара Загора. Предвид протекциите на Цветан Цветанов, същият е спечелил конкурса и предстои следващата седмица, да бъде подписана заповед за назначение от МВР министъра Румяна Бъчварова.

Атестатът му за добра работа е всеизвестен – изпълнение поръчки на Цв. Цветанов с политически привкус, а именно:

1.Кметът на гр. Гълъбово и Общинския съвет бяха уличени от същия, като организирана престъпна група. Делото завърши с пълно фиаско за Алекси Алексиев, но с изпълнена поръчка.
2. Делата срещу четиримата полицаи от Стара Загора, които лежаха една година в ареста с нескопосани от него обвинения, придружени с натиск от негова страна върху прокурори и съдии по това дело. Въпреки всичко, делото се спука като балон и полицаите осъдиха държавата по Закона за отговорността на Държавата.
3. По същия нескопосан начин Алекси Алексиев натопи и бившия си шеф – директора на ОД на МВР – гр. Ст Загора – ген. Тончо Михайлов, като се опита да го изкара наркодилър. За целта, лично обработи лица от криминалния контингент, като : Антон Руснака, братята Христомир и Станимир Маронките, Николай Колев – Тайсъна и още няколко лица, като ги принуди да свидетелстват срещу Генерала, въпреки че те никога не са разговаряли с него. Делата срещу ген. Т. Михайлов също завършиха с пълно фиаско за поръчителя – Цветан Цветанов и изпълнителя – Ал. Алексиев.
4. Случаят с Камен Маринов – шеф на Инспекцията по труда в Стара Загора, който също осъди държавата в дело, че е набеден и оклеветен от въпросния Ал. Алексиев.
5. Ареста на кмета на гр. Павел баня и на Т. Паунов, който почина един ден след освобождаването му от ареста.
6. Поръчката срещу Иса Бесоолу, дадена му лично от Цв. Цветанов.
7. Поръчката срещу автобусните превозвачи, водена лично от него, заради която управителите на 3 фирми лежаха в ареста.
Всички поръчкови дела, които той изпълни по време на първия мандат на ГЕРБ се спукаха като балони и породиха правни последици, в полза на обвинените.
Други активи на въпросния „ценен” кадър Ал. Алексиев, бе затварянето на магазина на един обикновен гражданин – Петко Събчев от гр.Казанлък. Лично от Алексиев, той получи закани и заплахи и последва саморазправа. За това съществува запис на охранителна видео камера от обекта. До ден- днешен пострадалият П.Събчев пита: Как за 1 година със заплатата си на държавен служител, Алексиев е погасил 126 000 лв. кредит и как кара модерен Мерцедес- Г класа.
Но амбициите на Ал. Алексиев са в посока – шеф на ГД БОП, не да носи отговорност за мерзостите, които е сътворил, в качеството си на Директор на ОД на МВР – Ст Загора. С активното съдействие на Цв. Цветанов се очертава тези амбиции да бъдат удовлетворени.

Незабавно Министър Бъчварова да отговори на два въпроса:

1.Как и с какво е ценен Ал. Алексиев? Може би като „брилянтен” юрист, завършил ВНВУ гр. Велико Търново, автор на множество скалъпени дела, поръчани му от Цв. Цветанов!
2. Как един вече пенсиониран в системата на МВР служител се явява на конкурс и го „печели”?
Колегите му в Стара Загора още помнят и с насмешка коментират „факта”, че той откри пушката, с която щяха да убиват Джордж Буш – младши при посещението му в България, преди няколко години. Тази негова изцепка знаят всички служители от ГД БОП – да им е честито новото назначение и да очакват нови сюжети и бутафорни дела, каквито са любимите на Цв. Цветанов и неговото протеже – Ал.Алексиев.

Редакцията на сайта не носи отговорност за написаното, анонимността на подалите сигнала е защитена.





Гласувай:
1



1. theodor - ИМА КОМЕНТАРИ !
08.08.2015 02:11
НЕ ТРЯБВА ДА СИ ГЕНИЙ, ЗА ДА РАЗГАДАЕШ НОМЕРАТА НА ЧЕНГЕТАТА : ОСЪЖДАТ ГИ НЕПРАВОМЕРНО, СЛЕД КОЕТО ТЕ (ЧЕНГЕНЦАТА) ОСЪЖДАТ ДЪРЖАВАТА (МРЪСНАТА ДЪРЖАВА) И СПЕЧЕЛВАТ ПАРИ И АВТОРИТЕТ. НАШИТЕ ПАРИ. НЯКОЙ ДЕН ЧЕНГЕТАТА ЩЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ С ЛИХВА, А МАГИСТРАТИТЕ ЩЕ ГНИЯТ В ЗАТВОРА !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11783988
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930