Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2015 13:36 - СЪДЪТ ОТНОВО МЕ ОПРАВДА КАТЕГОРИЧНО!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2317 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.08.2015 13:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В ПОСЛЕДНИЯТ ДЕН ОТ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА ОТ ТАЗИ СЕСИЯ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ДЕПУТАТИ И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ СА СЛЪНЧАСАЛИ

Вчера реших на изпроводяк да почерпя депутатите с няколко килограма развалени домати. Отидох към обяд, когато най-мързеливите и некадърни депутати си тръгват тихомълком. Както винаги, момчетата от МВР ме очаквах с две камионетки жандармерия, препречени между мен и входа на НС.
Този път мятането на силно развалени домати мина в две фази.
В първата фаза милиционерите стояха на малко разстояние от мен без да ми пречет, което продължава вече два месеца. Просто си стояха и ме наблюдаваха. Това продължи, докато пред входа с мобилен телефон не се появи лицето Менда Стоянова. Почерпих я с три домата и тя на кучешки тръс внесе телесата си в парламента. Само след минута-две полицаите от милицията ме обградиха плътно и започнаха активно да ми пречат да изпълнявам гражданските си задължения към депутатите. В момента, в който замахвах с домата, те ми бутаха ръката и променяха траекторията на джепането. След известно време, 4-5 домата преди да свърша ме понесоха към павилиона, където се издават пропуските. Последваха множество телефонни разговори, неизвестно за мен с кого, след което ме натовариха в един автомобил и ме закараха за пореден път в Първо РУП. Там ми написаха заповед за арест, обискираха ме и започнаха процедурите. Помагах им активно, тъй като процедурите за нашата полиция не са силната и страна.
Заповедта беше за задържане по чл. 325, ал. 1 от НК. Обърнах им внимание, че този член няма да сработи в случая, но те не обърнаха внимание. Поисках правото си на оспорване на заповедта и написах протест до Административен съд-София град и чрез директора на РУП го предадох да върви по съответния ред. Последва отказ на прокуратурата да повдигне обвинение по НК. Нали същата прокуратура преживя пълно фиаско по същия член през ноември 2012 г., когато хвърлих първия домат по НС и те си бяха взели бележка. Това определено ме радва, защото съм допринесъл за качеството на работата на прокуратурата.
Последва обвинение по УБДХ /Указ за борба с дребното хулиганство/. Това ме озадачи, защото съм изпратил решението на съда от 29 май 2015 г. до НС и МВР., което се отнася за същия проблем. Явно, натиска върху МВР е бил много мощен, защото написвайки това обвинение те сами си смъкнаха гащите и си намазаха, образно кзано, сфинктера с вазелин.
Вечерта в 8ч 30 м.  ме изгониха и ми казаха, че делото ще бъде днес.
Действително, днес се състоя делото в СРС. Съдията ме изслуша, приобщи документите, които предложих и след дълга и много разумно и аргументирано слово постанови решението на съда. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. То е изцяло и категорично в моя полза и ме оневинява изцяло. В същото време действията на МВР са определени като противозаконни.
Нещо повече. В решението си съдията прибави, че мога да използвам и обувки и други предмети. На мен ми прозвуча като триумф, че Босия може да мята и обувки по некадърните и нагли депутати. Звучи направо като апотеоз на протестите.
Така или иначе ще взема решението в понеделник и ще ви запозная с него. Ще направя и пресконференция, в която ще запозная медиите с документите и фактите и ще им обясня, че не знам защо политическите отрепки от законодателната и изпълнителната власт държат ужасно много да ме направят национален герой. Аз нито искам това, нито имам намерение да се променям. Така се чувствам в пълно разбирателство със себе си и се надявам това да продължи до самия край.
Преди да ме изгонят, един от застъпващите на смяна в 19 ч. полицай ме нарече "олигофрен". Негови колеги започнаха да ми задават въпроси и да разглеждат решението на съда от 29 май и откритото ми писмо до депутатите. Ненадейно той прояви силен интерес и започна да задава, общо взето, смислени въпроси, на които отговорих без проблеми. На тръгване той излезе преди мен, изчака ме и ми се извини от сърце. Простих му и с това присъствието ми в районното приключи.
Засега.
С това приключи още един рунд от битката ми с малоумието и организираната държавна престъпна група. Нокдаунът е много тежък.
Разбира се, ще изпратя на Борисов, Бъчворова, Цачева и Плевнелиев един пълен комплект от четири мои спечелени дела от репресиите срещу мен заради протестите ми в полза на обществото и българските граждани. Ще напомня отново на Цачева, че съм заявил желание да говора с депутатите от всички парламентарни групи, за да ги запозная с всички документи и факти, с които разполагам.
Да видим, дали случайно в тиквето и не е протекъл някакъв вразумителен процес, макар че с нейния мантелитет и скромни познания това едва ли е възможно.
Това е, братя и сестри. Важното е да не се страхувате да протестирате, когато сметнете, че нещо не е наред.
И да се обединявате, защото обединеният протест е първата крачка към свободата!



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Малко им е- напоследък извършиха такива
01.08.2015 17:17
свинщини, че трябва да ги замеряме с гранати Ф 1. Ще изброя по- големите свинщини:
1. Пренебрегвайки народното желание за референдум, те ни лишиха от правото да поправим и оправим избирателния закон.
2. След някакви нечистоплътни уйдурми назначиха същите подуправители на БНБ, а те са виновни за фалита на КТБ.
3. Пак след явни договорки и уйдурми избраха кюстендилската слива за омбудсрам.

Ние, народът, суверенът бяхме превърнати в безмозъчни маймуни. Тази измет вече открито, самодоволно и арогантно ни храчи в лицата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11738284
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031