Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2015 11:10 - БНТ-ЧЕРНАТА ДУПКА, В КОЯТО ПОТЪВАТ НАШИТЕ ПАРИ, А ОТТАМ ИЗЛИЗАТ ЛЪЖИ И ДЕМАГОГИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2490 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БНТ-БЕЗУМИЕ И НАГЛОСТ

Типично за българската действителност, БНТ води мощна пропаганда в своя полза, заглушавайки истината и критичността на българските граждани. От седмици тръби и се саморекламира защото, видите ли, била навършила 55 години. Безсрамието и гьонсуратлъка на бившите и сегашни журнаГлисти нямат мярка.

-Видите ли,-казват от екрана едни шушумиги от миналото и настоящето-такива бяха времената, че не можехме да казваме цялата истина.

Ами млъкнете и скрийте! Когато човек е укривал истината, която е била необходима за всички, трябва най-напред да се покае и извини. И да не се оправдава с типичното за българина: „Такива бяха времената!” Времената и истината нямат допирна точка. Истината е във вечността. А вие не само, че я криехте, но и я заменяхте с няколко идиотски лъжи и идеологеми, за да засилите вонята на блатото, в което живяхме и, за съжаление, продължаваме да живеем.

Ако трябва да бъдем точни, БНТ винаги е била и продължава да бъде партийна телевизия, обслужваща партийните централи на разроилата се БКП. На хартия се води „обществена телевизия”, но това е само прах в очите. Прах в очите е и т. нар. „СЕМ”-Съвет за електронните медии. Той буквално копира стария КДНК-Комитет за държавен и народен контрол. Ако СЕМ беше съставен от нормални хора и с един добър закон, можеше да направи чудеса. Но и той, както и Главния прокурор, НС, МС, и всичко останало са само проформа институции, които са си самодостатъчни и единственото нещо, което правят е да си бъркат в носа и да правят топчета. За тях правенето на топчета е сериозно занимание и те използват всички свои познания и енергия в това производство.

БНТ е блато. Но си нямат Шрек. Там има само жаби, змии, комари и тиня. При един нормален и разумен анализ ще се види, че броят на работещите там е в пъти по-голям от необходимото. Качеството на кадрите е на много ниско ниво, а рандемана не надвишава 1 % и на практика може да се приеме за нулев. Самият факт, че рабогещите там се „подготвят” от бившите партийни секретари, ченгета и конформисти е достатъчен, за да се разбере за какво става дума. Там работят хора без морални устои и ако трябва да потърсим модела на идеалния конформист, интригант и нагаждач ще ми бъде много трудно да избера един от цялата гмеж. По-скоро бих приел, че самата институция ще облече жълтата фанелка. Помните ли онзи знаменит лаф на старото номенклатурче, активист на дружеството за лъжи и демагогия „Г. Кирков” и криминален кредитен милионер Асен Агов? Той каза просто, ясно и от сърце:

„Телевизията върви след победителите”

И сега нищо не се е променило там. БНТ подбира и назначава или калинки, или пластилинови човечата, които моделера по свое усмотрение. Заслушайте се в дикцията, граматиката и тембъра на гласовете и ще се отчаете. Да не говоря за пълната липса на правоговор и интелект. Думата „градоначалник” означава началник на полицията, но те редовно я използват да обозначат „кмет” Ударението на думи като „Училища”, „Съдилища” и пр. не е на последната сричка, но те я поставят именно там. Вчера един младок с гордостта на хлапе, на което името му е попаднало във вестника защото е ритнало улично куче, съобщи от екрана, че нв полуостров„ПелопЕНОС” имало пожар. Очаквах да се извини и поправи, но той,явно, дори не знае, че в Гърция има полуостров но той се казва ПелоПОНЕс.

Някой ще каже, че това са дребни технически грешки. Ще го опровергая, защото липсата на култура и самокритичност води до огромните грешки, състоящи се от говоренето на откровени лъжи, прикриване на истина и непрекъснатото канене на хора със съмнителни аналитични, политически, морални и човешки качества. Достатъчно е да ви припомня едно безумно и вредно предаване като „Референдум” с водеща Добрина Чешмеджиева. Че предаването е поръчково и обслужва посткомунистическите шайки, кой знае защо у нас наречени „партии” е ясно. Но не може с нашите пари да се обслужват бандитите от незаконните уроди на БКП. Това е престъпление към нацията!

В крайна сметка БНТ е една черна дупка, където потъват парите от нашите данъци. Някои са съгласни с това.

Аз не съм!





Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Зевзеците основателно наричат
27.07.2015 13:10
тази "телевизия" БНТ Педал Лайно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737132
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031