Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2015 14:49 - ИМАТ ЛИ ГЛИСТИТЕ КОКАЛИ?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2057 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЛЮТВИ МЕСТАН ИСКА ДА СИ ПРИСАДИ СКЕЛЕТ

Лютви Местан напоследък реши да се прави на мъж. В нормални обстоятелства всеки ще види, че е безгръбначен, но покрай Миков, Борисов, Сидеров, Кънев, Симеонов и останалата политическа сбирщина се прави на мъж доста успешно. И колкото е успешно сред политическия райграс, толкова е по-смешно като го гледаш отстрани. По всички въпроси той има мнение, но той изобщо не вярва в него. Защото собственото му мнение се създава когато е пред огледалото, стъпил на табуретка, за да се чувства голям и силен. И също като дете от детската градина като го качат на табуретката започва да рецитира идиотски стихчета, които не само не разбира, но не го интеруват. Интересуват го само ръкоплясканията след това и думите на майка му ”Е, нали добре рецитира за възрастта си!”

Интересното при ДПС е, че още от самото начало те застанаха едновременно и от двете страни на бариерата. Хем лежали в затвора, хем активни агенти на ДС. Но за тези 25 години, въпреки че се бият в гърдите, че са лежали по затворите не поискаха промяна на модела на Съдебната система./Справка-Ахмед  Доган/. Те поискаха да яздят същата система и това вече е факт. И Грухчо Цацаров, и Ясен Тодоров и Георги Колев и кой ли не, ги обслужват и отгатват и изпълняват желанията им като най-предани евнухчета в сарая на султана.

Лютви наМестан ме разсмя с измишльотината си, че трябвало „Да се съберат системните партии и да обсъдят Съдебната система.”

Човек може да си помисли, че за 25 години „системните” партии са се събирали и са градили „Нова България”.  Няма по-перверзно и идиотско изказване от това! За 25 години ДПС е участвало почти във всички правителства. И ако наистина са били „системна” партия, сега всички щяхме да ходим с обувки с дълбоки грайфери, защото всичко щеше да върли по мед и масло.

Те са толкова системни, колкото и останалите сбирщини от отрепки и паразити, които, кой знае защо, се наричат „партии”. Виж, ако кажат, че са системна банда, то тук нещата тръгват към истината. Но не го казват.

Ако искате да разберете какво значи „системни” партии, вижте резултатите от тях. По всички добри показатели сме на последно място, а на лошите-на първо.

Трябва малко по-силен ветрец, за да ги отнесе в небитието тези „системни” кретени, за да си оправим разнебитената държавица.

А вятърът сме ние, но нещо сме позабравили това.





Гласувай:
4



1. bosia - до дребното тролче
14.07.2015 21:15
Тролко, много сте дребни, за да се цели човек във вас и да хаби джепането. Що се отнася до Сидеров, преди 22 години ми се напика в ръцете. Нокаутирах го от раз. Можеш да го попиташ. Оттогава ми говори на вие. Виждам, че искаш да ми бръкнеш в джоба. Там пари няма да намериш, но ще ме хванеш за поливалката и ще ме заведеш при Сидеров, за да го чуеш как ми говори на вие.
Какво става с "Москвич"-а?
цитирай
2. bosia - до тролко
15.07.2015 11:57
Изпий си хапчето против стомашно разстройство.
цитирай
3. bosia - до тролко
15.07.2015 18:06
Нервичките, тролко! Нервичките! Кефя се, че за всеки твой коментар се отчита един прочит.
Благодаря ти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11800850
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930