Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2015 12:12 - МИНИСТЪР БЪЧВОРОВА /БЪ-ТО МОЖЕТЕ И ДА НЕ ГО ЧЕТЕТЕ/
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2637 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БЪЧВОРОВА БИЕ САМАРА, УЖ ЗА ДА СЕ СЕЩА МАГАРЕТО

Ето какво съобщават медиите днес:

 

„…След поредицата катастрофи по празниците и трагедията с прегазения Петьо в Панагюрище министърът на вътрешните работи и главният секретар на МВР са обсъдили възможността за внасяне на законодателно предложение, според което да се отнемат книжките на шофьори, нанесли средни телесни повреди. Това съобщи в сутрешния блок на bTV вицепремиерът Румяна Бъчварова…”

 

Никога не съм очаквал умен, достоен и качествен човек да стане министър, депутат, магистрат или журналист у нас. Самата система не го позволява. По скоро ще извадят от психиатрията пациент и ще го направят министър на вътрешните работи, отколкото да изберат човек с идеи, енергия и морал да направи нещо добро за нацията и обществото. Както направиха с Никола Филчев, назначавайки един шизофреник за Главен прокурор.

Румяна Бъчворова /Бъ-то можете и да не го четете/ не прави изключение. Досега не е казала нищо какво ще върши в министерството. Ще го „реформира” ли или ще продължава да го деформира. Тя, по стар косомолско-комунистическа инерция залага на наказанията. Думата превенция за нея нищо не означава. Защото превенцията показва интелект, а тя иска сила и власт. Чрез наказания! Явно деликатната и възраст компенсира липсата на ласки и нежност.

Не бих писал това за която и да е жена, която преживява трудно тази органична промяна, но тази персона ми идва малко в повечко.

Тя залага на КАТ, а не на Икономическа полиция и ГД БОП. Това е наш общ проблем. Защото КАТ наказва и размахва пръст, а Икономическа полиция и ГД БОПпредотвратяват престъпления, разследвайки ги и предотвратявайки продължаването им.

Всички „политици” и журнаглисти искат да виждат само катастрофи от превишена скорост и ниска степен на отговорност у водачите. Друго нищо не ги интересува.

А нещата изобщо не стоят така.

Ня ма да нарека Бъчворова/ Бъ-то можете и да не го четете/ нито „патка”, нито „пуйка”. Ще се задоволя с нещо по средата. Защо тя не вижда очевадния проблем с подготовката на шофьорите и прегледа на превозните средства, а вижда само следствието на това. Истинските проблеми се наричат :

Продажба на изпити и книжки

Продажба на психопрегледи за професионалните шофьори

Продажба на технически прегледи

Продажба на „Такса спокойствие”

От тук тръгват убийствата по пътищата и улиците и това е очеваден факт. Истинският убиец е министър Московски и подчинената му администрация, които са превърнали министерството /в случая Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”/ в една много дойна крава, която им дава не по-малко от 25 млн лева на година. Ако ГД БОП и Икономическа полиция бяха случили на министър, още днес щяха да арестуват министъра и цялата Изпълнителна агенция. Готов съм да им дам цялата документация, която притежавам, за да ги вкарат в затвора до Второ пришествие. Няма да крия, че ако Московски бъде арестуван, то следващите арестанти ще бъдат Бойко Методиев Борисов-Тиквата и Сотир Цацаров –Кратунката. Те също са в играта. Това трябва да направи Бъчворова /Бъ-то можете и да не го четете/, а не да си зарежда трифазния вибратор и да дрънка тъпотии по медиите.

Нека направи един експеримент.

На случаен принцип да определи 100 водачи на МПС и да ги ретества чрез изпитващи, които не са от системата на ИА „Автомобилна администрация”. Друга група изпитващи-учители по български език да направят тест за грамотност на водачите, а трета група-психолози, да направят психотест на шофьорите. Знаете ли колко от тези 100 ще издържат трите изпита?

Не повече от 30!

Друго нещо, което трябва да се направи е една поправка в закона за автомобилните превози. Сега записите от „изпитите” се пазят 3 месеца. Нека се пазят 2 години. И всеки млад шофьор, който направи катастрофа, да бъде проверен чрез записа на теоретичния и практически изпит. Знаете ли каква веселба ще настане?

Ако Бъчворова/Бъ-то можете и да не го четете/ не направи това, най-добре е да си смени трифазния вибратор с турбодизелов, да си купи 10 козички и да се върне по родните си места и да пасе на връх Шипка козичките. Тогава, макар и малка, но ще има файда от нея. Сега регистрираме само загуби.
Някой ще каже, че съм много зъл и преднамерен. Питайте родителите и близките на убитият Петьо, на убития Паоло на близо 15 хиляди избити и 170 хиляди ранени и осакатени за последните 15 години дали съм зъл. Дори могат да ме упрекнат, че с мекия си тон защитавам в някаква степен създателите на убийци и прикраващи ги-Московски, Бъчворова /Бъ-то можете и да не го четете/, Тиквата и Кратунката.
Амин!





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739850
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031