Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2015 15:51 - ПИСМО ДО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5708 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

ДО ГД „МИГРАЦИЯ И ВЪТРЕШЕН РЕД”

ПРИ ЕК

 

                             С   И   Г   Н   А   Л

 

за извършените нарушения от Александър Асенов Александров, инспектор в БНТЛ към ОДМВР-Кюстендил

 

           Подадения сигнал до Народното събрание вх.№2653/04.04.2012г., от Т.Василев и Л.Минчев, за злоупотреби извършени от Александров е препратен в МВР гр.София, където по заповед на министъра е извършена проверка. Констатирани са редица извършени нарушения, включително и престъпление  от Александров, които са отразени в справка рег. №2623/09.05.2012г. на ДИ-МВР  утвърдена от министъра на вътрешните работи, както следва:

- непристойно поведение на обществено място, като е нанесъл обиди на тъжителите/ предложено е наказание-порицание, а е трябвало да бъде уволнен дисциплинарно/;

- нарушаване етичните правила на поведение /наказание порицание/;

- ползване на служебни автомобили за лични нужди;

- затаяване на истина, като не е декларирал получените възнаграждения, от/съдилищата, като вещо лице/ наказание „недопускане до конкурс за израстване в категория…” Съгласно нормативната база на МВР е следвало да му бъде наложено наказание –дисциплинарно уволнение. В случая е налице и извършено престъпление по чл.313, ал. 1 от НК, за което е следвало да бъде предаден на прокуратурата, но случаят е потулен от Джоглев и не е упражнен контрол от Емил Стойнев;

- извършване на експертиза по ДП №246/2012г., което не влиза в задълженията му и не е възложено от ОДМВР/наказание –порицание, следвало е да бъде уволнен дисциплинарно/;

-  без да има право, сам си е заверявал пътната книжка на сл.автомобил с ДК № КН 23 55 АХ, и сам си е разрешил пътуването/наказание-порицание, следвало е да бъде уволнен дисциплинарно, освен това, е съставил документ с невярно съдържание и го е използвал, но не е предаден на прокуратурата/;

- неправомерно е управлявал сл.автомобил Лада-Нива с № 10 70 АХ за времето 01.08.2011г. до 19.09.2011г.когато е бил в отпуск, незаконно саморъчно е попълнил пътната книжка на служебния автомобил, изминал е 2610 км., изразходвал е 284,63 литра гориво на стойност 726,97 лв. за лични нужди /наказание-порицание, следвало е да бъде уволнен дисциплинарно и да бъде предаден на прокуратурата/;

- изготвяне на експертизи по гр.дела, възлагани му и заплащани от съдилища, но не в качеството му на служител в МВР, а като вещо лице включен в списъка на специалистите, по инициатива на самия Александров, а не по искане на ОДМВР-Кюстендил/предложено е наказание „Уволнение”, за неподаване на декларация по чл.177, ал. 7 от ЗМВР. Неизвестно защо Александров не е уволнен, а продължава да взема незаслужено заплата от държавата/;

- в точка 9 от изводите в справката е отразено, че е преразходвано гориво за трите  служебни автомобили обслужващи БНТЛ към ОДМВР, вследствие на множество нарушения в периода 01.01.2011г. до 30.03.2012г., на служебната дисциплина, неизпълнение на разпоредбите за съхранение, опазване и използване на имущество, собственост на МВР и са извършени множество дисциплинарни нарушения от Александров и още трима служители /предложено е наказание –писмено предупреждение/. За посочения период Александров, без издадена заповед е използвал служебни автомобили, на общо 104 дати/виж сигнал вх.№3125/2014г./

        Видно от предложенията в  справката на ДИ-МВР, в т.2 е разпоредено, директора на ОДМВР-Кюстендил /тогава/ -Георги Джоглев, да изготви предложение до министъра за образуване на дисциплинарно производство срещу Александров, за „неподаване на декларация по чл.177, ал. 1 от ЗМВР, за което се предвижда наказание дисциплинарно уволнение. Джоглев не е изпълнил предложението с цел да спаси от уволнение закононарушителя Александров. От друга страна ВНД директора /тогава/ на ДИ-МВР -Емил Стойнев е следвало да упражни контрол за изпълнението на разпореденото от министъра на Джоглев, но той не го е сторил, с което е допринесъл за спасяване от уволнение на закононарушителя Александров.

       Да се има предвид, че Джоглев е силно зависим от Александров, поради редица нерегламентирани отношения между двамата. Последният е правил и сменил цялата дограма /врати, прозорци/, както и всичко свързано с дървесина в обзавеждането на къщата  на Джоглев в с.Лозно, общ.К-л.

        Друго безумно обстоятелство при Александров е факта, че стопанисва дърводелски цех и стъкларски магазин в гр. Кюстеддил  макар, че ЗМВР забранява такава дейност на служителите в МВР. За осъществяването на такава дейност се налага задължително уволнение.

        В точка 4 на предложенията е посочено, че Александров трябва да възстанови 2501,71лв. служебни пари, за извършени от него закононарушения при ползване на служебните автомобили. Ползвал ги е като такси, за да превозва от селата работниците си до цеха в с.Лозно.

        В предложенията на ДИ-МВР не е посочено, че Александров е получил неправомерно над 3565.00 лв. от съдилищата като вещо лице, дейност, която е забранена от ЗМВР и не му е възлагана от ОДМВР. Тук задължително е следвало да му бъде наложено дисциплинарно уволнение.

        При инцидента станал по вина на Александров на 20.01.2012г., същият не е пробван с дрегер. Едва два часа след случая, след като е продължил да пие в с.Невестино, по инициатива на следовател Костова, на Александров е взета кръвна проба. Същата е изпратена за изследване в НИККА-МВР, където той се води на методическо ръководство, това е конфликт на интереси В случая са  пренебрегнати разпоредбите на Наредба № 30/17.07.2012г., издадена от МЗ, МВР и МП за установяване употребата на алкохол от водачи на МПС.

        На 20.01.2012г., след работно време /към 18.00ч./, Александров е разпоредил на волнонаемния служител Пламен Мухтийски, със служебен автомобил Фолксваген с КН № 2355 АХ, да го закара до с Невестино, където е продължил да пирува след като към 17.20 ч. е осъществил нападение над Василев и Минчев. Само за това деяние е следвало да бъде уволнен дисциплинарно от МВР.

       На 02.03.2012г., Александров без да има право/тогава не е бил служител на БНТЛ/ се е командировал със служебен автомобил на БНТЛ по маршрут Кюстендил-Благоевград-Петрич и обратно по лична работа, като е изминал неправомерно над 400 км., което е на стойност 105.36 лв. Следвало е да бъде уволнен дисциплинарно.

         За съжаление до настоящия момент Александров все още е служител в МВР и вече три години получава заплата, вместо да бъде уволнен.       

          През 2005г. Александров е наказан с порицание за неправомерно отношение спрямо гражданин. Така той се явява рецидивист не само по отношение на злоупотребите със служебни автомобили за лични цели, командироването си сам, попълване на пътни книжки без да има такова право, без да декларира получавани пари за експертизи извършил ги като вещо лице без да му е възлагано от ОДМВР, както и неподаване на декларация по чл.177, ал.7 от ЗМВР, че е включен в списъка на специалистите, като вещо лице по негова инициатива.

           На 20.08.2011г. на събор в с.Невестино Александров не се е подчинил на подаден сигнал от патрулен автомобил да спре, поради което близо 11 км. е преследван от селото до гр.Кюстендил от авто патрула. След като спрял в района на дирекцията се е държал нагло и арогантно със сержантите, като дори ги е псувал. Обстоятелство, което е отразено в докладните записки на сержантите по случая. Тогава Александров не е бил изпробван с дрегер за това дали е бил под въздействие на алкохол за хулиганското си поведение.

            Естествено възникват въпросите, освен Джоглев и Стойнев, кои други държавни чиновници и институции покровителстват Александров при извършваните от него закононарушения, включително и описаните в справката на ДИ-МВР престъпление.

 /Останалите чудовищни приключения на полицая Александров, ще предоставим в следващо РЕЗЮМЕ/

 

20.03.2015 г.                      С уважение:…………… Г. Василев





Гласувай:
2



1. borkolbor - ..... Коле , ...........
24.03.2015 18:14
............. Вълю Мандрата от наше село да вземе да "овършей" "пършивата" женкя на Пеню Кучката , докат Пеню Кучката бил у София с "родата " си - да оправят "нивите" . - Съдили се , значи в него ден , завалийките . - Пеню Кучката "светнал" тъз-тъй работа с голямото , приятелско , съчувствено прискърбие на и от Тончо Късото , който бил ням свидетел във въпросната бурна и "разпътна"нощ , но ..... не бил участник . Тончо Късото информирал Пеня , за да си отмъсти "кръвнишката" и "душманската" на Вълю Мандрата . Вълю Мандрата , "мръсника" му иийии с "мръсник" , не спираше да "мачка" , къде ли не - кат руски танк , половината му женска "рода" и от двете му рождени линии в сайванти , в кюшяци , в къщяци и в селските пояси - везде околовръст . Както и да е - Пеню Кучката повярвал на Тонча и му снел "тежки" отговорности . - Тончо Късото , да ти кажа на тебе само , Коле , е тънък , изящен естет , проникновен "разбирач" на жените и на "тайнствения" им нежен свят . Всякакъв може да нииий ийе Тончо Късото, но никога не ийее бил мързел , апаш или мискин !!! Такъз сииийи от "аплю" , нашинкият . ...... А пък Пеню Кучката сиийии от "мъндзър" една съчма . Дребен на ръст , вироглав и въртоглав . И колкото иийи хамав , зъл и грозен , толкоз ейии отмъстителен , креслив и крадлив . Освен туй , на сичко туйии отгоре - мошенгия , де еша си няма , шушумигата . .... Пеню Кучката , таман , по туйнакайии времи ийии без работа . Оди из село кът "мъдо в гащи" . Приятели и "рода" - много . "Тавряз" си не заожда . Запрял е Роса Партизанката дома си . Из двора не я пуща . Била ийее омаскарена . Казва , че и той , барабар с нея , омаскарен пред ората бил . Стана , дъртата , селска "кодошка" , гледа отсреща по цял ден през джама си и носи на Пеня , дали Роса излазя из прочката . Роса Партизанката ийее женкята на Пеня Кучката - "овършаната" и безсрамна мастия , за коят ша ти думам , Коле . ... Партизанка от класа е ти казвам , щот кът йии забият "куртаците" в чутурата понякогаш , не понякогаш , а често - "замотава" се нейде , без никой да я знай дейии . Прайии си дълги "екскурзии" из България за по няколко седмици , че и за месеци . При приятелки и брътчедки , на важни гости казва , че одела . Одела - да им "помагала" , да им "познавала" и да ги "съветвала" в света на "най-висшите чувства" и в океана на "семейните отношения" . Гледала , познавала , помагала , съветвала - вятър , вятър ти казвам , брадатий , че чак тайфун - "северно-хамерикански" ... !!! ....... Всякой си път , га са върне , "комбълите" йи са "връткат" жадно-жадно и святкат , гаче са ... аслъ фарове на руски КАМАЗ . Цялата еийии изрисувана и оплескана с гримове и с червила , миризлива , натъкмена , изтупана кът турска ханъма - с на гъзъ си и на чардаците си с нови шарени , скъпи парцали , и най веке - с тежки сакове и с торби , сякаш си идва -"гурбет" от Италия . - Мъъълееееей , ко да го прайиииш таквоз-тъй животно , таквоз-тъй говедо - да го бииийш ли , да го .... ли ?!!! И после пак да го "маризиш" ли - до откат , без да му казваш защо ... ?!!! - Тъй прай Тончо Късото , ама ... не и "жилнатия" чак у "чаталя" Пеню Кучката . - Роса Партизанката му "снася" винаги "хармагани" - чуждоземски ракии и чуждоземски стекове цигари , гащи втора употреба , ризки пъстри , маратонки , ситни "джунджурлъци" разни - повечето за нищо непотребни . И Кучката ийии влазя в "захласен транс" , хич не съ ийии усеща , кой му "тръска каруцата" . Мълееееййии ! ... - До следващата екскурзия на наща Роса Партизанката . ... Но тоз път Вълю Мандрата прекали мръснишката и ... разлюти сериозно и яростно Пеню Кучката . Роса Партизанката си призна веднагически и изигра женското , змийско "театро" !!! - .... Вълю Мандрата я бил "обидил" . "Обидил" я Вълю - чушки ... !!! Ама и тя уж гойии била "обидила" ... . И най-важното - ... често са съ били "обиждали" ... ! Тя , уж никак не искала ... , ама той все настоявал да ..... да я "обижда" и да съ "обиждат" , де ! ...... Работата стана дебела и загрубя кът на кино !!! ...... Разярен , Пеню Кучката почна да драска и да праща по пощата смъртнишко-върли писма със жалби - оплаквания за съд за Въля Мандрата до кмета , до полицията , до съда и до прокуратурата . Адвокат си има вече . И Тончо Късото съйи разписал кът свидетел . ... - Обаче отговор - ..... от нииийдеее - ..... нъц , Коле , нъц !!! Кмета и за сливи "бърдашки" го не бръсне открай време ийии хич го ийии не поглява , Пеня - и у пътя даже . Иначе на бритчед-мингишите , на биттирмишите и на биттирмиш-мингишите /има ги и такива - смесени - "карашик марка" ги казват/ селският ни кмет цели дванайеесет годин страстни , дълги "свирки" , майсторски усуква !!!!! Е-хааа ........ Що ли ? - мойие и да питаш , Коле . - Отговор с кеф горчив ти давам : На есен , те него за кмет - в четвърти мандат , ... пак ша го курдисат ! Толкоз са много , много "навъдени" , Коле , и толкоз са важни станали !!! Е ха я . ..... То , и Пеню Кучката - борсука му ийии с борсук , не си е никак , ама никак , батка , ... за погляване . Ъм нъл ийеиии пострадал - справедливост дири , в правото си е "гурльото" смачкано . ... !!! Е-хааааа !!! ........ Питам аз : Има ли закони в тъз "разкована" държава , мамка му , има лиииии ??? - Няма закони , нямааааа . - За туй я караме по "нашите" , дет само ний си ги знайямиииии !!! ....... Коле , да ти кажа , батка . Ти ша разбереш и ша упрайиш работата . ..... Пеню Кучката рани четири угоени кът телета шопара . Женски са . Трите са заплодени , четвъртата не е ! Стара , тежка и мазна е - за ножа вече . Твоя ша е . - Пък ти ша "натъкмиш" там едно писмо до министъра на МВР-то . Сал ти мойиеш , Коле ! Той ти има и "страхата" - ша вкара нашия Въля Мандрата у "кафеза" на топло и на сянка . Той и без туй е "слънчасъл" . Не зарад друго - амчи , .... много е "подивял" , много се е разгонил и много се е "разпасъл" , нерезът му ий с нерез - "фурладански" , уа !!! Ша "мирне" и женската ни челяд , хем уа !!! Тончо Късото , и той ша помага - нъл бил присъствал на цялата , уж ей тъй , на майтап , "срамна" шашкъния . Бая сайии бил "напасъл" , почерпан демек ейии бил горкият . Важното ййииеее , че помни - свидетел съйии подписвал собствено , саморъчно , значи . .... Пък ний тримата - аз , Тончо Късото и Пеню Кучката свинкята ша я "гътнем" - обработена , цяла ша си я "барнеш" у багажника . Туй , едно на ръка . - Банкет с агнешко чеверме и с курбан ша ти напрайими дома у село . Ти само упръй работата , Коле !!! Арен чувек си ти , Коле , и "кур-ажлия" ! Министъра та слуша , твой чувек е и ти ... негов ! Та , Коле , му кажи , че и той ша стане , кът тебе , наш чувек . ... Нямааа съ пишмани , ей . Туканка-тъй ша "кликнем" ийощ ийеднъ "грухтялка" , ... ако требе . ...... Иначе , ако съ назлъндисваш и не кяш да "потегляш" по наща ... , аз дома си имам един вакъл и едър , тънко-рун овен - самец и мъжкар отвсъдеее . "Обижда" овцята и на комшиите , без шлифер ги "обижда" . ....... Тъй , тъй , че , ако не си мръднеш задника за нас , дън са хванеш за "моча" - на коча "дрънгоча" , де , Коле ... И дън вземе той след туй и теб да та "обиди" и да та "оцикли" , Коле . Ша та "ашладиса" нашият вакъл Рунчо - хич няма ийии да съ усетиш , биля ! Е ха я ! Чи найш ли как болиии , Коле ?!!! Болиии , та се не траеее , ееейии . Овцята на наш Цаню Шинтъра , комшията де , и мойти овця , Коле , нощя и деня хриптят , блеят и вият ли вият , милите - разгонени кът свирепи карпатски вълчици !!! .................. Е-хаааааа ...................................
цитирай
2. theodor - БОРКУРЕ
25.03.2015 23:23
ВСИЧКИ ЛИ СТЕ БОЛНИ В ГИЛДИЯТА ТИ?
цитирай
3. borkolbor - ..... Ти , брадатий ....
26.03.2015 11:11
....... Ко да прайми , Коле ? Таквиз-тъй сме са пръкнали . Роби . Или сме превити на две , опъваме жили , дъвчим езиците си , плюем кръвта от разранените си усти и от душите си , на които са им останали , и попържаме . Или се изправяме и търсим това , което ни са полага по личните ни закони . .... Шантавите са от царя до чираците на пъдаря . ..... Надолу от тях има само тъпани и зверове - добри . Тъпаните не са шантави . Те са наказани . От себе си . Раждаш се свободен и сам би трябвало да решаваш как да живееш , за да бъдеш полезен на себе си , на близките и на народа си . Не би . Пречат ти от първата ти глътка въздух , от първия ти взор , от първата ти крачка . И така до края на дните ти . Правят те роб . Освен , ако ти самият и събратята ти не искате да бъдете роби . Зверовете сред робите , за едни добри - за други лоши , се мъчат да направят тъпаните като тях - зверове - от добрите . За да правят добро на добрите и да воюват за истинска човешка справедливост с генетично злите и с изродите . Да не им се дават . Добрите зверове трябва да коват от тъпаните честни хора и лидери . На лидерите да помагат със здрава ръка да властват справедливо . Добрите зверове не трябва пряко да властват , защото макар и добри са и безкрайно жестоки към себе си , към злите и към всичко пошло . И в олтара на идеалите и на принципите си биха се превърнали в тирани и на добрите , защото не си прощават и не прощават на никого . Педантично , сред всичко и сред всички , търсят идеала , а той е .... винаги недостижим . .... Е-хааа . .... Това е и тяхната преизподня . Те го знаят и за това не се стремят да властват . Воюват неистово и почти винаги неуспешно да издигнат във властта , приличащи на тях личности , но и които , за разлика от тях , да умеят да прощават естествените човешки слабости на подчинените си и на себе си ! Срещат лют отпор от изродите и от глупостта на не-научените тъпаниии . За жалост всички тирани и почти всички властници в историята не са от тази закваса . - Те са били винаги тъпани , обучени и поставени от изроди . - Битката е за тъпаните ! Трудна работа - не става . Ей в това е драмата . Но не се предаваме . Животът е силен .Той съди всички с изключение на нас . Ние сами се съдим - значи сме над него . Поне това го можем . Докато ни бий кръвта в слепоочията . В това е могъщата ни и страшна сила . Не е необходимо да знаеш много , за да си силен . Но е необходимо - това , което знаеш да го използваш за добро , да го браниш и да воюваш яростно и безотказно срещу родното зло и срещу чуждото зло . Животът е битка . Побеждават винаги силните "умни и добри" - мъдрите . Но забележи - само в собствения си свят , върху собствената си земя , в собствената си държава . Генетичният ни код , кръвта , езикът ни родеят с близките нам по тези белези народи . Идеологиите и пристрастията са излишни .Те са също от нашия свят - народите - не само с богатствата на духовния и на материалния си свят , но и с културните , историческите и идеологически си негативи . Ние също не сме безгрешни , но сме си жилаво свои , въпреки и над всичко . Защото сме от народите си , а не от "елитите" им . Психологически - интуитивно и осъзнато , те са с нас и трябва и ние да сме с тях - ... ние и те - обикновените граждани , които за себе си , за семействата си , за нациите си и за благородството да се нарекат достойни хора и достойни народи , трябва да се изправим , ако трябва и до смърт , срещу "елитите" си . ...Това го казва простичко естеството на българщината !!! ... Искрен съм . ....... Историческата мъст , нашата - българската , най-долу сред нас простосмъртните българи , колкото и да е подло-прокобна и зловещо-неизвестна , закодирана от съдбата и като бъдещ изблик-взрив вкоренена , втъкана и пропита в паметта , духовността , психиките и разумите ни , колкото и да е жестока в справедливостта си , ... трябва да я размием и да я игнорираме . Поне да я приглушим , да я захвърлим някъде в съществата си и да съдим само в нас - с достойнствата на благородството , на мъжеството и на самоуважението . Прошка за непростимите неща никога няма и не може да има . Но , ако тя - мъстта , умело се използува от "хищниците" , за да ни разделят , за да ни противопоставят и за да ни владеят , трябва да приемем и да осъществим най - умния , най - рационалния и най - безболезнения за съвестите ни вариант , с който ние , заедно - всичките обикновени българи , трябва да ги сразим . В противен случай ще ни намачкат и ще ни размажат . Нека всеки от нас да има личните си истини и личните си правди , но трябва най - вече да воюва за обществените и за националните . За тях живота си в бран са давали дедите ни . Оцелелите и съхранилите се във времето и в историята ни , макар и безименни , са градили и са давали живот на следващи поколения . За да ни има . Без паметта им в нас сме просто сбирщина . Тя е "господът" ни - паметта ни българска и никой друг. ...... - Всичко останало е от дивотията , тщеславието и егоизма на безродниците . Кръвта кръв измива , но и кръв остава . Ако , заради земята ни , ще е кръв - да не е и братска - славянска . И пак заради земята ни , ако ще е кръв върху нея - да е чужда и да не се смесва с нашата . За да ги има българите . Чуждите нам да не се опитват да ни унижават , да ни заробват и да ни унищожават . Нашите тирани , техни маши , са ни предостатъчно . Тяхната кръв , тяхната същност не са като нашите . Нищо , че и те "българи" са се родили - продали са духа , разума , морала и телата си . Те са ни чужди , а с тях и кръвта им е станала чужда . .... Щъркелът ги е сбъркал - за зла участ българска . ... - С тях трябва да имаме силата да се справяме . Отговорът и пътят ни са ясни от памтивека . .......... - И да оставим нещо , след нас няма да има нищо - ... за нас . Нищо и не искаме . - За оттатък не мислим , от живите ... - там никой не е бил , за да се върне и да ни разкаже . .... А тези , които се втурват с измислените модели на идолопоклонничествата в религиите и готвят себе си и човечеството за натам , значи са не лоши зверове , а изроди - чудовища . ... Хората , дори и в идеалния случай да са добри помежду си , пак са лоши в най-чистия философски смисъл - дори и към най-незначителната и най-беззащитната твар , дори и в личното си аз - в първичните си животински инстинкти за съществуване , за само-съхранение и за възпроизвеждане . Към Вселената няма как да бъдат и не могат да бъдат зли , защото са нищожни и не я познават . - Хората са лоши към природата на земята . И тя си ги наказва . Унищожат ли я - значи заминават си и те с нея . Тя дава живот и отнема живот - по силата на естествените си закони . Не е нужно да ги знаем всичките и да ги променяме . Важно за нас е да ги спазваме , основните - с инстинкта и с разума си . Така човечеството ще оцелее и по-дълго . Природата вече е беззащитна , заради технологиите , заради оръжията и най-вече заради жестокостта , алчността и глупостта на една малка част от хората . Тя винаги ще се присмива на човеците и ще им дава само едно едничко право . Да избират как да живеят в нея и как да си отидат , поне докато я има . Ако лошите решат да си тръгнем всички с нея , и ние - добрите зверове не съумеем да им попречим ... е , де ... , остава Вселената - няма , тайнствена и ... безразлична . ..........

ПС .... Свършиа ми апчетата , пардон ... цигарите . Давай го този твой доктор - кандидат-доцента . Да помага . Бартер . Ще го декисам с добруджанско "липа" или "кастел" . Хубаво , дъхаво и приятно е добруджанското вино . Не е тежко - леко е . Не го пия . Не обичам вино . Не знам защо . На ракията много рядко отивам . Само , когато трябва и задължително със салата или с мазно мезе . Виж , водката и бирата са си друго нещо . ... Е-ха я ....
Не мога да слушам родопските ни песни и родопските ни гайди , защото от тях много , много ме боли .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736720
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031