Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 16:00 - КАКВО СИ МИСЛИ НЮТОН ЗА СВОБОДНОТО ПАДАНЕ НА БОРИСОВ?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1532 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПАНИКАТА, СУМАТОХАТА И ИСТЕРИЯТА СЕ СРЕЩНАХА В ДУШАТА НА БОРИСОВ

Спомняте ли си онзи фамозен човечец от романа „Дванадесетте стола” на Илф И Петров? Той се казва Паниковски и любимата му фраза е „Жалкая, ничтожная личность!” Фамилията му напълно подхожда на състоянието, в което се намира. Днес разбрах, че той има роден брат със същите качества. Той е министър-председател на България по незнайни обстоятелства.

Днес той направи три знаменити изпълнения. Най напред се опита да убеди семплата откъм интелект парламентарна публика, че е напълно неконтролируем. Което, меко казано, за един политик е медицински противопоказано. Както се казва сам си написа жълта книжка и сам си я показа на публиката.

Втората беше издигането на  Румяна Бъчворова за министър на вътрешните работи. По този начин той унизи собственото си правителство, като назначава човек, който не знае как се хваща пищов и какво се прави с него. Ако си мисли, че Бъчворова ще изтощи престъпността и със сексуални погледи или че престъпниците ще се предадат, защото няма да могат да разгадаят дилетантските и ходове, значи не е в час. Ако Бъчворова беше работила, дори като социолог, в системата можеше да има някакъв шанс да извърши нещо смислено, но от социологическото бюро право в министерския стол нещата не стават. Това силно ми напомня за Настрадин ходжа, който тъкмо научил магарето си да не яде и то взело, че умряло. Да назначиш една нищо не разбираща жена за министър на вътрешните работи е все едно да пратиш на конкурса „Мис Планета” Цецка Цачева и да се надяваш да стане победител.

Третият истеричен пристъп беше репликата, че ще поиска главите на Лазаров и Писанчев. Тогава защо поиска оставката на Вучков? Нали и Вучков искаше същото? И след като му отказа категорично, той си хвърли оставката. По този начин Борисов-Паниковски сам отряза клона, на който седи. И сега, падайки свободно ни казва „Аз съм неуправляем! Затова няма да падна на земята!”

Какво ли си мисли Исак Нютон по този въпрос?





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11789351
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930