Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2015 14:26 - ОЩЕ "НЕЗНАЧИТЕЛНИ" ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА БОРИС НЕМЦОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 11909 Коментари: 12 Гласове:
5

Последна промяна: 02.03.2015 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ВЕСТНИК „КОММЕРСАНТ” ТЪРСИ АРАБИ С ЖЪЛТИ БРАДИ

 

Ето какво е успял да измисли руският вестник „Коммерсант”. В стремежа си да насочи вниманието на читателите в грешна посока вестникът интрепретира фриволно някои „подробности”, а други съвсем не коментира

 

„…Руският опозиционер Борис Немцов е убит най-вероятно от непрофесионалисти, пише руският вестник „Комерсант“, като се позовава на източници от правоохранителните органи.

Изпълнителите може да не са знаели срещу кого точно стрелят в петък вечерта близо до Кремъл, твърди още изданието, цитирано от Интерфакс.

Експертите на вестника правят такива изводи въз основа на избрания начин за убийство, особеностите на оръжието и боеприпасите.

Стрелецът е използвал патрони калибър 9 милиметра, произведени в два различни руски завода по различно време.

Престъпниците явно са имали ограничен достъп до боеприпаси и са събирали патрони „от всички джобове“, казва източник на всекидневника.

Стреляно е с пистолет „Макаров“ или газов „Иж“, преправен за стрелба с бойни патрони, посочва „Комерсант“.

Престъпниците са оставили жива украинската манекенка Анна Дурицкая, придружавала Немцов във вечерта на убийството. Шокираната млада жена не е успяла да помогне на следствието, като дори не е могла да посочи марката на колата, с която си е заминал стрелецът, пише вестникът.

Няма и записи от някои камери за наблюдение в района на убийството,

тъй като са били изключени за ремонт. Всички налични записи са неясни, отбелязва изданието…”

 

Сега нека разгледаме това, което пише във вестника и това, което се видя при прожекцията на далечните камери:

1.      Нека започнем от двете последни изречения.

Близките камери са били изключени „за ремонт”. Всичките! Става дума за предлежащото пространство пред Кремъл. Трябва да се знае, че убийството става на мост, под който тече плавателна река. По тази плавателна река може да се пусне плавателен съд с ядрен заряд, който да не остави тухла върху тухла от Кремъл. Заедно с Путин, Мутин и Тутин. Самият факт, че изведнъж всички камери са излязли извън строя е достатъчен да се разпореди незабавно да бъдат дублирани с постове и мобилни екипи. ФСБ може да са палачи, но не са глупаци.

2.      Патроните били от различни заводи и различно време. От това „мъдрият”  вестник прави заключение, че убиецът е бил сиромах, която не си е намерил патрони от един завод и от една серия. Това може да хрумне само в главата на идиот. Всяко хлапе в Русия знае къде да отиде и да си купи пищов, патрони, гаубица, снаряди, МИГ-31 или каквото и да е оръжие без проблем. А дали тези гилзи, които са „намерени” там са именно тези, за които се пише преди да се намери оръжието нищо не може да се каже. Дори вестникът не знае дали пистолетът е „Макаров” или преправен „Иж”. Но бърза със заключението за непрофесионализма. В същото време се пробутва и смехотворната идея, че убиецът /убийците/ може и не са знаели кого убиват. Това вече изби рибата! Навеждането на глупавата идея, че става дума за случайно убийство при случайни обстоятелствае толкова абсурдно, че всеки, който е гледал записа от далечната камера няма как да не спомене с блясък в очите майката на вестника.

3.      Нека се прехвърлим върху записа. Той е твърде далечен и мъгляв, но това, което трябва, се вижда достатъчно добре.

По моста вървят двама души. Зад тях и пред тях няма никой. Наближава ги и ги застига снегорин. След отминаването му се вижда, че единият човек е на земята, зад камиона притичва трети човек, който незабавно се качва в спрялата за него кола и изчезва с мръсна газ. И за слепите става ясно, че снегоринът и появата на убиеца са синхронизирани. Жената не може да дойде на себе си, след като човекът до нея е паднал облян в кръв, а по нея, вероятно също има кръв. Има и контролен изстрел в главата. „Макаров” е с достатъчно мощен изстрел, за да пръсне мозъка и на най-дебелата глава, па била тя и руска. Всичко това става в рамките на 4-5 секунди и убиецът е вече в колата.

4.      Защо не е застреляна жената?

Въпросът е лесен. Първо, това не е необходимо, тъй като е достатъчно тъмно. Ако зад убиеца идва кола тя няма да освети лицето му, защото то е в контражур. Но че ще заслепи погледа на жената ако погледне назад е сигурно. Второ, тя е чужд гражданин-украински- и убйството и щеше да деде възможност на Киев да настоява и получи достъп до разследването. А това би довело разследването до нежелана за Кремъл посока.

Всички тези неща взети накуп създават една картина, която заедно с отказа за арест на Немцов на 15 февруари в метрото заедно с ареста на Навални ситуира едно обикновено политическо убийство в една „обикновена” Русия. ;D.




Гласувай:
10



1. borkolbor - ...... До брадатия манипулатор от фотото най-отгоре и най-вече до всички умни българи ........
02.03.2015 17:40
http://russia.tv/video/show/brand_id/21385/episode_id/1176629/video_id/1141552
цитирай
2. ekzoter - убиеца
02.03.2015 19:34
Аз пък мисля, че убиеца е абортиралата украинка. На видеото се вижда, че тя отива до снегорина, предава пистолета с който е гръмнала Немцов и се връща до него ни лук яла, ни лук мирисала. Отмъщение. А пък сега била много разстроена, нищо не си спомняла. Айде де.
цитирай
3. ssvetozar - Естествено че е работа на Путин.
02.03.2015 20:05
Това е напълно ясно.
цитирай
4. borkolbor - ...... До ssvetosar . Не , бе ....
02.03.2015 20:27
............. Не , бе , Владимир Висоцки го е гръмнал , щот е пил течен шоколад и е слушал "Набуко" , Лили Марлен , Франк Синатра и Елвис Пресли с Порошенко и щот зарадваният , весел Берлускони ги е почерпил благодарно тутакси , двамата , с две "непорочни" момичета от гювенди-агенцията на Чочолина . ...... Има ги и си "жужат" в небесата , без граничен държавен контрол , едни такива "чартърни" самолети , с реактивни двигатели и със "специални" всякакви , включая понякога и ... с "нежни живи" пощи в тях , за добри , послушни и изпълнителни момчета . .....................
цитирай
5. balkan1 - ИСТИНАТА
02.03.2015 22:24
Мы — у ашкиназов, американцы у сефардов – только «пушечное мясо», а нигде и никогда войну не начинало «пушечное мясо». «Пушечное мясо» никогда и не спрашивали: «хотят ли русские войны»? «Вероломно, без объявления войны, напали» – и весь сказ.

http://poiskpravdy.com/sefardysionisty-protiv-ashkenazixazary/
цитирай
6. born - Крайно време е разследващите ор...
03.03.2015 00:13
Крайно време е разследващите органи на всички световно известни централи да си подадат вкупом оставките и да предложат разследванията на безспорния професионалист / в световен мащаб / Кольо Босийски ? Мегре,Холмс и всичките останали некадърници не могат да стъпят на малкия пръст на долния заден бос крак на нашия криминално политически гений. За малко да изпусна и "писателско-журналистически" / гений / ! Хвала на такива люде ! Как да не се гордееш, че си българин , маа му !!! Трепери, Путине ! И ти Русийо !
цитирай
7. borkolbor - ....... До born .... Ба , ........
03.03.2015 02:02
.......... Ба , .... не се бои , справедливо разярил се , сибирски мечи звяр от невестулка крастава . ..... Не трогайте медьведя руского , хорошего и доброго , жить в своих горах и на своей великой земле спокойно !!! Ему только дикие фрукты , мед и любовь , уважение человечеськие нужны . .........
цитирай
8. staler - така е, всеки знае че камерите се ...
03.03.2015 02:17
така е,всеки знае че камерите се използват за да бъдат следени корабите пренасящи ядрени заряди.освен това в фсб не са идиоти,макар че от друга страна е странно защо немцов не са го умъртвили я с чадър,я с сърдечен удар я с нещо по така ами са го гръмнали баш до кремъл.
цитирай
9. danailvdimitrov - какви странни "незначителни побробности":
03.03.2015 14:01
И шефа на "ТоталФинаЕлф" Кристоф дьо Маржери, който се обяви ПРОТИВ санкции за Русия трагично катастрофира на летището в Москва.

Както и при Немцов и в неговата смърт беше замесен някакъв "снегорин".

Въобще Путин ги избива и приятели и врагове наред със снегорини!

Демокрацията е заплашена...Спрете снеговалежите над Москва!
цитирай
10. ok3223 - Издишаш стрчее
03.03.2015 14:15
Ама много. Ако е искало ФСБ да види сметката на този курвар и храненик на Соросови фондации, са имали 300 начина. Кой от кой по безвреден за Пути и колегите му. Самото тепане на този Курвар по този каруцарски начин, на мосто на 100 крачки от Кремаъл с разноцветни боеприпаси, и на пъпо на Москва/пред очите на целио цивилизационен англосаксонски свят/, ако си обективен и на трезво с главата и интелекто. ТО, НАЧИНА И ТЕПАНЕТО, ТЕХНИКАТА, ЩЕ ТЕ НАВЕДЕ МОМЕНТАЛНО НА УМЕСТНОТО УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ, ЧЕ ТОВА ИЛИ ЛЮБИТЕЛСКА НЕПРОФЕСИОНАЛНА РАБОТА НА НОВАК, ИЛИ КАРУЦАРСКА РАБОТА НА ЦРУ И МИ ОТ 1до 5, които по този начин искат да насастроят свето срещу ПУТИН и МОСКВА.
На всеки е ясно, без такива натегачи като теб, че убийството не работа на руските служби,много подценяваш техния професионализъм, а на любител, или мърлячи от ЦРУ.
НА СИТЕ СТАНА ЯСНО ЩО ЗА СТОКА И ТОЯ НЕМЦОВ, ЧЕ ДОСТА ХОРИЦА СА ИМАЛИ МЕРАК, ПОРАДИ ЗАСЛУГИТЕ МУ КЪМ РУСИЯ ИЛИ КЪМ САМИТЕ ТЯХ, ПРИ ВЪЗМОЖНОС ... ДА МУ ВИДЯТ СМЕТКАТА.
ЯЗЪК ЗА РУСКАТА ОПОЗИЦИЯ, ЧЕ ТАКИВА ХОРА, ТАКАВА ПАПЛАЧ, БЕЗ СЪВЕСТ И МОРАЛ КАТО НЕМЦОВ Е НАЧЕЛО И ГИ ВОДИ КЪМ ПЪЛЕН РАЗГРОМ И ГИБЕЛ.
НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ, ЧЕ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ ПОВЕЧЕ ОТ 90% ОТ РУСКИЯ НАРОД.
цитирай
11. born - . . . . . . . . . . Ба, . . . . не се бои, сп...
03.03.2015 22:46
borkolbor написа:
.......... Ба , .... не се бои , справедливо разярил се , сибирски мечи звяр от невестулка крастава . ..... Не трогайте медьведя руского , хорошего и доброго , жить в своих горах и на своей великой земле спокойно !!! Ему только дикие фрукты , мед и любовь , уважение человечеськие нужны . .........

Ако желаеш да ми кажеш нещо - кажи го членоразделно и ...трезво. Сърдечни поздрави.
цитирай
12. borkolbor - ..... До born .......
04.03.2015 00:22
.... Не си ме разбрал правилно , приятелю . Невестулката е хунтата на Порошенко . А не е ли ? ....... Брадатия упорито отбягва задълбочен коментар за конфликта в Донбас , защото знае , че ще взриви блога си . Крие се зад някакви общи формулировки и ни "мъгльосва" , а фактически застава на страната на "укрите". Аз съм на противоположната страна ! ........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735299
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031