Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2015 15:04 - ПО СВЕТА И У НАС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2745 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

По света казват: Когато фактите говорят боговете мълчат! У нас има добавка, „… но не и Мая Манолова”.

Волен Сидеров написа книга за престъпленията на евреите. Сега се прегръща с Йосиф Кобзон, който е един от главатарите на руската мафия. Каква метаморфоза!

По света казват: „Съединението прави силата!”. Затова нашите крадливи политици /ОПГ/ са силни и богати.

По света казват: „Който нож вади-от нож умира!” У нас е :”Който нож вади се смее последен!”

По света: „Когато планината не отива при Мохамед-той отива при нея. У нас е същото, само че с едно продължение-..”и я изсича!”

Ние имаме страхотни офталмолози. Пословицата казва: „Бързата кучка слепи ги ражда!” Ама у нас ги лекуват и те стават политици.  Тогава се сещат и казват „Пази Боже сляпо да прогледне!”





Гласувай:
3



1. bgman13 - цитат:"Волен Сидеров написа ...
23.02.2015 15:40
цитат:"Волен Сидеров написа книга за престъпленията на евреите. Сега се прегръща с Йосиф Кобзон, който е един от главатарите на руската мафия. Каква метаморфоза!"

Абе и на мене ми направи впечатление, ама не бях впечатлен, понеже Волен от как се кандитарира за депутат, взе да прави постоянно едни такива много странни гафове, та човек му свиква на номерата. В първия момент, като взе да ги прави през 2005 и 2006 ми изглеждаше че е невъзможно.
Ще изброя някои от гафовете му, за които се сещам:
1. Сам си удари сайта точно преди изборите, и рече, че го нападат понеже е единствения патриот в България.
2. Аферата на магистралата, когато той казваше, че са го нападнали и човек не знаеше на кого да вярва, до като оня дебелия неговия, не взе да говори, че Волен го е карал да лъжесвидетелства.
3. Сети се, че Петър Берон бил агент на държавна сигурност и го отлюспи или нещо такова. А това не е някаква новост, та Волен да го открива, чак след изборите.
4. Съюзяването му със Слави Бинев, с което отврати всички които все още му вярваха.
Е като се има предвид, че човекът е бил говорител на Мултигруп, що ли му се чудим? Ама аз отначало това не го знаех. После го разбрах. И все пак, тоя си вкара нарочно автоголове, та да не му порасте много популярността, че току-виж истинте дето ги казва (и които са си истини) да се наложи да ги направи наистина. Всъщност една от целите му очевидно е да ги компроментира. Той се изсра на истините, дето са си истини. И не само това - той се изсра на муцуните на своите гласоподаватели. Такова гадно изсиране не направи никоя партия и никой лидер на партия в България.
цитирай
2. borkolbor - ...... Абе то и ....
23.02.2015 16:19
....... Абе , то и Салито от нашто село дуне на клиринета разиеш , Мемедаа думка бирбаните с чинелата , Асан пиня курдиона , пък Юсменчето е на ликтрикйонката .За чок хаира кмета Данчо доволно си им плаща . Счедоводителката му Мимата кайве и мастичка в лимонатата им сипя на почивките . После "музиката" на курбан-чорба и на овца-пиляф отива . Туй на панира на наше село ре бритчед . Шикер-памук , слънчовка , локум-вафли , серсем-трен и одаясъ на караконджулите и джиновете , ширбети , синджир-тикирлеци , чепици , парцал-стока , джунджурии разни и бая-бая тежки на масраф софри . ....... И пак да ти кажа , Ганчевколеоулу ефенди : Кмета изписва , касиерката плаща . За един ден барем сичкуту сиган на кеф . Догодина пак . ..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735603
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031