Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2015 14:23 - КОГАТО ТИКВИТЕ И КРАТУНИТЕ СА НА ВЛАСТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 9191 Коментари: 11 Гласове:
9

Последна промяна: 15.02.2015 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРАНСПОРТА Е КВАЛИФИЦИРАНО КАТО "ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА" ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

Преди два дни получих писмо от Европейската комисия. В първия момент се озадачих, защото моите материали бяха изпратени до Главна дирекция "Мобилност и транспорт", а този отговор дойде от Главна дирекция "Миграция и вътрешен ред", дирекция "Сигурност", отдел "Организирана престъпност".
Това означава само едно. Че в Министерството на транспорта съществува ОПГ /Организирана престъпна група/.
Това го разбраха в Европа, но у нас нито прокуратурата, нито ГД БОП искат да го видят. А знайно е кога двете институции виждат и кога-не!
В предишния си постинг писах, че номерът с колесника на самолета "Фалкон" от "Отряд 28" е, за да се създаде повод за подаването на оставка на министър Ивайло Московски. Днес вече се знае, че това определено е било номер.
Въпреки това във вторник ще има извънреден парламентарен контрол, в който има въпрос към Московски, на който той не може да отговори смислено. Знам за паниката и суматохата в Министерството и дрънканиците на Пуйко Борисов по този повод.
Това писмо дойде в много труден момент за правителството. Още по-труден за Съдебната система. И изключително труден за едно пухкаво момченце, което си играе на "Главен прокурор". След това писмо той дължи определена защита на бездействието си, въпреки, че е сезиран от мен многократно и конкретно.
Възниква един такъв въпрос:
След като Цацаров води фамилията си от "цацарка"/малка пъпчива кратуна/, а прякорът на Борисов е "Тиквата" какво се получава?
Получава се, че в тази държава тиквите и кратуните са на власт.
Въпросът е над кого властват?
image
image
image
image
image
image



Гласувай:
9



1. bojil - Когато тиквите и кратуните са на ...
15.02.2015 05:38
Когато тиквите и кратуните са на власт,шамарите и босяците раздават акъли по форумите :)) А "организираната престъпна група" я има от 70 години насам във всички министерства,в енергетиката,спорта,туризма и пр.,та и в БДЖ,защото комунистическите паразити и лапачи са се наредили по тяхните софри и не искат да отстъпят място на другите,а само създават условия за организиране на протести срещу Бойко и му правят самолетни саботажи. Така е впрочем във всички "топли" учреждения,превърнати в приюти за комсомолски секретари,"русофили" и всякакви боклучиви червени дихатели- врагове на Бойко и сие.
цитирай
2. bosia - До Божил
15.02.2015 09:47
Божиле, Божиле!Това за 70-те години е вярно. И това, че комунистите са във властта изцяло също е вярно. Но защо виждаш Тиквата и кратуните около него като антикомунисти?
Спри да пиеш и изтрезней! Тогава може и да видиш истината в цялостен вид.
цитирай
3. bojinkata - Божиле, по-голям комунист в мом...
15.02.2015 11:40
Божиле, по-голям комунист в момента от твоя любим вожд тиквов имал ли???? Или си прост или платен! А може и двете!
цитирай
4. joysii - Господин Вечна компетенция, може ...
15.02.2015 12:41
Господин Вечна компетенция,може би трябва да оставим България във Вашите ръце, та да оправите всичко и всички. Да нагласите нещата по свой вкус и предпочитания.
Като се намирате така могъщ, знаещ и способен, ми организирайте си кампания и вземайте властта. Какво Ви пречи?
цитирай
5. joysii - Господин Босия, извинете любоп...
15.02.2015 12:42
Господин Босия, извинете любопитството ми, но бихте ли споделили какво е Вашето образование? А професията Ви?
цитирай
6. kenefski - Плийз!
15.02.2015 12:58
До господин Босия. Господин Босия, от скоро или отдавна, не зная как стана, но съм те приел като един съвременен Езоп. Критиката ми към тебе е в 2 пункта. Първо, вслушай се в гласа на разума на околните, които те послещат и изпращат по дрехите и обущата и те приемат насериозно с ушите си, когато четат твоите мисли. Обаче, в съзнанието на някои околни не остава спомена за езоповата мисъл, а за Езоп-несретника, заради външния му вид. Не става въпрос как ти изглеждаш пред огледалото, а как твоята езопова отвратителна снимак тук в блога прави съзнанието на хората да не приемат написаното от теб по начина, по който един подрастващ младеж на 16-18 години се революционизира от езоповия език и мисъл на робът Езоп...Защото той не е имал в онези времена ТВОЯТА свобода да изглеждаш човек-мъж, ползващ се от достиженията на ебектроуредът наречен машинка за подстригване и машинка за бръснене.
Господин Босия, Здрав дух - в здраво тяло, е повелята на Кочмена и треньора. Не ти препоръчвам да поставиш панталоните на един резервоар за лайна, какъвто е един отвратителен слуга на олигарси-милиардери и евреи, а просто да сложиш една снимка на един мъж без белезите на роби-езоповци, революционери-ленинци или филип димитровци...Аре ве, пич, мани ги теа мюсюлмански ходжобрадести и еврейско-мазни къдрици, лъсни се кат фенер и свети с още по-ярка светлина... Плийз!
цитирай
7. bosia - до Джойзи
15.02.2015 15:36
Предполагам, че ще ми предложиш работа и затова се интересуваш от образованието ми.
Учил съм Руска филология в СУ "Климент Охридски"
Интересувам се от фундаментални науки, банково дело, икономика, култура, художествена литерагура и всичко за което се сетиш. Личната ми библиотека е над 20 000 тома. Мои стихове са преведени на 11 езика. Правозащитник съм от 30 години. Ако искаш да разбереш какво мисят за мен БКП и ДС можеш да прочетеш справката зо мен от ДС по искане на ЦК на БКП. Има я в блога ми.
Все още се интересувам и от жени.
Наемаш ли ме?
цитирай
8. joysii - 7. bosia
15.02.2015 19:08
Учили сте Руска филология, ОК, но завършихте ли я?
Всички се интересуваме от разни неща. Но когато нямаме нужното образование и не практикуваме тези неща като професия, то те остават като наше хоби и са застъпени в доста повърхностна степен. Така, че не бива да се изтъквате като специалист по всичко, само защото някои неща будят любопитството Ви и сте прочели това онова за тях.
Лични библиотеки, при това доста богати, имаме всички, господин Бос, но не парадираме с това в блогбегето.
Все пак, не уточнихте професията си.
Оставам с неприятното впечатление,че не сте специалист по нищо, а само обичате да бърборите по сайтовете в интернет.
Поздравления за стихотворенията. Не съм Ви ги чела. Дано да са талантливи и да не сте се нарекли самият Вие ПОЕТ. Дано имате признанието на публиката.
.......
Не Ви познавам достатъчно,но някак интуитивно си създавам впечатлението,че сте от онези псевдоинтелектуалци, които намират образованието за излишно, предпочитат да се самоусъвършенстват като четат литература и размахват своите виждания натрапвайки елементарните си мнения и мисли. Напомняте ми малко на онова празноглаво дрънкало Спароток, който е необразован аматьор, а се изтрепа да се дуе тук като някакъв гуру и да досажда с "историческите си открития", при положение,че не беше нито историк, нито лингвист, нито археолог.
Поздрави.Много бих искала да греша по отношение на Вас.Но и много искам да Ви опозная и да разбера всъщност що за човек сте.
цитирай
9. bojil - Искам да запитам Големия Бос, след ...
17.02.2015 00:55
Искам да запитам Големия Бос,след като е правозащитник от 30 години: Какво направи за защита на македонските Българи от помакедончването,на което ги подлагаше "Партията" в последните 70 години?
цитирай
10. bosia - до Джойзи
17.02.2015 09:48
Джойзи,
Когато човек иска да види нещо криво винаги ще намери ракурс, при който правото се вижда като криво.
Любопитен съм от какво разбираш, че оценяваш постингите ми като на "специалист по нищо".
Въпросът е не каква диплома имаш, а какво можеш да направиш качествено. Но след като имам пет дъщери не можеш да не признаеш, че съм специалист по създаване на деца от женски пол. Надявам се никоя от тях да не се казва Джойзи.
Разбирам, че разбираш от всичко. Прочети ми стиховете и го оплюй както ти си знаеш. Аз имам само една награда за поезия у нас, но външни имам доста.
Ако нещо те присвие можеш да ми се обадиш по телефона и да потърсиш още мои недостатъци. Например имам високо кръвно налягане, инфаркт и диабет.
Имам и псориазис. Не мога да бягам 100 метра за 10 секунди, вече трудно яздя и скачам препятствия, има и късогледство /Миопия/. Мога, обаче, да поправям развалени вибратори.
Телефонът ми е 0888 408 623.
Лек ден!
цитирай
11. joysii - Господин, Босия, колкото повече ...
17.02.2015 18:28
Господин , Босия, колкото повече разговаряме , толкова по-бос ставате в моите очи.
Това: "Въпросът е не каква диплома имаш, а какво можеш да направиш качествено."може да го изтърси само един учил недоучил човек, който отговаря напълно на определението псевдоинтелектуалец.
Защо сте така сигурен,че без знания се справяте качествено с всичко, с което се захванете?
Ама , Босия, не ми се хвалете с правенето на деца,де. Това всеки го може. Да бяхте намерили време и да се образовате, между креватните подвизи.
Това за вибраторите...твърде неуместно. Опит за шега, предполагам, или онзи банален намек отправен към интелигентна дама, която изведнъж настъпва някого по мазола.
Стиховете, ще ги прочета. Не е задължително да ги оплювам, особено ако са талантливо написани, а не представляват някакъв тъп каламбур от несвързани думи в стил местната драскачка Уондър/Wonder/ Дела Раи.
Пак поздрави, господин Босия. Приятно ми е да поговорим. Ставате ми все по-ясен. Интуицията никога не ме лъже.:):):):)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737717
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031