Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2015 14:34 - ОТВОРЕНО ПИСМО НА КУЧЕТО НА БОСИЯ ДО МИНИСТЪР МОСКОВСКИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5256 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО НА КУЧЕТО НА КОЛЬО БОСИЯ ДО МИНИСТЪР МОСКОВСКИ

Господин Московски,

Моя началник, г-н Николай Колев-Босия ми нареди да ви отговоря на писмото, подписано от някой си Димитър Ганев-изп. директор на ИА „Автомобилна администрация”. Каза ми, че щом вашето куче отговаря на господаря ми, то и неговото куче ще ви отговори. Направих проверка и се оказа, че писмото с въпроси от моя господар е изпратено до вас, но не вие сте отговорили, а някой си Ганев. Проверих и видях, че в агенцията такъв човек не работи. Изпълнителен директор е Цветелин Цветанов-протеже на вас и Цецка Цачева.

В писмото на вашето куче пише, че документите са унищожени като „малоценни”. Откога документи, уличаващи вас и вашите подчинени в множество тежки престъпления станаха малоценни? Може би защото съдържат богат материал за хиляди престъпления при издаване на свидетелства за управление на МПС? А как ще обясните, че първият път, когато камионите тръгнаха да унищожат документите внезапно се върнаха и ги разтовариха? Да не би да е имало писмо от Европейската комисия, че иска да надникне в тях? И затова набързо пак ги изнесохте и унищожихте? Това на нашия кучеки език го наричаме съучастие и прикриване на тежки престъпления, довело до смъртта, инвалидизиране и страдания на хиляди български граждани. Дори и аз, когато моят господар ме извежда навън, за да се разходя и да си свърша физиологическите облекчения се оглеждам като „куче, което сере на плява”, както е казал Ярослав Хашек в книгата си „Приключенията на храбрия войник Швейк”. Дори си сложих огледала за обратно виждане, за да не ме изненада в гръб някой шофьор с купена от агенцията книжка. Станах нервен и се научих да псувам като депутат. Ако продължавам така няма да мога да си намеря кучка в скоро време.

Господин Московски,

Моите улични колеги ми се оплакаха, че вече не смеят да спят по тротоарите, защото е опасно за живота им. Затова спят по подлезите и на вторите етажи по строежите, защото там не минават коли. Докога ще продължава така?

Бау-бау, г-н Московски!

15 януари 2015 г.

София                                                                                         Чико, Джакръсел териерът на Кольо Босия





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795772
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930