Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2015 12:45 - АЛАШЪК МАЙМУН-КАМШИК ИСТЕМЕЗ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2506 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

АСТРОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, ПОЛИТОЛОЗИ И УФОЛОЗИ ЗАДРЪСТИХА ИНТЕРНЕТ И МЕДИИТЕ

Знайно е, че при продължителна тежка криза първата жертва става моралът.  Това става с активното съдействие на медиите и интернет. Ежедневно се канят уфолози, социолози, политолози и астролози и всякакми подобни мистификатори, които облъчват с простотиите си публиката и българинът става все по-малко информиран, да не кажа тотално заблуден.
Разбира се, въпросът „Кой има полза от това?” е с ясен отговор.

Стигнахме дотам, че вместо българинът да търси истината, той бяга от нея. Явява се някакъв мърльо и казва с апломб на теург, че „Бойко ще стане президент, но няма да се ожени!” Че няма да стане президент е ясно, но какво ме интересува дали ще се ожени или не? Всъщност, ако се кандидатира за президент трябва да направи именно това-да се ожени. Така ще заблуди повече избиратели, че е нормален.  Както направи това и Плевнелиев. Той имал жена, но тя не искала да е президентша. И се оказва, че този, дето иска да управлява една държава не може да управлява капризната си и проклета булка.

Но кой мисли нормално у нас?

Едно време, при комунизма, имаше един номенклатурен лаф: „Ти недей да мислиш! Има кой да мисли вместо теб!” И българите спряха да мислят. Вместо тях мислеше партийният секретар. В резултат на това България фалира.

Сега нещата стоят по същия начин. Никой не мисли, а чака някой да каже това, което иска да чуе и нещата заспиват. В резултат на което отново сме във фалит. Вярно, засега го виждат малко хора, но до март бюджетът ще се издъни и множеството българи ще се правят на изненадани. Това е типичното състояние на немислещия българин.

Но тогава пак ще изскочат от цилиндъра на кукловода уфолози, социолози, политолози и астролози. Половината от тях са предвещали добро, а другата половина-лошо. Точно вторите ще рипнат и ще ни обърнат внимание на това, че предсказанието им се е сбъднало. И пак ще задрънкат това, което немислещият апатичен българин иска да чуе. Пак ще ни занимават кой с кого ще се жени, дърли или развежда. Ще преживява българинът с разнообразието от събития около Кучкова, Коткова и Кокошкова. И няма да се сетят, че животът им е едно непрекъснато „дежа вю”.

Нещата няма да се решат нито сами, нито от тазе гнилоч, която си е присвоила термина „политическа класа”.

Турците казват:

„Алашък маймун-камшик истемез!”

Преведете си го и се замислете какво да правим!





Гласувай:
6



1. chavdar01 - МНОГО ИНТЕРЕСНО?
04.01.2015 15:12
ГЛАСУВАМ С +,ПОКАЗВА МИ ЧЕ СЪМ ДАЛ +,А НЕ
ПОКАЧВА ЧИСЛОТО ДО ПЛЮСА?
ВЪПРОСА Е КЪМ АДМИНИТЕ НА БЛОГ.БГ!!!!!!
цитирай
2. apostapostoloff - Хайде сега- астролозите са виновни
04.01.2015 18:59
за дезинформацията.

Само за сведение- мен никой никъде не ме е канил, а аз и няма да отида. Публикувах прогнозата си в моите блогове и толкоз.

А не се лезя из медиите поради една много проста причина- НЯМА ГРУПОВА АСТРОЛОГИЯ! Ergo, тези, които гледате по медиите, са САМОЗВАНЦИ, МОШЕНИЦИ И ШАРЛАТАНИ!

А що се отнася до дезинформацията, тя идва от медиите, които предано и вярно слугуват на политическата класа. Тя иска да управлява с невежи, заблудени, отчаяни и обезверени хора.

И се стига до ситуация, набелязана от покойния проф. Славов: "Човек се ражда неинформиран и умира дезинформиран."
цитирай
3. borkolbor - До Aposta .....
05.01.2015 14:12
........... Астролозите , Апостоле , индивидуално или вкупом , пък са дяволити и алчни слуги на глупавия и охолен чиновнически слугинаж / разбирай президент , министър - председател , правителство , делутати , общински и областни управи , несменяеми и вечни хамелеони в държавни служби и агенции , юристи , журналисти , охолна и глупава средна и над средна бизнес-класа , продажна интелигенция - като оня горе от снимката !!! / на олигарсите , на монополите , на картелите , на банково-икономическите групировки . ..... Апостоле , събираш им на тия парите , дарявайки ги с "щастливи блянове" , но освен за пури и за маркови питиета , ползуваш ли ги и за народополезни начинания ? .............
цитирай
4. borkolbor - ...До Колито ........
05.01.2015 15:26
....... Коле , ще ти продам безплатно идея . Облечи се , батка , пък ще ти и отива , като еврейски свещеник . Викни си и двама-трима фоторепортери , за да те вкарат вечерта в новините , иди на президентството и на 7-8 метра от гвардейците - български заудряй умна , обрасла глава о камъните му на стената . И така - 2-3 часа - съмсъка мъжката . Ама цитирай си громко в музикален речитатив и писмата ти без отговор до главата на републиката . Няма как , с галоп на млад елен , той да не се спусне долу и подобаващо учтиво да не те покани горе - в светая - светих на държавата ни . ....... Иначе "ийерменският ти финт" не мина . Ти , Коле , нали знаеш , че ийерменците са турски евреи , първи приели християнството в зората на фалшиво измисления дву-хилядолетен ред - робия , за да ги пазят "ортодоксалните ромеи" , че и в едно с коравите езичници - траките , българите и славяните от набезите на безпросветните анадолски племена и на арабите . ...... Коле , не те видяхме на 21 декември - лани сред синдикалната стачка на миньорите , железничарите и учителите . Нали и ти като учител и "пастир" наш се изживяваш ? - Не можеш да припариш край тях - тъй ша тъ "изпашат и изпържат" , че чак оня "зад-океанския" , "не-правителствения" , който ти плаща , ша тъ ареше !!! Ехаааааа ............
цитирай
5. bosia - До Борко
05.01.2015 20:02
Борко,
Колкото пори получавам от когото и да е , с толкова ти пожелавам да живееш, пардон, да си отидеш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11784329
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930