Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 11:37 - КАК ЗЕМНИЯТ РАЙ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЖАБЕШКИ ГЬОЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2957 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ББЕЗУМИЕТО НА ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ НИ ОРГАНИ

Ние живеем в огледален свят. Това се вижда с просто око. Курвите станаха ВИП персони, дегенератите се рекламират чрез разни бигбрадъри и бигшвестерки. Абсурдът стана норма, а престъплението-мечта.

На 27 т.м. се видях с Дончо Дудев-момчето, което хвърли яйца и произнесе думи на истината за българската власт. Той ми даде постонаволението, което е получил за привличане под отговорност за хулиганство. Прочетете текста на постановлението и ще видите безумието, наречено разследване и прокуратура.

Разследващата полицайка Мариана Стоянова от Пето РПУ е стигнала до шедьоврите от комунистическото време, свързани със следствие, прокуратура и съд. В безумието си тя нарича $общество$ една държавна институция, която от една страна е нелегитимна, а от друга е пряк обществен вредител. Става дума за ДКЕВР.

Тази т. нар. „независима институция” е незаконна, понеже в Конституцията е написано, че Република България е демократична правова държава и се развива като ПАЗАРНА ИКОНОМИКА! Какво пазарно има в един държавен орган,който премахва свободния пазар и определя цени на енергията и водата? Вместо енергийна борса, шибаняците от властта са създали едно комунистическо недоносче, което убива пазара и прокарва чужди и олигархични интереси. На практика се получава така, че институцията, която тормози, рекетира и малтретира българското общество според полицай Стоянова и прокурор Веселина Няголова са иззели функциите на обществото. Нима тези две мисирки не разбират това? Нима не си спомнят, че през 2013 г. именно ДКЕВР с бездействието си позволи на енергийните преносители и продавачи да ограбват българските граждани, които не издържаха и излязоха на протест на улицата? Нека двете ми кажат кой е обществото-незаконната и престъпна ДКЕВР, или хилядите български граждани на улицата.

Защитавайки по този безумен начин мафията, наречена ДКЕВР и кукловодите зад нея и двете „правоохранителки” обслужват мафията и кукловодите. Само това е достатъчно, за да бъдат дадени на съд за прикриване на престъпления и съучастие в престъпления.

Вместо да разследват конституционното недоразумение, наречено ДКЕВР и нейните престъпления, те правят точно обратното. Защитават престъпниците и обвиняват законно протестиращия Дончо Дудев.

Рекомунизацията е факт!

На 27 януари е делото в СРС. Аз не само ще отида на съдебното заседание, но и ще поканя дипломати от страните на ЕС да присъстват на този фарс. Приканвам всички, които имат здрав разум и отговорност за бъдещето на Родината да дойдат и да протестират против идиотските действия на българските „правоохранители” и техните кукловоди.

Мила Родино! От земен рай те превърнаха в жабешки гьол!

 

 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Те цените на цигарите определят, та
31.12.2014 13:24
цените на електрическата енергия ли няма да определят?! Неокомунизъм навсякъде и винаги. Светът днес не е нищо друго освен битка между два неокомунистически гиганта- САЩ и Русия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739367
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031