Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 15:37 - СИГНАЛ ДО НЯКОЛКО ПОСОЛСТВА НА СТРАНИ ОТ ЕС И САЩ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4267 Коментари: 0 Гласове:
50


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НИЩО НОВО НА ИМЕННИЯ ДЕН НА ТИКВИТЕ

Днес посетих 7 посолства, като им предадох документи за корупция от страна на ИА "Автомобилна администрация" и възходяща нагоре до най-високите етажи на властта. Това са 6 страни от ЕС. Копие съм изпратил до САЩ, тъй като те не са страни от ЕС и нямат формалната причина да потърсят ссметка от корупционерите и техните покровители. А покровителите са тези, които имат административна и наказателна власт, но не я използват по предназначение. Те са визирани в писмото ми.
Предварително знаех, че колегите журналисти няма да вземат отношение по тези въпроси. Дори тези, които преди време са писали за това. Защото знам кои са собственици на медиите. Единствено  "7 нюз" и "Скат" ме поканиха да осветля пред българските граждани тези престъпления, за което им благодаря.
Ето и текста на писмото ми:

ДО НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА ФИНЛАНДИЯ

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

ДО НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ПОСЛАНИКА НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

ДО НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ПОСЛАНИКА НА КРАЛСТВО НИДЕРЛАНДИЯ

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

ДО НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ПОСЛАНИКА НА ФЕДЕРАЛНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЯ

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

ДО НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЯ

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

ДО НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ПОСЛАНИКА НА КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

КОПИЕ:

ДО НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ПОСЛАНИКА НА САЩ

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

 

С   И   Г   Н   А   Л  

ОТ Николай Ганчев Колев-Босия, София, ж.к. Борово, бл. 231, ап. 39, тел. 0888 408 623

 

ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО,

Аз съм поет, журналист и публицист на свободна практика. Имам си собствен блог  blog.bg-bosia  където публикувам разследвания, публицистика и поезия. От три месеце започнах разследване за противозаконното издаване на свидетлства за правоуправление на МПС от служителите на  ИА „Автомобилна администрация”  при МТИТС на лица без необходимия ценз и качества да управляват МПС. Освовната група са български граждани, които са неграмотни или със закупени на черно дипломи за завършено основно образование. Но документи се издават и на чужди граждани, които никога не са учили български език, а по закон изпитът се провежда на български. Разполагам с достатъчно автентични и оригинални документи, доказващи това, въпреки че архивът като цяло бе унищожен скоростно преди 2 седмици. Разполагам и с клипове, които показват изнасянето на архива. Всъщност, този архив представлява множество документи, уличаващи в престъпления служителите и ръководството на агенцията. Това стана въпреки моите усилия да го предотвратя . Уведомил съм следните инстанции:

Министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов

Директора на ДАНС Владимир Писанчев

Министър на транспорта информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова

Върховна касационна прокуратура в лицето на зам. гл. прокурор Борислав Сарафов

ВСС в лицето на председателя и министър на правосъдието Христо Иванов

Главния прокурор Сотир Цацаров

Министър-председателя Георги Близнашки

Имам повече от 10 публикации на тази тема. Въпреки това нито една от институциите на предприе каквито и да са стъпки в посока прекратяване на престъпленията, които са на обща стойност не по-малко от 25 млн лева годишно. Принудих се да назова Главния прокурор Цацаров „Главен престъпник” в предаване по телевизия „7 news” на 20.10.2014 г.  и в писмо до него, за да го принудя да вземе отношение. Дадох му срок да ме подведе под съдебна отговорност за клевета и обида, но той не предприема нищо.

Написах две изложения до Европейската комисия, в които съобщавам конкретни факти за извършени престъпления.

Благодарение  на съветника по наука в послството на ФРГ Йорг Шенк на 19.04. 2011 г.  беше снет министъра на транспорта Александър Цветков, неговият заместник Кичев, както и цялото ръководство на ИА „АА”. Започнаха уж някакви следствени действия, които постепенно замряха и в резултат на това след 3 години ръководството на агенцията беше тихомълком върнато на старите си места, за да може машината за пари и престъпления да заработи отново на пълни обороти.

Всички тези неща мога да ги докажа, както и да се проверят дали отговарят на истината. Поискал съм среща със зам. председателя на Народното събрание Красимир Каракачанов, тъй като досега нямаше парламент и не можех да ги сезирам.

ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО,

На 17.02.2014 г. са сезирани 6 евродепутати от ФРГ, Обединеното кралство, кралство Нидерландия, република Финландия, кралство Швеция и република Италия иим беше предоставен диск с документи от продължилото три години разследване от прокуратурата срещу министър Александър Цветков, зам министър Камен Кичев и цялото ръководство на агенцията за извършени тежки нарушения и престъпления относно издаване на документи за правоуправление на МПС на лица без да отговарят на законовите условия. Всичко това беше извършено абсолютно непрозрачно и без да се уведоми обществеността и медиите за резултатите от това разследване. Впоследствие всичко беше потулено и укрито, като по тази начин бяха реабилитирани престъпници, които сега са възстановени отново на постовете си.

Част от тези водачи на МПС със закупени противозаконно свидетелства пътуват и във Вашата страна, както и в други европейски страни. Част от тях дори живеят във Вашата страна или имат ваше гражданство. Това означава, че вашите граждани ако досега не са пострадали, са потенциално заплашени от смърт или нараняване по вашите пътища и улици. Предупреждавам ви, че ако не вземете съответните решителни действия да помогнете за прекратяването на непрекъснатите престъпления както в агенцията, така и по пътищата, вие ще се превърнете в съучастници в убийства и нараняване на ваши граждани от водачи без необходимата квалификация и познания за управление на МПС. Така ще се изравните с институциите в република България които изредих по-горе, които, всъщност вече са се влели в тази държавна организирана престъпна група.

Не истеризирам ситуацията нито я драматизирам. Тя е достатъчно драматична и кървава. Достатъчно е да погледнете справките за катастрофите у нас и броя на жертвите и ранените. За периода от 2002 до 2012 г. са убити 9 000 български граждани и 134 хил. са ранени. Това са официални данни, които можете да намерите в сайтовете на държавните институции.

Разчитам на здравия ви разум, морала ви и силата на вашето общество да принуди българските власти да разбият тази машина за корупция и убийства.

Готов съм да се явя на среща в удобно за вас време, за да ви предоставя необходимите доказателства за горенаписаното.

31.10.2014 г.                                                                                             Ваш:

 София                                                                                                                Н.Колев-Босия



Гласувай:
50



1. shtaparov - Хубаво е да се разследват престъ...
31.10.2014 16:19
Хубаво е да се разследват престъпленията на комунистите,но не и да се клевети България пред чужденците. Затова предлагам една благодатна тема за разследване: как и защо са изгорели от "неволен" пожар пенсионните архиви на:

1. Културните ведомства- в т.ч. на музикантите,работили в провинциалните ни културни институции до 2000 г.
2. БДЖ и по-специално на ТМИ-София,конкретно отдела на предпътните кабинети,където мед.сестри с тежък категоризиран и нощен труд са ощетени и принудени или да съдят държавата,или да приемат от нея най-ниската възможна пенсия.
3. Третото ведомство,пострадало по абсолютно същия начин в момента не си го спомням,но и то съществува черно на бяло.

Та питам аз,в случая- как стана така,че три вида пенсионни архиви изгоряха по абсолютно идентичен начин,за да не могат хората да получат парите си,а не изгоря НИТО ЕДИН списък на длъжници където и да било в България,за да им бъдат опростени дълговете???
цитирай
2. dekost - shtaparov - за БДЖ
31.10.2014 17:48
Хич не им хaресва на доста хора, но е крайно време там да има големи съкращения. Знам човек, който сам се хвали, че формално го водят като служител, получава 700лв и не само не върши нищо, но дори и не стои там. Според собствените му думи отива в месеца 2-3 пъти, за по 20 минути и толкова. 700лв без да е мръднал пръст. В същото време работи съвсем друго, на друго място. Като стане дума за съкращения, такива първи реват колко им трябвала работата и как нарушавали правата им. Tака си е от години. Цицат от държавата, ние плащаме, а те получават заплата без никаква дейност, нито дори присъствие. После се чудим защо няма пари за важни направления.
цитирай
3. apostapostoloff - Добре сте ги
31.10.2014 18:09
подредил!
цитирай
4. pepikomentatora - Леле, Бос! Hе си знаеш силата на с...
31.10.2014 19:37
Леле, Бос! Hе си знаеш силата на словото. Добър си.
цитирай
5. d3bep - Не можах да схвана защо въпросният ...
01.11.2014 11:13
Не можах да схвана защо въпросният сигнал - в който всъщност няма нищо конкретно, за да бъде сигнал, но защо е написан на писма, които са изпратени на посолствата, след като касаят чисто вътрешен проблем.
Посолствата ли управляват вътрешните ни работи?
цитирай
6. apollon - аз подкрепям инициативата - това е ...
01.11.2014 11:46
аз подкрепям инициативата - това е гражданска позиция. Посланиците могат да влияят на вътрешните работи. Този сигнал спестява множество невинни жертви по улицата. Милицията с корупция убива хората на НРБ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733494
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031