Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2014 16:18 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ДИРЕКТОРА НА ДАНС
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2566 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО Т. НАР. „ДИРЕКТОР” НА ДАНС

 

                                   И   З   Л   О   Ж  Е   Н   И   Е

От Николай Ганчев Колев-Босия, София, ж.к. Борово, бл. 231, ап. 39, телефонът не го пиша. В ДАНС го знаят чудесно, защото го подслушват.

 

Г-Н ПИСАНЧЕВ,

От известно време /около 4 месеца/ пиша и показвам документи за престъпления, извършвани в ИА „Автомобилна администрация”, свързани с продажба на изпити за шофьорски книжки или за повишаване на квалификацията на водачи на МПС. Годишно сумата надвишава 25 млн лева. В същото време тези „водачи” причиняват тежки катастрофи и убиват, инвалидизират и раняват повече от 13 хил. български граждани.

Днес реших да поискам среща с вас, за да обсъдим това обстоятелство и да ви попитам защо Държавната агенциа за национална сигурност си трае и ни разследва корупцията в ИА „АА”. Защо вашата агенция не разследва създаването и дългогодишното функциониране на ДОПГ /държавна организирана престъпна група/ . По този начин ДАНС става съучастник в тежки продължаващи престъпления и трябва да понесе съдебна отговорност.

В резултат на обаждането ми по телефона, взет от сайта на ДАНС като централа, ми се обади женски глас. Представих се и обясних какъв е повъдът за обаждането ми. Вашата сътрудничка не се представи и не каза с какво се занимава. Каза ми, че няма да ме свърже с вас и да се обадя на някакъв друг телефон, за да дам писмен сигнал. Обясних и, че става дума за прекалено сериозно нещо и искам лична среща с директора. Понеже разговорът е записан, можете да го изискате и да чуете за какво става дума и как се държат анонимните ви сътруднички. Обадих се повторно и поисках името на дамата. Обади се друга служителка и след трикратно настояване от моя страна ми съобщи, че се казва Берова, след което затвори.

Тук възникват няколко въпроса:

По ваша заповед ли служителите ви не се представят при телефонен разговор?

Защо телефонният номер за връзка с ДАНС не е на номератора?

Когато вашият „таен” служител Яне Янев /Председател на РЗС/, агент „Хлапето” се срещна с мен в едно телевизионно студио и научи агентурното си име веднага се обади вашата служителка Сендова и се опита да ме притиска да кажа защо издавам „държавна тайна”.  А когато аз искам да ви питам защо не изпълнявате задълженията си за борба с тежката организирана престъпност получавам бюрократичен казус. Смятате ли това за нормално?

Ако ДАНС се държи като масонска ложа защо не напуснете държавните структури и да си работите като свободни зидари?

ДАНС не само се държи като ДС, но работещите са „възпитани” и работят със същия инструментариум.

Понеже имам известен опит в „контактите” ми с ДС искам да ви кажа, че структурата и стила на ДАНС няма да издържат дълго в този си вид. В това число и вашето директорство е напълно опорочено и безсмислено.

Идете си с мир!

Има достатъчно свободни места за монаси в българските манастири. Можете да се насочите към един от тях и да изкарате остатъка от живота си в пост и молитва. А можете да се прегърнете с Главния престъпник/пардон, прокурор/ и да признаете тайните ангажименти, които сте приели и те противоречат на конституцията, законите и правилниците на вашите институции.

Както виждате, имате право на избор.





Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Допуснал сте грешка!
28.10.2014 17:30
Трябвало е да заявите на анонимната служителка, че имате кучка и искате шефът на ДАНС да я наебе. За да ви роди кучката милиционерски кученца.
цитирай
2. shuriken - Важен въпрос си засегнал. Трябва да се разнищи.
28.10.2014 20:04
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740869
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031