Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2014 14:37 - СИГНАЛ ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1686 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 17.10.2014 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

Копие:

ДО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

 

                                              С   И   Г   Н   А   Л

От Николай Ганчев Колев-Босия, София, ж.к. Борово, бл. 231,ап.39, тел. 0888 408 623

 

Господин Главен прокурор.

Многократно през последните дни ви сезирам, както и прокурор Сарафов за престъпленията, които се извършват  ИА „Автомобилна администрация” към МТИТС. Днес се натовари с архиви пети двайсеттонен камион. Всъщност, вие добре знаете, че това са уличаващи документи за извършени престъпления от ръководството и служителите на агенцията. Най често това са продажби на документи за правоспособност на шофьори. Заради тези документи и сигналите на работещи в агенцията беше изхвърлен и разследван министър Цветков, неговият заместник Кичев и цялото ръководство на агенцията. В момента старото ръководство, въпреки че и то бе разследвано в продължение на три години, е възстановено и престъпните продажби вървят с всичка сила. Годишно се получават продажби за около 25 млн. лева, като се разпределят по високите етажи на изпълнителната и съдебни власти.

Многократно съм писал и говорил по медиите за тези нестихващи престъпления. Досега, обаче, не се е обадил нито един прокурор, за да ме призове като свидетел и да започне разследване на това продължаващо в течение на години престъпление. В момента се унищожават тонове документи, уличаващи агенцията и ръководството и, както и политическото ръководство на министерството. Прокуратурата отново не предприема никакви опити да спре тези престъпления, което ме навежда на мисълта, че вие и вашите подчинени участват  активно в тези престъпления.

По сигнал на 6 депутати от западноевропейски страни е сезирана европейската комисия. Има писмо, в което се казва, че е твърде възможно да започне проверка. Това накара ръководството на агенцията, министерството и прокуратурата да унищожават ценни документи за корупция, за да не се стигне до истината.

В същото време из страната и на територията на други държави стават хиляди катастрофи, в които се убиват и раняват хиляди невинни пешеходци, водачи и пътници, поради липсата на шофьорски умения и неграмотност на водачите, получили у нас такcв документи за правоспособност. Аз приемам, с нежеланието ви да се намесите и да разслeдвате тази машина за пари и убийства, че вие ставате съзнателен съучастник в тази жестока корупция и смъртта и здравето на невинни хора.

Не знам как спите и как спокойно приемате действията и бездействието на всички държавни институции, имащи отношение по този изключително тежък проблем. В тома число е и фигурата на Главния прокурор на република България.

Ако ви е останала малко съвест. Ако имате чест и достойнство. Ако има някакъв остатък от професионализъм е най-добре да си подадете оставката и да отидете в манастир, където да молите Господ да ви прости за тези престъпления.

Можете да вземете и подчинените си.

И на тях там им е мястото.

 

27.10.2014 г.

София                                                                                                        Подпис: Николай Колев-Босия  





Гласувай:
7



1. dekost - анонимен,
17.10.2014 19:26
абе може и да чуе някой:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11775555
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930