Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2014 12:04 - БЪЛГАРИНЪТ ЧАКА ПОЩЕНСКИ ЗАПИС ОТ КУРВИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2151 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТ УМРЯЛ ПИСМО НЕ ЧАКАЙ

 

Дядо ми казваше:

„От циганин кисело мляко, от умрял писмо, от мииционер пот, от поп сълза и от курва запис НЕ ЧАКАЙ!”

Но ние чакаме точно това. Чакаме от вълка да отиде при заешката майка разплакан и да се извини, че е изял зайчето. Чакаме от въшката да стане вегетарианец. Чакаме морето да се подкваси. Чакаме да дойде неволята и да ни свърши работата.

Чакаме, чакаме, чакаме…

Преди две години, когато хвърлих домата, предупредих, че ако не разберат от домата, след 2 години ще получат граната. Двете години изтичат след малко повече от месец. Помня, че Емо Фаса пред ТВ репортерка ме нарече хулиган. На мен не ми пука от това, какво дрънкат за мен Фасовете. Лошото е, че чак сега се сетиха т. нар. „политици”, че нещо не е наред. Както казваше дядо ми: „Още като ме ритна, тате и се сетих, че воловете ги няма!”

Сега т. нар. „политици” се правят на загрижени, рационални и диалогични. Но те просто не са и не могат да бъдат такива. Водят проформа някакви показни разговори, но нещата са решени предварително. Дори двойно предварително. Защото веднъж вместо тях е взел решение кукловодът, а от друга страна стереотипът на нашите „политици” не допуска рационално решение в полза на обществото. Те имат рефлекси, далеч по-мощни от краткотрайното им желание да направят добро з много хора. Рефлексът на комсомолския, комунистическия и мафиотския управленец е да краде, мами и лъже в своя полза и в полза на бандата си. Как да вярвам на Бойко Борисов-обикновен бандит, долно ченге и член на две партии-едната комунистическа /Не си е върнал все още партийната книжка/ и на друга, антикомунистическа? Как да вярвам на партийния секретар на БГА „Балкан” Красимир Велчев, че сега е антикомунист? Или на Цецка Цачева-също партиен секретар, а сега антикомунист? Или на Михи Маус-Миков, койт си е чист дегенерат и още не е обяснил как е влязъл в СУ? Или на Мая Манолова-протестираща против собственото си творение, наречено Изборен кодекс”. Или на Корнелия Нинова-започнла като антикомунист и след това врътна трътката си в БСП?

Ако направя един списък на българските политици-сегашни и бивши-ще се получи един списък на огромен публичен дом. Независимо от коя партия. Всички си приличат като две капки вода-лъжат, крадат, нагаждат се, танцуват на кола, за да докопат кокала. В същото време из медиите ежедневно се описват убийства, огромна битова престъпност, престрелки, катастрофи, наводнения, взривове, затваря се съда заради телефонни обаждания за заложена бомба. Здравеопазването е в катастрофа, образованието-в колапс, финансите-в трагично състояние, банки вървят къ фалит, продават се шофьорски книжки на неграмотни български и чужди граждани, армията няма летящи самолети и хеликоптели, няма летци с професионални умения, няма читави ВМС, няма национална сигурност.

Но ако трябва да потърсим истинската катастрофа, тя е в МВР и Съдебната система. Стигнахме дотам, че двама полицаи, които отказаха да вземат рушвет бяха героизирани и наградени. Ако за това, че са свършили служебните си задължения трябва да бъдат награждавани, тогава защо взимат заплати? А останалите са без награди-само на заплати. Е, тях ги награждават нередовните шофьори ежедневно и ежечасно. Адвокат Волова вчера в интервю каза, че шест магистрата имат общо 300 млн!!! лева в банка. Това как го приемате? Прокурор Бецова от СГП отказва да изпълни указания от ВКП. Това как да го опиша? Полицай от Попово не се допуска до детето си в Айтос от тамошните полицаи въпреки съдебното решение. Защото не бил от ДПС. Момче от Белене е осъдено за автомобилна катастрофа завършила със смъртта на едно момиче без колата, с която е станало това неволно убийство да е приложена като доказателство, без да са извършени трасологични експертизи, при съзнателно заменено място на катастрофата с неколкостотин метра, понеже там има завои и знак за ограничение на скорстта. Учител от Плевен насилствено е вкаран в психиатрия без да има никакво основание нито медицинско предписание за това. В ДАИ издават хиляди документи за правоспособност срещу пари, които достигат до 25 млн лв!!! годишно, а нито министъра, нито службите, нито прокуратурата предприемат нещо. Шофьор на маршрутка вади пищов на пешеходец. Пешеходци масово са газени на пешеходни пътеки. Кмет ми казва в пияно състояние, че ако почисти коритото на реката ще открадне само 25 хил. лева, а ако стане наводнение, ще открадне 2,5 млн!!! лева. Уволняват държавен чиновник за това, че е сигнализирал за тежка корупция на ниво министър. Съдът го връща. Пак го уволняват за същото. Съдът пак го връща. И така вече три пъти. Предстои четвърто уволнение.

Да продължавам ли?

Проблемите са много и всички са свързани с едно. Ценностната система на българина-на власт или като избирател е НУЛЕВА!

НУ-ЛЕ-ВА!

Н-У-Л-Е-В-А!

А ценностната система е това, което превръща звяра в мислещо същество, притежаващо критични и самокритични възможности. Което го прави социално, културно и политически разумно същество, което взима добри решения и ги отстоява. Което има чест, достойнство, обич, приятелство, взаимопомощ и справедливост. Което никога не би избрало нито един от тези машини за лайна, които се гаврят с нацията и я унищожават планомерно вече 70 години.

Тези паразити са се закрепили за националния организъм и смучат ли, смучат. Лапат кокала и ръмжат, без да се усетят, че през зимата кокалът няма да е в устата им, а на едно друго, много болезнено място. Защото човекът без ценностна система в един момент се взривява и става организирано безотговорен,  хваща камъните и тоягите и кара наред. Това на комунистически език се нарича революция и никога, никъде не е донесло нещо добро. А политиците си мислят, че билетът до Южна Африка ще ги спаси от яроста на хората, които той самият е довел до отчаяние и безумно озлобление.

Всичко това ви пиша, за да можете да си представите какво става в момента.

Това, което ства е един цирк, който иска да ни приспи и статуквото да не се промени. Тези задници от осемте „парламентарнипартии” не могат да направят нещо стабилно. Защото рефлексите им са по-силни от временните им желания. Самият факт, че говорят за политическо правителство с пълен мандат и премиер един нагъл селски тарикат, добно ченге и мафиот е достатъчен, за да се убедите, че нищо добро не ни чака. Механичните коалиции между разнородни групи шмекери и бандити не могат да решат нито един проблем. Това е все едно да избухне една атомна бомба в пустинята и да построи един прекрасен град. Както бомбата не може да гради, така и сегашните политици не могат да решават обществени проблеми. Те решават само собствените си и картелни проблеми. За наша сметка.

Ако искаха да направят нещо нормално и реално щяха да се съгласят да направят едно кратковременно правителство с мандат само за две неща-да актуализират сегашния и да направят бюджета за 2015 г. А след това нека направят втори кабинет, които да сменя управленския модел и да прави реформи.

Всичко друго е от Луканова!





Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Съдебната система е уникална ...
17.10.2014 13:25
Съдебната система е уникална
Имало си и вътрешна тарифа , за да спечелиш дело, независимо дали си прав или не - според тежестта му се определя и цена Във върховния съд също!
Плащаш и печелиш! Загубилият пък плаща на така спечелилия
Така, че е безсмислено с години да се гледат делата. Да я официализират тази тарифа и без безсмислени заседания, в зависимост от това кой плаща, той да печели и делото.
Така ще отпаднат и упреците ,че дела се протакат с години. Сега ще са отличници съдиите , със светкавично решени дела!
Ще нарасне и броят на делата и банковите им сметки респективно С изключение на загубилите нещастници, всички ще са доволни! Комунизъм!
Ами ако никоя страна от двете не плати?! Много просто е решението, дава се седем дневен срок и делото пада от дневен ред. Когато имат пари - тогава отново ще влезе в него И без това се очертава много динамичен дневен ред
Приятен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736569
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031