Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2014 12:03 - МИХИ МАУС-ВОЛУМЕТО ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ ПОЛИТИКАТА ПРЕЧИ НА ПИЕНЕТО?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1698 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МИХИ МАУС ПАК ОЦАПА ПАМПЕРСА

 

Михи Маус е неуморен производител на простотии и глупости. Спорно е дали това идва от ракията или от мезето, но резултатът е покъртителен. Трудно ми е да разбера логиката му при цитиране на закони и решения.

Ето за какво става дума.

Вчера Волумето изтърси за конференцията в Казабланка през 1942 г, като цитира решението за борба с национализма. А само преди няколко дни поздрави съпартийците си от шпионската и предателска организация БСП с настъпването на 70 годишнината от 9 септември 1944 г.

За какво именно става дума?

Решението в Казабланка не е срещу национализма, както твърди Михи, но е срещу братската му националсоциалистическа банда. Ако той не прави разлика между национализъм и националсоциализъм нека да спре да пие три дни и да прочете поне една книга по този въпрос или самото решение от Казабланка. И не е лошо да прочете и пакта Молотов-Рибентроп между двете братски партии и държави, които си делнаха Полша без да им мигне окото. Това, че Великобритания и Франция обявиха война на Германия, а забравиха да обявят такава на СССР не е загадка. Това са шмекериите на Чърчил, който много добре знае, че срещу двете държави Германия на Хитлер и СССР на Сталин няма да издържи и 24 часа. Единственото нещо, което можеше да направи е да продължава да ги насъсква една срещу друга.

В същото време Волумето престъпва българските закони, като рекамира една ужасна дата от българската история. Затова публикувам Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен, за да го прочете на трезва глава, ако му е възможно.

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.

(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за:

1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация;

2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;

3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд";

4. моралния и икономическия упадък на държавата;

5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;

6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;

7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;

8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението;

9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия;

10. безогледното унищожаване на природата.

(2) Комунистическият режим е отговорен за това, че:

1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки;

2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека;

3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона;

4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като:

а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия;

б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии;

в) лишаване от право на собственост;

г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия;

д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната;

е) лишаване от гражданство;

5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;

6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.

(2) Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.

Чл. 4. Всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит.

-------------------------

Законът е приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.

 

В същото време България ратифицира решението на пражката конференция за национална памет през 2009 г. През 2011 г. благодарение на пламенния комунист /по-късно пламенен антикомунист/ и майстор на маркуча и струята Пуйко Борисов отпадна промяна в НК за съд на комунистическите функционери със специален текст в НК. Така хем комунистическият режим е престъпен, хем комунистическите функционери няма да бъдат съдени.

Беден Михи Маус! Бедно Волуме! Защо не отиде да копаш чушки и домати в Кулско, а се хвана с политика!

Хем знаеш как политиката пречи на пиенето!





Гласувай:
4



1. batogo - !!!:))) Много добре правиш, че го напомняш на дремещите...
07.09.2014 12:36
Комунетата винаги са били и ще си останат пияни от злоба, завист и омраза към всичко будно и осъзнато у нас и навън, опиянявани допълнително от безпрецедентната си русофилия. :)
цитирай
2. krumbelosvet - "шпионската и предателска организация БСП"
28.09.2020 22:23
БСП е осакатен наследник на партията, която с много мъки, пот и затягане на колана осъществи МОДЕРНИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. Която Стамболова и Кобургска България не успя да направи заради КАТАСТРОФИТЕ причинени от Стамболовото наследство и Кобургската политика.
А бат ого е пиян от злоба и завист, че неговото СДС умре позорно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736916
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031