Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 11:09 - АМАН ОТ ПОСЕРКОВЦИ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1461 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„РЕФОРМАТОРЪТ” РАДАН КУНЕВ И „ЗВЪНАРЯТ” АХТАНАС АХТАНАСОВ-ГНОМА

Т. нар. „реформатор” Радан КУнев пърди във ваната и си лови мехурите.

Ето какво ни е сервирал днес в медиите:

 

 

„…- Да наложи, а не да предлага по медиите, намордник на управляващите и да спре рекета върху бизнеса;

- Да отстрани БСП за дълъг период от управлението и разкара червената номенклатура от наследствените ѝ позиции в местната власт, бизнес и правосъдие;

- Да отстрани ДПС от централната власт, но и да отнеме на Доган и Пеевски нелегитимните позиции в икономиката, да среже връзката на ДПС с парите на данъкоплатците;

- Да премахне партийната намеса в администрацията;

- Да продължи смелата позиция срещу навлизането на руски интереси на българска територия и пълненето на български партийни каси от обслужващи руския интерес проекти;

- Да започне промяната в правосъдието и да иска конституционни промени, които да я направят необратима. …”

 

Това той нарича програма. Много е смешно! Ако с такива вкиснали реплики защитава и клиентите си като адвокат-ще стигне до просешка тояга.

Понеже не искам да го правя герой на постинга си-няма да разглеждам брътвежите му точка по точка. Само ще обясня, че такава програма може да се напише от един петокласник точно за две минути. Дори, ако бъдем политически грамотни, ще признаем, че шест пожелателни изречения не могат да бъдат нито програма, нито платформа, нито дори идеен проект за програма или платформа. Ако такъв е капацитете на партийката му- по-добре да отглежда патки и пуяци.

А може и тикви! От сортовете на големия политик-мичуринец и двукратен неуспял кандидат за член на БКП Иван Йорданович Костов!

Държава не се прави с пожелания, а икономика и правосъдие-със заклинания. Най-смешното е, че иска да направи правосъдието „необратимо”. Това силно прилича на онази смешка, която Георги Димитров /Гого Тарабата/ изръсва на т. нар. „Лайпцигски процес”. А именно: „Колелото на историята се върти и ще се върти до окончателната победа на комунизма!”

Честна дума, по-голяма глупост не мога да си представя. Като ученик в гимназията попитах класния си ръководител дали ще изучаваме тогава история, защото щом спре колелото на историята-няма да има повече история? И понеже беше учител по физика, го попитах дали и физиката има колело. Нали, все пак, въртенето на колело е чисто физически процес?

Отговорът беше също физически. С дневника по главицата ми. Но аз бях свикнал на тези физични процеси.

Сега да посветя няколко изречения и на онова дребно човекоподобно, което има за любимо занимание да стряска аудиторията с престъпленията на службите у нас. Същото това Гномче беше директор на същата тази служба и безпрепятствено подслушваше кого ли не по най-различни поводи. Мен, например, ме подслушваше в ДОР „Комбинатор”, защото съм бил „дилър на хероин”! И така в продължение на близо година ме водиха за наркодилър и ако сега поискам справка за себе си би трябвало да бъда описан като „криминално проявен”! Същото това нещастно приматче, което избирателно жънеше едни ниви с марихуана в Делиормана, а други-не!

Сега е мераклия отново за депутат и то откъде? От най-марихуанската част на България-Благоевград.

Вие може би не знаете, но онзи край има хилядолетна история по отглуждане на наркотици. Дори отлично си спомням, че през шестдесетте години на миналия век там напълно законно се отглеждаше опиумен мак.Това води началото си още от времето на траките.

Аман от посерковци!





Гласувай:
2



1. andrei - В петричко опиума се отглежда от памтивек
01.09.2014 12:15
и са го наричали афион.В почивките на нивата,като са похапнели от събраното маково мляко,поспивали юнашки под сенките на дърветата.
цитирай
2. apostapostoloff - Не ги пускат в селото, а
04.09.2014 18:39
те за поповата щерка питат. Тези нещастни креатури на БСП няма да влязат в парламента, а за управление на страната говорят. Ама че наглост!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735735
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031