Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 10:40 - КОЛКО УИСКИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПИЕ С ПРОПИЛЯНИЯ ЛЕД И ЛЕДЕНЕ ВОДА?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1960 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.08.2014 10:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА ПОЛИВАНЕТО С ЛЕДЕНАТА ВОДА

 

Тези дни стана много популярно едно глупаво действие, прикрито зад еднно хуманно послание. Става дума за заливане и самозаливане с ледена вода, за да се подкрепи идеята за създаване на фонд за борба с една коварна болест. Самият факт за създаване на фонд е добър, но начинът, по който се прави-да се афишира заливащият се като хуманен и морален човек никак не е добър. Не могат да ме заблудят нито Бареков, нито Цветанов, нито Паси, че те са добри и морални хора, защото резултатите от техния слугинаж на вътрешни и външни политически фактори е известен. Затова приемам и действията им като посредствен ПР и истеричен характер.

С две думи те са хора, които не заслужават внимание дори когато по една случайност правят добро. Но начинът по който го правят е израз на лицемерие, коплекси и егоизъм.

Оттук нататък ще дам няколко препоръки на други наши политически отпадъци и прочие цървули как да продължат тези действия.

Препоръчам на Михи Маус-Волумето и на Румен Петков да се залеят със студена мастика. И без това през целия ден те силно миришат на спирт. Исканията им могат да бъдат свързани със  създаване на фонд за борба с махмурлука.

Предлагам на Мая Манолова и Десислава Атанасова да се заливат взаимно с ледена помия на живо. Те и сега го правят, но без кофи и лед. Идеята им да бъде фонд за създаване на турбодизелови вибратори.

Ахмед Доган да се залее с леден шербет, за да могат депутатите от ДПС и БСП да го оближат хубавичко. Те и сега го правят, но нещо им горчи. Заливането и лизането да бъде за създаване на фонд за забременяване на политици, независимо от пола им. Тук нищо няма да спомена за Сюргюй Сатанишев и Вигенин дали ще подкрепят идеята.

Предлагам на Цветлин Овчев и Меглена Кунева да се залеят с леден бензин и да си драснат клечката. Така ще изгорят, за да светят, за да ни показват пътя, по който никога не трябва да вървим.

На всички български политици препоръчам горещо да създадат нов почин. Да се насират публично в гащите на площада пред  Народното събрание с цел създаване на фонд за борба със собствената си простотия. Просто да вземат урок от президента.

Вероятно ще ме запитате какво да прави Иван Костов.

Ще ви отговоря!

Напоследък той се занимава с анализ на риска. Нека изчисли той колко пъти се е насирал публично и кога ще бъде поредното му насиране.

Остана само Искра Фидосова.

На нея няма да и препоръчам номера с публичното насиране, защото обработваемата земя на страната ни чувствително ще намалее.

А отгоре на небето стои Иван Славков-Батето и се тюхка колко много лед отива зян и колко уиски може да се изпие с него.





Гласувай:
1



1. emi18 - Спортист
25.08.2014 13:36
И все пак не може всички да са маскари. А по отношение на заливането с ледена вода, все пак е за добра кауза. Проблемът е, че толкова години наблюдавахме заливане с помия и го приехме някак за нормално накрая.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734548
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031