Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2014 11:31 - ПУСТА ГЬОСТЕРИЦА!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2554 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СЮРГЮЙ САТАНИШЕВ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОРЕНИ

Лицето Сатанишев се опозори за пореден път. В свое обяснение относно избирането на българка  за комисар по външните работи, той изтърси, че ще го направи само ако тя е издигната от ЕНП. Тъй като той е председател на ПЕС, явно на първо място поставя убежденията си/ ако има такива, разбира се, в което силно се съмнявам/ над нацоналността си. /Няма да коментирам произхода му по майчина линия/.

Лицето Сатанишев явно не помни, че той е в Брюксел не от квотата на социалистите, а от квотата на България. При това положение той явно работи против България и трябва да си подаде оставката или да бъде изгонен от ЕП и от БСП.

Любопитен съм на какво мнение е новият председател на БСП Михи Маус-Волумето. Ако той подкрепя Сатанишев става ясно, че от съкращението БСП трябва да отпадне първата буква и да се изнесат всички членове и симпатизанти на БСП на остров Света Анастасия /Болшевик/. Те и без това ежедневно намаляват и островчето ще ги побере без проблем.

Ако, обаче, Михи е на обратното мнение, трябва да повдигне въпроса пред ръководството на БСП за изключване на Сатанишев от шайката.

Най-вероятно Михи получава отношение по този въпрос след осмата ракия и по тази причина на сутринта го е забравил.

Пуста гьостерица!





Гласувай:
4



1. andrei - Станишев го знаем много добре,
17.08.2014 12:31
я напиши що за птица е уруспията Сталинка,която толкова защитаваш.Нали си уж поборник против ДС,или само когато ти е угодно!Трудно ми е да проумея твоите метаморфози...
цитирай
2. bosia - До Андрей
17.08.2014 12:51
Момче, аз защитавам един принцип, а не личност. Твърде фриволно интерпретираш написаното. Що се отнася до Сталинка, то аз пръв извасих истинското и име в нета.
Можеш да го провериш.
Въпросът се отнася до Сатанишев, който е от квотата на България и трябва да защитава българската кауза, а не партийната си такава.
цитирай
3. apostapostoloff - Ама каква националност, какви
17.08.2014 13:50
убеждения?!

Българските политици са една шайка от мошеници и далавераджии, които мислят единствено и само за комисионни, рушвети, злоупотреби и кражби.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Принципно и ти грешиш:)
18.08.2014 11:45
bosia написа:
Момче, аз защитавам един принцип, а не личност. Твърде фриволно интерпретираш написаното. Що се отнася до Сталинка, то аз пръв извасих истинското и име в нета.
Можеш да го провериш.
Въпросът се отнася до Сатанишев, който е от квотата на България и трябва да защитава българската кауза, а не партийната си такава.


Проидходът на майката на Станишев е същия като на майката на Маркс, но разликата от небето до земята. Толкова по родословието.
Иначе отговорът беше предизвикан и нямаше как да бъде друг. Молбата за протекция бе изпратена до председателя на ПЕС, а не до един от 17те български евродепутати които по презум;ия също са европейски депутати, а не български. Аз мисля, че едродепутатът Станишев ще подкрепи/поне от кумова срама/ евентуално предложение за българин да тоди толкова важен пост при други обстоятелства., но сам разбираш, че първо има договорка-на Вас/народняците/ председател на ЕК, на нас еди какво си, и мисля , че външния министърна ЕС бе определен за социалистите. Въпросът бе повдигнат от Полша зарад личноста на италианския кандидат зарад отношението и към Русия-било меко. Тоест Кристалина по скоро бе предложена за да стане караницата,а иначе няма как за този тъй важен пост да бъде избран човек с незначителна тежаст/България/. Тя не би и могла да си върши работата защото каквото и да говорим друго е зад гърба да стои Влиятелна страна или поне опит в подобна позиция. Светът е пред война почти и новия човек ще играе важна роля в дирломатическите совалки.

А иначе, Близнашки подхлъзна предизборно Станишев за да го почнат, че не защитава българите, че социалистите са безродници...и гласувайте за Борисов:)
При теб това сработи:) Бъди здрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739191
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031