Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2014 14:56 - КАК СЕ РЕМОНТИРА ТАРАТАЙКАТА БСП
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1655 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МЕРАКЛИИТЕ ЗА РЕМОНТ НА ТАРАТАЙКАТА БСП

 

Както се видя, мераклии за партийната, ерго всички останали власти, в БСП с булдозер да ги ринеш. Дори с два. Веднага изскочиха и заваляха платформи, пресконференции, интервюта и какво ли не от редовните гладници за власт.

Мая Манолова, например, в платформата с пише, че БСП не е лява социална партия и трябва да се ресоциализира. Янаки Стоилов в типичния си стил на недомлъвки и пируети се тупа сам по рамото и иска дори да легне на него. Драгомир Стойнев от вълнение заеква още повече и вече виждам как се хвърля на раменете на майка си и плаче от радост.

Корнелия Нинова е заела позата на анализатор и е написала такава платформа, че ако бях нейн съпартиец щях да заритам с шамари. Защото това, което е създала с две думи означава, че БСП досега не е била партия, а изверг.

Защо”

В платформата и има две части. Първата е за партията и.

От написаното можем да разберем, че БСП е една идейно мръсна, неорганизирана банда, която има ужасев стил на управление, лош кадрови потенцияал и мръсно коалиционно мислене. Прочетете първата част на платформата и вижте какво иска да оправи тя. Категорична е, че така повече не може да продължава. Целият български народ и благодари за оценката на партията и.

Слдва втората част.

В нея Нинова едно към едно казва, че БСП е работила против държавата в четири сектора-демография, здравеопазване, образование и земеделие. Тук аз съм напълно съгласен, но и в останалите сектори нещата не стоят по-добре, а тя мълчи за тях.

Виждайки колко объркани и сбъркани са мераклиите за партийна, ерго и за мсички останали власти у нас са мерклиите, аз им предлагам да започнат от малко по-раничко.

Да кажем, от 1891 г.

Създателят на тази ОПГ/Организирана престъпна група б. а./ Димитър Благоев се определя в българския парламент не като българин, а като…славянин. Партийката му е известна с контрабандните си канали и усилената работа в полза на друга държава-Русия. Известна е още с това, че ревностният славянин Благоев си построява частна вила в „Кайлъка” с пари от партийната каса.

Както виждате, още от учредяването си в тази ОПГ са наложени правила за национално предателство, незачитане на законите и кражби.

Тези правила ОПГ БКП /По-късно и БСП/ свято спазва през целия си 123 годишен живот. Към тях в течение на времето се прибавят още тероризъм, физически и морален геноцид и жестоки вътрешни интриги.

Любопитен съм дали ако напишат истинската си история в БСП ще се сетят за парите и инструкциите, получавани от Русия, СССР и отново от Русия?

Още по-любопитен съм дали ще признаят, че т. нар. Коминтерн не е международна политическа организация, а отдел в НКВД. Това автоматично разкрива, че двама от неговите ръководители-Георги Димитров и Васил Коларов всъщност не са национални герои, каквито все още се опитват да ги изкарат, а най-обикновени чужди шпиони, работили за пари срещу собствената си Родина и унищожили цвета на българската интелигенция и общественост.

Любопитен съм и дали ще кажат истината за ограбените милиарди долари, марки, франкове, лири, левове, а напоследък и евро. Дали ще направят вътрешнопартиен трибунал и ще кажат имената и сумите, ограбени от техните съпартийци.

Очаквам с нетърпение конгреса на ОПГ БСП.

А за моите читатели публикувам платформата на Корнелия Нинова, коята с огън и меч ще разчиства тази бандитска групировка, наречена БСП.

Накрая искам да ви припомня, мои читатели, че в историята на света има две организации, които са започнали като „Общество на честните. Първата се нарича „Сициалнска мафия, а втората е първата комунистическа шайка на Енгелс и Маркс.

Можете да проверите.

 

 

 

Платформата на Корнелия Нинова

 

Промяната - задължително условие за успех

Приемам номинациите за Председател на БСП.Ще участвам в това състезание докрай , без самоотводи и договорки в последния момент. Ако бъда избрана,ще се постарая да променя БСП отвътре. Ще поставя на различна основа коалиционните отношения. Ще разговарям разумно и с аргументи с другите политически и граждански субекти за 4 национални цели, зад които да застанем заедно,въпреки различността си.

ЗА БСП:

1.ИДЕЙНА ЧИСТОТА
За това, чии интереси представляваме, за характера на социалната държава , за автентичния патриотизъм и българщината. Категорична лява същност, изразена в конкретни политики и ясни граници за компромисите по пътя на реализацията на тези политики. Не приемам тезата, че политиката и изборите вече са само технология. Ще направя така, че те да бъдат спор на идеи и противопоставяне на аргументи. И нека по-добрите да спечелят.

2.ОРГАНИЗАЦИОННА ПРОМЯНА
Бих възложила повече права и задължения на местните структури.Те са нашият пряк контакт с хората. Цялата конструкция трябва да се размести-от прекалената тежест на централния апарат към общински и областни структури. Това означава идейна, финансова и кадрова децентрализация.

3.КАДРИ
Вместо кариеристи и ласкатели, ще търся професионалисти и естествени авторитети. Тяхното мнение ще тежи.Те не са заплаха за нашата лична кариера. В екипа ми ще има място и за онези, които мислят различно от мен. Те са естествен коректив и държат човек далеч от заблудата ,че е единствен и непогрешим.Истинският водач е този, който умее да се обгражда със силни хора. Ще питам и чувам много внимателно лявата интелигенция-духовния стълб на България. Няма да деля хората на жени и мъже ,селяни и граждани.Бих подготвила в БСП едно силно младо поколение политици от професионално,административно,управленски грамотни патриоти.

4.СТИЛ
Изцяло бих променила стила на работа и на общуване вътре в БСП и между БСП и другите.Да слезем от джиповете,да излезем от лъскавите костюми, без високомерие да влезем в селската кръчма, в махалите в планината и да говорим, като гледаме в очите. Но вместо дисбаланс, приоритети, дефицит и бенефициент, да кажем простичко-държава, работа, училище, читалище, здраве, дете, до теб съм.

5.КОАЛИЦИИ
С кого и кога-преди или след избори? Този въпрос бих решавала само след вътрешнопартийно допитване. Ще превърна вътрешнопартийния референдум в основен начин на взимане на важни за партията и държавата решения . Ако партията ми възложи правенето на коалиция,то тя ще бъде в писмена,публична и с ясни ангажименти , форма. Хората в БСП трябва да налагат решения, а не те да им бъдат спускани отгоре.

ЗА БЪЛГАРИЯ:
Ще стана инициатор на разговор с всички политически и граждански субекти, с всички институции за дългосрочно и устойчиво национално съгласие по 4 теми:

1.ДЕМОГРАФСКИ ВЪПРОС
Нацията се топи. Никакви политически различия не могат да оправдаят нерешаването на този въпрос.

2.ЗДРАВЕ
Стига експерименти. Общо политическо решение за гарантирана и качествена здравна помощ на всеки българин, независимо къде се намира или живее.

3.ОБРАЗОВАНИЕ
Ще предложа виждане кои сектори от икономиката да развиваме в следващите 20-30 години. Бих обвързала образованието с тези сектори. Ще заложа в училищата и университетите толкова на брой и такива по вид специалности,които да гарантират кадри на фирмите и работа на младите в България.

4.ЗЕМЕДЕЛИЕ
Българската земя да изхранва българската нация. Ще предложа как да стане това. Производството на български продукти ще получи цялата ни подкрепа,за да няма пустеещи земи,да има работа и да не сме толкова зависими от внос.
Ще нося лична, морална и политическа отговорност за всяка своя дума и действие. Успехите на БСП ще деля с другарите си. За неуспехите отговорността ще бъде предимно моя.

Открих специален електронен адрес: kornelia.promiana.bsp@dir.bg , на който ще кача мойте идеи за промяна на БСП и на България. Моля всеки, който има мнение за лявата политика и бъдещето на държавата, да ми пише.Ще чета и ще взема най-доброто.
Уважавам всички колеги,които са заявили досега желание за участие в състезанието за Председател на БСП. Човек се познава най-добре колко струва в две ситуации-в работа и в криза.С всички тях съм работила и то в кризисни моменти. Те струват много.
Пожелавам ползотворен конгрес,чист разговор за бъдещето на БСП,силен нов водач със силен отбор,за да има силно ляво и лявомислещите да се чувстват защитени и достойно представени от БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.





Гласувай:
2



1. kolevdobri - Готов си.
01.08.2014 21:42
Ама няма да те приемат с брада. Те не обичат брадатите. Бабите не обичат брадатите. Кой ти гледа платформи, тезиси, политики. Приятел ставаш за СДС като гледам. Упс и за там не ставаш. Това бяха онези боклуци, заради които се деряхме по площадите. Приятел, за никоя партия не ставаш и ти си го знаеш. Същият си като мен. Не ставаме за никаква партия. За никоя от съществуващите партии не ставаме. Но тъй като конституционният ред може да се промени ненасилствено само чрез партийно строителство, дали да не направим една партия и да я наречем или "Свободен народ" или " За пряка демокрация" и да предложим платформа за пряк избор на всички висши чиновници в държавата. Да ги избираме и сваляме от компютрите си. Тогава всякакви ориентации като "ляво", "дясно" , "център" и ред подобни глупости ще изчезнат от само себе си. Само тогава тези хора ще се страхуват реално от нас и ще работят реално за нас, защото във всеки момент можем да ги свалим от власт, сядайки зад компютрите си. И второ - защо да не можем да потвърждаваме или отхвърляме закони, които са предложени от Народното събрание за приемане? И трето - защо да не можем във всеки един момент да участваме във вземането на важни за страната решения. Как ми се искаше вместо Бъки Бомбата да разруши мавзолея, да направят там тоалетни, че няма къде да пикае човек в центъра. Можеше да стане и обществен трезор, че нещо стана несигурна ситуацията в страната. Едни ги обират, други ги фалират. Можехме всички да вземем решение какво да се прави с тази сграда. Паметникът на ред армията можем да префасонираме като кула за скачане с бънджи. Може да излезем и на печалба - по левче за скок.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741044
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031