Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2014 08:30 - ДОСТЕНА ЛАВЕРН ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА САТАНИШЕВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4350 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАК СЕ ПРИКРИВА ЛАЙНО КАТО СЕ ПОКРИЕ С ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО

Жадните за сензации и скандали медии и човечета имат елементарни познания за политиката и гафовете. Те се спират на първата подхвърлена хипотеза и запяват в хор поредната глупост.
Така се случи и с №15 от листата на БСП. Било съвпадение на числата на номера на бюлетината, било еди-какво си, било незнам-какво си.
А нещата са гениално прости.
Ако всичко беше без преференции и Сатанишев се откаже от мястото си,което е задължително, щеше да влезе Достена Лаверн. А тя, както отбеляза БИВОЛЪ, е съдена във Франция и има влязла в сила присъда. Според френските закони тя няма право да бъде избирана и скандалът щеше да бъде изключително мощен, от който БСП щеше да бъде окончателно нокаутирана, а Сатанишев прогонен с камъни.
Явно, той предпочете тази малка възможност да запази в някаква степен себе си и партийката си и нареди избора на Момчил Ненков-№15 в листата, да бъде преференциално избран, като уж грешка на избирателите.
Това е!
Гениално просто като колумбовото яйце.



Гласувай:
4



1. 1997 - За повече култура във форума. Против "КАК СЕ ПРИКРИВА ЛАЙНО КАТО СЕ ПОКРИЕ С ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО"
27.05.2014 17:02
Дядо ти е казвал някои изрази в по- тесен, приятелски кръг защото ги е смятал за неприлични. Хайде, спести му позорящата своя екскрементална компетентност. По- ментално, моля.
цитирай
2. stamenmihalevski - А не можеше ли въпросната госпожа ...
28.05.2014 00:16
А не можеше ли въпросната госпожа още преди месец-два да бъде сложена няколко места по-надолу в листата и така да няма опасност да ходи в Брюксел вместо Станишев? Ако са я осъдили миналата седмица, бих приел подобна логика, но в противен случай ми звучи като някакво оправдание за "гениалността" на левите избиратели.
цитирай
3. bosia - до Стамен.
28.05.2014 09:57
Според "Биволъ" е осъдена след като е била в списците. Някъде преди 2 седмци, но делото е заведено преди 2 месеца
цитирай
4. dyadotorbalan - SS
28.05.2014 15:52
Босия,хайде малко по-обуто,а не по партенки,де! "...съдът е постановил присъдата да не се вписва в съдебното досие. Така формално Достена Лаверн може да представи документ за чисто съдебно минало.(Комунягите винаги са чисти,бе! Те половин век колеха,бесеха и скапваха страна и народ и никой с пръстче не ги побутна..че сега ли,хахах,ще им накривите будьоновките?!Хаха,по кой начин ще го сторите??Даже и по втория такъв не можете,но и не щете!)
"Френският Наказателен кодекс квалифицира непредставянето на дете като леко престъпление (провинение), което се наказва с до 1 година затвор и до 15000 евро глоба.(хаха,и какво значи това "ДО 1 год.",минимумът какъв е,минимумът вкл. ли поне 1 месец затвор,хахах?! Май не,нали,хехе!!??Значи до 15000 олигофренката плаща 1000,а от това "И" до 1 год...НИЩО не закача,а??ХАХАХХА!) "Присъдите по принцип се вписват в съдебното досие за 10 години, освен ако съдията не постанови друго. Точно това се е случило с казуса на Лаверн. Така според българското и френското законодателство няма формални пречки тя да се кандидатира за евродепутат." Не ти ли дойде акълЯ,за червените другари съдчетата,френски или други, не важат,споко,ако се наложи ще платят да ги покрият и повечко освен официално известните пикливи за тях 1000 евро и...воала,чисти са! Никакви пречки-за моралните висши цоциалистически не думаме тук-да са вождове досега,а и занапред!Ама сте прост народ,бе,кои са начело у Франция и у БГто,бре?! Да,сега се сетихте-ЦоЦиалистите са и на двете места..тогава какъв е проблема на олигоФРЕНСКАТА кретеноидна другарка Достенка?? Никакъв! И друго,какви камъни по какъв Съсел Станишевски са те патили,и това в БУЛГУРията,някакви камъни?? хаха,какви филми гледате ,бе хора...проверете отвити ли са ви крачетата,хах!И трети,нищо ново не ми казваш с туй "откровение" че са ЛАЙНА!! Това го знаем,но не знаем и не виждаме ,нито чуваме БУЛДОЗЕРЪТ,който ще ги изрине към нужника!!!
цитирай
5. dyadotorbalan - хахаха!!
28.05.2014 16:14
Камъни по ПРЕСТЪПНИКА Дмитриевич?? Какви сънища сънувате?? Племето ще се самоубие,но камъни по ТЯХ няма и да си помисли да метне,споко,де! Хаха,и кой ще ги метне,кога,поради какво?? Някога поне прецедент да е имало каменен ?? НЕТ! Стигна се максимум до 1-2 домата и...дотам!!Голямо постижение,комуномафията със зеленчук ще плавим,хаха!? И споко,Серго измъква лоен задник към сладкия офис в Страсбург,Янаки ще поеме кервана,а идиотското народче ще им лапа..ей туй ,дето сте написали в заглавието ще им лапа! Не е проблем,отдавна на туземното племе му се е усладило и..им го лапа,дъвче и смила! Рахатясъло племе е,моля да си имаме уважението,хахха!!А иначе не е добре работата,щом олигофрените ЦоЦиалистически болгарски имат и деца-примера с френската ДС-другарка! Те са идната ЦОЦИАЛИСТИЧЕСКА смяна,която ще държи клупа затегнат връз туземния народен врат!! А и от Франция да го правят даже- не е проблем! ДА МУ Е ЧЕСТИТО на ПЛЕМЕТО!!!!!!!!!!!!
цитирай
6. dyadotorbalan - Въпрос
28.05.2014 16:15
Абе,г-н Босия,може ли малко да ви прочетем мнението за оная парижка ДС-другарка Сгърчинска...може ли,любопитно ми е? Мерси!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739613
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031