Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2014 13:48 - СИГНАЛ ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ПРЕЗИДЕНТА ОТ НДЗПЧ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 951 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 15.05.2014 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

 

До Президента на Р България

 

До Главния прокурор на Р България

 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

 

От Първото в България Независимо дружество за правата на човека и СПОДВИЖНИЦИ

 

 

Почитаеми г-н Плевнелиев,

 

Видно от събитията в Украйна и отношението на назначени лидери на български политически партии, подкрепящи инвазията на Путинска Русия, е ярко доказателство че те са Пета колона на чужди имперски интереси. Като добавим и “големия шлем” на агент-Гоце(Г. Първанов), активното мероприятие “АЕЦ Белене” и пълното бездействие на управляващите за диверсификация на енергийните източници – осигуряваща енергийната стабилност и независимост, е очевидно, че това е план за разрушаване на българската държавност и поставянето на Р България в зависимост от “Империята на злото” – днес Путинска Русия.

 

Ние настояваме пред Вас и пред Главния прокурор да инициирате образуване на съдебно дело за държавна измяна, за което не може да има давност, срещу всички членове на ЦК на БКП, които не са явно се възпротивили на предложението на Тодор Живков: България да стане 16-та република на СССР. От страна на Вашите институции до днес има пълно бездействие по този въпрос.

 

В наши дни поради отсъствие на възмездие, справедливост и лустрация, националните предателства са въздигнати в държавна политика. От моралните съображения на поколенията всеки предал род и Родина получава вечно проклятие.

 

Бандата политици и техните олигархични кръгове превърнаха България в “троянски кон” на Путинска Русия и дестабилизиращ фактор за Европейския съюз и НАТО.

 

Наложително е категоричната намеса на Прокуратурата по аферите “АЕЦ Белене”, “Южен поток” и целия  грабеж на еврофондове и на националния бюджет. България не трябва повече да бъде безплатен санаториум и донор на  посткомунистически отпадъци.

 

Този произвол доведе без война Родината ни до национална катастрофа и прокуди децата на България по света.

 

Недопустимо е българските граждани да плащат заграбените милиарди по активното мероприятие “Северно сияние”.

 

Дойде време разделно. Призоваваме чрез Вашите действия всички родолюбиви българи на безсрочно гражданско неподчинение срещу силите на мрака и беззаконието, срещу произвола на преродената комунистическа Номенклатура – до Победа над Системата, до законово възмездие върху управляващите ренегати заради грабежа на националните богатства и за тяхната държавна измяна.

 

Да живее България!

10.05.2014 г.

Писмото ми изпратиха от Независимото дружество. Публикувам го, за да дам възможност на читатели, които искат да го подкрепят да го направят.

 

 

ПОДПИСИ:

 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787702
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930