Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2014 17:38 - НЕ Е ЛОШО ЕС ДА ЗАБРАНИ РЕФЕРЕНДУМИТЕ. ПО-ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКО Е.
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2221 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ХОТЯТ ЛИ РУССКИЕ ВОЙНы /искат ли руснаците война/

Имаше такава съветска масова песен. В нея упорито се доказваше, че руснаците не искат война. Не искат чужда земя, не искат проливане на кръв.
Е. Сега стана ясно, че искат.
Всъщност, Русия никога не е спирала да воюва. Още от 10 век и Святослав, Русия постоянно воюва с някого. С Кавказ, със Сибир, с Полша, с Османската имприя, с Япония, с Афганистан, с Чехословакия, със средноазиатските държави, с кого ли не.
Само със САЩ не е воювала пряко, но заради Аляска и това може да се очаква. Като че ли Аляска е вековна руска територия. А тя е завладяна след Сибир, където никога не са живели руснаци преди превземането му, за да твърдят, че защитават руските граждани на тази огромна територия. Там са живели много племена, но не и руснаци, преди превземането на Сибир. Да не би в Афганистан да имаше руснаци?
Виж, в Прага имаше руснаци. Тези от посолството на СССР. Вероятно са ги защитили от чехословашките фашисти през 1968 г.  По същият начин нападнаха и Полша в 1939 и си я делнаха с Хитлерчо.
Дори не се сетиха да направят референдум на другия ден след влизането си в Прага и Кабул. Защото системата е:ВОЙНА-ЗАВЛАДЯВАНЕ-КОЛОНИЗИРАНЕ-АНЕКСИЯ!
Системата не е нова. Тя е започнала още от времето на Шумер и Акад, минала е през Китай, Персия, Египет, Елада, Рим, Османска империя, Великите могули, Великобритания,Испания, Португалия, Холандия, Франция и т. н.
Но това е било във времена, които са отдалечени както в исторически, така и в цивилизационен план.
Ако си спомняте по времето на СССР бяха планирали да обърнат сибирските реки да текат на юг, за да направят в Средна Азия поливно земеделие. Така смятаха да си решат задачата с изхранването, без да мислят за екология. И сега не се знае ако бяха реализирали този идиотски план каква щеше да бъде глобалната температура и дали изобщо щеше да има живот на планетата. Същите тези синковци правиха опити с ядрено оръжие в реални условия с жива сила и техника, за да видят нагледно какви поражения ще се получат. И така избиха и осакатиха стотици хиляди съветски поданици.
За ГУЛАГ, Голодомор, Катин и прочие изобщо няма да говоря. В същото време паметниците на Ленин и мавзолея му още стърчат заплашително и агресивно в руските градове и села. И никой не иска да се сети, че декретът за създаване на концлагерите е създаден именно от Ленин през 1918 г., а първият концлагер е о. Соловки, където е бил и академиг Дмитрий Лихачов-голям познавач и ценител на българската история и култура.
Сега Путин се опитва да ни докаже, че Русия не е агресор, не е анексирала Крим, че не иска да анексира и половин Украйна.
А може би цялата? Това вече е било.
А може би не само Украйна?
При влизането си в България, за СССР са изпратени над 700 вагона с архиви, злато, платове, шевни машини и какво ли не. Включително шевната машина "Сингер" на баба ми и наковалнята на съседа ни-коларожелезар Бай Иван Нонов.
Но Путин не е мародер и агресор. Той е позирал на Пикасо да нарисува гълъбчето на мира.
Поне това иска да ми докаже.
Дали да му повярвам?
Любопитни са ми и аргументите на руснаците в Украйна. Те искали да се присъединят към Русия, защото фашистите от Майдана направили преврат. Ами да искат избори, че да ги свалят от власт. Щом не харесват сегашния парламент и президент да искат избори, да ги свалят и да си изберат нови. Това е нормалното действие. А не да се иска референдум за по-малко от месец. За това време не могат да се напечатат бюлетините дори. Освен ако не са напечатани предварително, още през 1991 г.
Ами ако и в Русия.
Ами ако не им хареса и управлението на Путин? Да не поискат да се присъединят към Канада или към Хавайските острови?
България винаги е била опитно поле на Кремъл. И сега е такава. Като се почне още от времето, когато се е избирала Търновската конституция. Не си мислете, че тя е българско творение. Тя е експеримент на царят-батюшка. Това е доказано с документи. Както е доказано ръководното начало на СССР при организирането на Владайското и Септемврийското въстания, атентатите и обучаването на агенти и терористи в терористичните школи на НКВД в периода между двете войни. След 1944 г. същата тази агентура и терористи получиха властта и задачата какво да правят с нея в угода на Кремъл. Това продължава вече 70 години и не се знае докога.
Но това не смущава българските русофили да се възхищават на Путин и путинщината. Хем са разкрачени, хем задникът им е запушен с един четвъртит без вазелин, хем викат "Путин! Путин!"
И това ако не е педерастия?
Накрая ще завърша с един арменски виц:

Умира старят арменец. С последни сили казва на фамилията:
"-Деца мои! Пазете евреите!
-Ама тате, ние не сме евреи!-казал най-големият син.
-Пазете евреите, защото като свършат с тях ще започнат нас!"
Затова ви казвам:
-Братя българи! Пазете украинците!
Защото...




Гласувай:
6



1. nagodi62 - баситъпотията
17.04.2014 18:51
Баситъпотията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11790742
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930