Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2014 09:46 - ЗА ПУТИНОБЛИЗЦИТЕ И БЕЗРОДНИЦИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 10546 Коментари: 23 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Гласувай:
11



1. minevv - da
15.04.2014 09:57
само не разрах какво общо има руския народ с революцията????
И един риторичен въпрос - кои е стардал от революционерите най-много??? само народът
цитирай
2. анонимен - Кольо,
15.04.2014 10:02
този господин постна и в един от моите постинги абсолютно същия коментар. И аз му отговорих в благ тон, като допълних картинката с последната прочетена от мен информация - че покрай всичките тези хубавини, около 70 на сто от руснаците имат сериозни опасения от инфлация. А тя буквално тича към тях.
цитирай
3. minevv - mda
15.04.2014 10:18
от глупостта само фанатизма е по мизерен.
Ако човек не вижда истината-няма право да дава акъл н адругите!
И първо трябва поне да каже - MEA CULPA!
защото и двамата имате грехове... а продължавате... да носите съчки1
A za информацията която сте прочели - нета е море от информация... и всеки трябва да я филтрира според вярността и.. а това Вие показвате че неможете.. Доста едностранно я изкривявате!
цитирай
4. анонимен - Не е необходимо
15.04.2014 10:57
да си кой знае какъв финансист, за да предвидиш, че това ще стане. Или смятате, че всички тези операции в Крим и Източна Украйна не струват нищо на бюджета? И че няма да се хвърлят още пари ли? Мисля, че е излишно да обяснявам от къде ще се реже за тези авантюри. А и не намирам за необходимо - който не се сеща и не иска, да се поразрови в руските сайтове. Но да чете мислещите руснаци, а не официалната пропаганда.
цитирай
5. andrei - Лошото при Босия е,
15.04.2014 11:08
че винаги залита от една крайност в друга.В една публкация твърди едно,а после в друга се самоопровергава!Желанието му да бъде актуален и пръв в анализ на събития,които се случват,го поставят много често в смешна и комична светлина!Съжалявам за критиката си към тебе Кольо,макар че често съм те подкрепял,но при теб липсват две важни неща:липса на всякаква самокритика, трезва логика и непредубеден анализ на събитията!Антикомунизмът ти не може да бъде постоянно обяснение за всичко и всички!!!
цитирай
6. apostapostoloff - Тези пършиви, продажни рубладжии
15.04.2014 11:13
забравят, че БЪЛГАРИТЕ са цивилизовали цяла източна Европа! Барабар с руските диваци и варвари. На този фон всяко едно русофилство изглежда като чудовищна глупост и пълна идиотия.
цитирай
7. realdemocracy - Да опростя отговора към zaw12929
15.04.2014 12:44
Да вдигнал е и направил КАТО НИ Е ЗАРОБИЛ и сега си действа като диктатора Садам Хюсеин - помните ли как заграби богатия Кувейт.
Не бих се учудил ако около Крим в шелфа има много газ и петрол, а и най вероятно има и гасхидрати т.е. МНОООГО ГАЗ.
И за сведение на zaw12929 България плаща ПО СКЪП ГАЗ НА ПУТИН ОТКОЛКОТО Европейските държави от Полша на запад.
Та какво е направил Путин за Русия на нас Българите НИЕ ВСЕ ТАЯ или смятате да спретнете и тука един референдум като Кримския и АЕЦкия(Ядрения)?
Когато Путин свали цената на Газа и Петрола под тез цени за другите по света Тогава може и да ни хареса ама като знаем какви репресии и тоталитарен терор прави по сталинистки НЕ мерси немаме нужда.
цитирай
8. borkolbor - ...... До Ганчевколеоулу ......
15.04.2014 15:01
....... Ганчевколеоулу , "батка" , "аверите" на Монката Паси и на бат Петьо Стоянов колко ти плащат да "каканижеш" срещу Русия и руснаците ? Аз ще ти кажа , пък ти и сам си знаеш - юди на "мазна" и "услужлива" "юда" , по юдейски , с много злато и пари се разплащат , да се задавиш с "тлъстия" им харч по теб , предателю български !!! ...... Пък и от посредническия ти трансфер на родопски агнета за емиратствата , извършван от КОНСУЛТАНТСКАТА ТИ АГЕНЦИЯ , комай трудно преживяваш !!!! ...... Ееее , Ганчевколеоулууу , колко ти плащат "аверите" на Монката Паси и на бат Петьо Стоянов , колко многооооо , а !!!!!!!?????????? ..........
цитирай
9. blackpredator - Абе сюнетоолу,
15.04.2014 16:10
кое от написаното от zaw12929 не е вярно?
Що не напишеш демократите от Катар, Кувейт, Саударабията, Емирствата и тъй нататък череши или праз изнасят срещу доларите си. Д'еба шериатските ви демократи, с капудан паша Меди Доганов...

Путин за три мандата направи от Русия мечка, с която ментални боси скунксове, требе да се съобразяват. Не напразно има 82% (!) одобрение в собсвената си страна. Я посочи едно лице в БГ, с подобен рейтинг, та даже и ритонката.
Имало в БГ нефт и газ. Да бе! Колкото атомни заряди в язовирните стени...
Нали знаеш какво е казал Апелес.
"Босите само за обувките..."

Да земеш да си лекуваш амигдалата.
Щото както е казал Остап Ибрахимович, "Это умственное упражнение, как видно, сильно вас истощило. Вы глупеете прямо на глазах."
цитирай
10. kbalenciaga - Събраха се подлогите на Червените олигарси angpiskova и bosia
15.04.2014 18:38

angpiskova изтри мой пост, в който писах точно за Путин и за българските червени олигарси...
Тя явно показа, че е тяхна долна подлога, и дори не го крие толкова.
Такива боклуци като нея какво да ги коментираме.
Ама ме е яд повече на такива като bosia, който лъже и мами хората, че уж е против олигарсите, пише против техните пионки като Боко Тиквата( за разлика от angpiskova, която им лиже задниците), но прави точно обратното?!

Ето и тука пише, че газа от Русия за България е на много висока цена, пише и за други подобни ограбвания на българския народ НО КАКВО ПРАВИ???

Цяло лято протестираше и нито дума не каза за това!
Защо мълча като тъпо говедо и не каза за всичко това, което пишеш тук на протестите, а муча само "Оставка" бе bosia???

Защото и ти си подлога на Червени олигарси като angpiskova!?


цитирай
11. kostadin - Абе ти съгласен ли си армията да с...
15.04.2014 18:39
Абе ти съгласен ли си армията да стреля по граждани?
Те даже и домати нямат гледах клип в който невъоражени украинци спират танк без оръжие.Турчинов запя нова песен ,че танковете щели да се използват за други цели.
Този Путинн е направо много ловък подпалвач на всякакви провокации Така е нахъсал украинците ,че те само по негова заповед са започнали да спират танковете ,даже и без оръжие -ей така с голи ръце.
цитирай
12. kostadin - да си кой знае какъв финансист, за да ...
15.04.2014 18:43
angpiskova написа:
да си кой знае какъв финансист, за да предвидиш, че това ще стане. Или смятате, че всички тези операции в Крим и Източна Украйна не струват нищо на бюджета? И че няма да се хвърлят още пари ли? Мисля, че е излишно да обяснявам от къде ще се реже за тези авантюри. А и не намирам за необходимо - който не се сеща и не иска, да се поразрови в руските сайтове. Но да чете мислещите руснаци, а не официалната пропаганда.

Явно по времето на разложителя и пияницата Елцин, за да бъде Украйна призната, за отделна държава са получени огромни пари ,та сега на Путин му е леко -има с какво да повишава пенсиите и заплатите в Крим.
Много са хитри братушките Разбраха че Обама съкращава военият бюджет и като навиха националистите да правят революция в Украйна, му сглобиха този номер
цитирай
13. kostadin - забравят, че БЪЛГАРИТЕ са цивил...
15.04.2014 18:49
apostapostoloff написа:
забравят, че БЪЛГАРИТЕ са цивилизовали цяла източна Европа! Барабар с руските диваци и варвари. На този фон всяко едно русофилство изглежда като чудовищна глупост и пълна идиотия.

Съвсем друга песен са зелените гущери Пък и непрекъснато се увеличават.Ама балона ,ако не спре да се надува се пръска бе ,Апостоле
цитирай
14. анонимен - Ами ти бе, американски гъзолизецо с ...
15.04.2014 20:56
Ами ти бе, американски гъзолизецо с какво си по-хубав. Цъфнахме ли под крилото на новите ви дружки. Смотони седерунгели! Времето ви свърши и ще ядете дебелия. Малко остана.
цитирай
15. dyadotorbalan - SS Totenkopf
16.04.2014 00:26
мдааа,одобрявам и то силно формулировката ''ГОВНОЯДЦИ'' ! Такива са си! Ама нещо наскачали диванетата...нещо се празнят..изпразват!? :-)) Или празнуват великите ''чудесии'' накъм Крим,накъм Украйна?? Има си хас! Един кункс пише че Капутката имал 82% одобрение?! Но защо САМО 82 %,по дяволите,какъв е тоя слабак ботоксен ?? Самият другар ЖивКОФФ(цигойнерът влашки Яшар Замфиркьов)имаше 99,9% одобрение,а рашкият Голям брат..сега само 82 %?! Що за падение? :-)) Нищо не се пише за великите ''подвизи'' на цар Ботокс по времето на който например в Рашата смъртността е най-голяма,сравнено с целия Юръп и мужиците гнат като мухи в степта по глухата провинция?? Или викате,майката му са ракетите и железора-с тез ракети ще лекува племето,а?? Лекува,лекува,пък...мужикът рашки не векува! Може,може,другарчета,да си викате до гроба ''УРА!'' за Мафията КПСС и нейните КГБ-богатирчета,а ний само се смеем с лудостта и дивотията ви,с диващината ви!!! :-)) Жалко че ОНЯ Фюрер не спечели войната за да оттърве земното кълбо от античовешката ви верую и палачите му кървави,окъпали се в кръвта на милиони!! Милиони от собствения им народ..ако е собствен техен,де! Не спечели фюрерът ,но поне ЕДИНСТВЕН на дело се опита! Не спечели,но..немецът и до днес си е немец! Без немецът Европа свършва и ордите нахлуват от Изток,нали знаете!? :-))))) Ехх,говноядци..няма яка водна струя за вас-да ви отмие!!
цитирай
16. анонимен - Петата колона
16.04.2014 08:47
ще се активизира все повече с наближаването на изборите. И ще става по-агресивна и по-арогантна.
Желая ти здрави нерви, Кольо!
цитирай
17. dyadotorbalan - SS Totenkopf
16.04.2014 10:02
14то говно,върви виж,към 30 страни са в ЕС,върви виж под чие крило какви китни,подредени,НОРМАЛНИ,високоразвити стрни са там!! Още ли шаманстваш с петолъчката в землянаката и не си си подал мордата навън,а?! Там ония хора под американско или марсианско крило са?? По ничие крило не са,не са и под комунистическото,не са помирисвали комунизъм-дебилизъм,НО СА ПОД СОБСТВЕНИТЕ СИ КРИЛЕ !!! ТЪПАНАРИ,ей Богу,пълни,тта чак преляли тъпанари! Америка му била виновна?? Абе виж си съдраните потури и говната ,с които си се обсрал доушите,бре- друг ли ти стори това,Америка или Япония ли?! Япония? Като стана дума за Япония-на светлинни години вечно ще си и от Япония,ония са НАЦИЯ,а ти не си даже и народ,а пасмина,НЕЧЕСТИВА долна пасмина,чиито резултати и творения в БГто са ясни и до днес! Пълен ПОГРОМ И ПАДЕНИЕ...СМЪРТ!! Кажи за мафията ви любима БКП-ДС ,която сътвори ЧРЕЗ ВАША ПОМОЩ всичко това,КРЕТЕН НЕЗЕМНИЙ?! Седерунгелите бяха и са едни мекерета на съяата Мафия,ама мълчиш за баш Мафията БКП-ДС и съдружните и разноцветни пипала,а?? Това са отговорните властници и държавници,които са за ЕШАФОД..само така могат да отговарят,това са съсипателите и предателите,държавни изменници !! Америки и Африки ще ми спряга тук,МЕГАКРЕТЕНА червен?! Върви виж че по Европа,мерики и Запади са всички вкл. и вашите червени идиотски чада и котила,ИДИОТ! А не по Москва или София!! ЗАЩО ЛИ?? ГОВНЕНЦЕ ....
цитирай
18. kostadin - ще се активизира все повече с наб...
16.04.2014 12:32
angpiskova написа:
ще се активизира все повече с наближаването на изборите. И ще става по-агресивна и по-арогантна.
Желая ти здрави нерви, Кольо!

Никаква пета колона не могат да бъдат обикновените хора Такива като теб европодай задници са "тайното" но тъпо оръжие на мракобесието,което ни управлява и до днес ,без прекъсване от 44 година .
Възможно е да си представител и говорител на прогресиращите управленци -комунисти сменили кожите си ,но не и нрава си.
Натисни в тъсене Пискова и чети какво казват хората за дебилните ти прояви.
цитирай
19. tanika - русофилия=мизантропия
17.04.2014 01:59
русофилия=мизантропия
цитирай
20. tanika - П. П. И аз имам коментари под мои п...
17.04.2014 02:02
П.П. И аз имам коментари под мои постинги от същия кретен:
/правописът е автентичен.../
14.08.2012 09:45 - Надмина себе си ...вземи пример от И Инжев от омраза се затри
от: zaw12929 За постинг: Закриването на Олимпийските игри в Лондон-2012 - триумф на хармонията и красотата
Олимпииските игри можехас да бъдат на балканите, но тъпаци, като теб ги птатиха в Англия
Да ти обяснявам е излишно, как омразата ни затрива държавата и сме се спънали,, като пиле в калчища, все на комунистите грешките да нищим
О, неразумни, кога ще гледаме и вървим напред....
вие сте неспасяем случай! Погубихте и синята идея и България. Лалугери тъпи скрийте се, като нямате никакви идеи, а само комунистически инструменти
цитирай
21. kostadin - П. П. И аз имам коментари под мои п...
18.04.2014 22:41
tanika написа:
П.П. И аз имам коментари под мои постинги от същия кретен:
/правописът е автентичен.../
14.08.2012 09:45 - Надмина себе си ...вземи пример от И Инжев от омраза се затри
от: zaw12929 За постинг: Закриването на Олимпийските игри в Лондон-2012 - триумф на хармонията и красотата
Олимпииските игри можехас да бъдат на балканите, но тъпаци, като теб ги птатиха в Англия
Да ти обяснявам е излишно, как омразата ни затрива държавата и сме се спънали,, като пиле в калчища, все на комунистите грешките да нищим
О, неразумни, кога ще гледаме и вървим напред....
вие сте неспасяем случай! Погубихте и синята идея и България. Лалугери тъпи скрийте се, като нямате никакви идеи, а само комунистически инструменти

Ако не можеш да вървиш напред ,значи вървиш срещу народа си!
Каква синя идея това си беше просто мръсна комунистическа кръв на партията майка.Тя просто се разплоди.
цитирай
22. perrorabiosotannen - Que les den x....
18.04.2014 23:23
А пък аз все си мислех, че ZAW12919 е робот, тоест "ZAW" е марката на робота и 12912 серийния номер, също като другия андроид, Оки не знам си колко, пък те били истински болшевики от Своге или от там някъде. Каква заблуда. Съжалявам. Колкото до господин Мишеморов, в случай, че наистина се е УСРАЛ до уше'ата, най - добре ще е да се обърне към санитарните служби или СНП станция, което може би е същото, за да бъде добре почистен и дезинфекциран, с други думи мерки за сигурност, иначе блога ще се разсмърди много. Весели празници.
цитирай
23. demograph - Босий зомбитата се множат и стават все по-тъпи..
22.04.2014 00:27
Повтарят руската пропаганда като папагали, без да проверят някъде. То те и не знаят, че руската и комунистическата пропаганда трябва задължително да се проверява. Всяка информация трябва да се провери преди да си кажеш мнението.
Така с мантрата на кОмуно-русофилите "ЕС НИ НАПРАВИ БЕДНИ"..От 44г. до сега България се управлява от комунисти русофили. Ако сме бедни то се дължи на тяхното управление. Другото - "Народа е избрал комуно-русфилите да управляват, значи заслужава да е беден". Всички избори от 44г. до сега/включвам и предстоящите за европарламент/' бяха фалшифицирани от комуно-русофилите. Кой ги избрал тогава? - Те самите са си се избирали...и тн. Зомбита братле, зомбита от овчи тип. Еби им майката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737003
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031