Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2014 11:43 - ВРЕМЕ Е ДА ПРЕКРЪСТИМ БЪЛГАРИЯ НА ЛЯСКОВЕЦ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2944 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗА КАДРОВАТА РАБОТА В БИВШАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ

 

Лясковец се оказа огледало. В това огледало лъсна трупа на МВР. Оказа се, че системното и съзнателно унищожаване на вътрешната сигурност е постигнато изключително успешно.

Поначало нашите т. нар. „политици” са в състояние да направят и от най-добрата идея пълен абсурд. Нито една от т. нар. „партии” няма кадрова работа на ниво. През 1990 г. предложих СДС да се структурира административно и да се обособят отдели, които реално да вършат административна и информационно-аналитична дейност. Редом с информационно-аналитичния отдел, програмния отдел и прочие предложих да се създаде и кадрови отдел. Тогава някой ме попита: „И кой ще оглави кадровия отдел?” Веднага реагирах и се изгаврих с тях, като казах, че аз ще го оглавя. Вкупом изреваха едно „Не! Никога!” Опитах се да им обясня, че кадровата работа не е да спъваш кариерата на някого, а да го откриеш, подготвиш и да го обучиш на практически дейност, които са необходими за да върви работата добре. Те, разбира се, не разбраха какво им говор

И къде е сега СДС?

Но не само СДС постъпва така. Така са абсолютно всички партии у нас.

Затова и държавата ни е в клинична смърт.

В предаванията по ТВ стана ясно, че назначенията в МВР са произволни и качеството на средните и висши кадри са на принципа „проба-грешка”. Дори на още по-ниско ниво. Просто „постоянна грешка.” Ще ви дам един пример:

В Казанлък за зам. началник по оперативната работа в РУП назначиха Николай Бояджиев. Той е завършил инженерство в Русе за земеделска техника. Започва работа в завод „Шипка” за земеделска техника. Прави някаква далавера и малко преди реализация на далаверта се измъква и започва работа в МВР и по-точно във все още неразтурената ДС. Като служител участва активно в ОПГ. Сега вече е началник, благодарение на другото голямо недоразумение, наречено Главен секретар на МВР-Лазаров  А като се сетя кой е министър, работата съвсем се избистря. Кадровата работа в МВР е конкурс по кретенизъм, а ние искаме сигурност и борба с престъпността.

На какво отгоре?

Но не само в МВР е така.

Същото е и в МО. В момента ние имаме 2 действащи бойни хеликоптера и десетина бойни самолети, които могат да се вдигнат във въздуха. А и техните ресурси са на свършване. Пилотите от САЩ имат задължителни 160 часа годишно във въздуха, а нашите не могат да стигнат и до 20. За каква национална сигурност говорим, тогава?

Същото е и в останалите министерства и държавни институции. Същото е и в парламента. Калинки, малинки и други гадинки.

Не искам да бъда погрешно разбран. Не стоварвам цялата вина върху нине управляващите. Техният принос е съизмерим с тези, които управляваха преди. Вече седем десетилетия. Същото е и в Съдебната система. Същото е и в медиите. Скоро очаквам половината време да има предавания по телевизиите, а другата половина да бъде предаването „Господари на ефира”.

Не става дума за единични случай. У нас това е отлично изградена система за унищожаване на държавността и обществения морал.

Време е да престанем да се наричаме България.

Повече ни отива да си кръстим държавата Лясковец!

Тогава БСП ще се преименува в ЛСП /Лясковска социалистическа партия”!





Гласувай:
4



1. dyadotorbalan - Баста!
17.03.2014 12:43
никакви бойни самолети,въртолети и танкове не са нужни- щом червения бацил е покосаил наред нечестивото туземно племе!!! Няма нужда от друго,предостатъчно е! Кви МъВъРъта,какви фуражки,какви дебелоглавци и дебелосерковци тука?!Ай сиктир! Крепители и пазители на мафиотската държавка,която им благодари и награждава с хубави заплатки и екстри,ранно пенсиониране,заплати накуп и т.н.?! Какви кадри?? Починът е един,делба на НАШИ и на ДРУГИ кадри-това е от 1944г. та чак до днес! НАШИ по партизанско-шуробаджанашка линия и..ДРУГИ,извънорбитални! Затуй тия ДРУГИТЕ са по чуждите орбити планетарни извън нечестивата планетка кратерна болгарска! А че БГто си е Лясковец и Лясковец е БГто...това е ясно! Каквото и колкото е Лясковец на картата на БОЛгарията-токоз е и Болгарията на картата на Европа и света!! БАСТА!
цитирай
2. apostapostoloff - В Лясковец стана нещо напълно нормално.
17.03.2014 15:25
Някакви тежко въоръжени копои започват да къртят вратата на един болен човечец, да му чупят прозорците и да нахлуват през тях. Човекът събира сили и кураж и дава отпор със законно притежаваните си оръжия. Уцелва и петимата, но успява да усмърти само един от тях.

От Освобождението до днес една организация ПОСТОЯННО е извън закона и това е МВР. Дори бай Тошо се беше уплашил от тая измет и все повтаряше: "Ще трябва да създам още едно МВР, което да пази гражданите от сегашното МВР!"

Този болен човек трябваше да изтрепе всичките, та ега най- сетне се постреснат малко тези изроди. Но остана жив и сега може да ги съди в Страсбург за много от извършените спрямо него ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Той трябва да си намери и добър адвокат, защото не бива да лежи и един ден, тъй като с НИЩО не е превишил ЗАКОННАТА САМООТБРАНА!
цитирай
3. borkolbor - ...... Торбалане ....
17.03.2014 22:37
...... Торбалане , ти си "куртаклия" , приятелю !!!!! ..... Чети внимателно коментара на Апостол Апостолов . Това е истината за случая . Кратко , много точно и пределно ясно и интелигентно ! Да , така е , Апостоле !!!! .............. Жалко за убития командос Емил Шарков и лека му пръст на човека . Жалко и за ранените му колеги . Те са действували оперативно , по заповед и непредпазливо . Станали са жертва не на нещастника , лясковлията Петко Савов , а на болезненото му до патология чувство за накърнени човешки и мъжки достойнства . Някои ги бранят и се само-доказват вече и с арсенали . А това към днешна дата , само по себе си , е "огнена питанка" към обществото , към политическата ни система и към МВР ! Виновници за нещастния случай в Лясковец са началниците на "специализираното звено командоси" в МВР за нескопосаното провеждане на "операцията" . ........ Най-малкото , можеха да арестуват Петко Савов , когато си купува хляб от кварталния магазин !!!! ..........
цитирай
4. dyadotorbalan - Баста ,де! Чиба,де?!
17.03.2014 22:56
абе червена манерко бор кур ли,кур в бор ли, кво си,какъв приятел и друг съм ти аз,бе,говедце!? Четеш ама се правиш на луд! В същата точка бия и аз,ама още по-обхватно! Същото смятам като 'апостолфф',естествено! Но как да го разбереш,а май по-скоро симулираш неразбиране,червена манерке,ти,която насолих по други теми..ама май подобни теми,нали!? пак теми за болшевици,комуняги ,техния репресивен апарат и прочие артикули спомагателни на червената мафия И както подобава на червен дрисък-пак обаче си цъфнал да осмърдиш орталъка! хахха,споко,запушил съм си носа....
цитирай
5. dyadotorbalan - ф оффф
17.03.2014 23:10
Чети номер 11 коментар бе,диване кур в бор,куроподобен бор ,бе! Чети и донеси на другарите си !! http://bosia.blog.bg/politika/2014/03/15/dyrjavata-ni-e-v-klinichna-smyrt.1247915
цитирай
6. realdemocracy - То името е вече друго
21.03.2014 02:40
И то е Комунистан - Булгаристан с комунисти (или социалисти то все тая).
И както повечето станове са васали на Русия а както знаем там Газпром управлява с марионетката Путин - като естествено мафията и откраднатите пари на руснаците са в този бизнес на КПСС и БКП и подобните преименовани партии.
Така както върви сега в Украйна после и у нас - или Сега в Крим после и у нас.
А и у нас пенсиите са малки и като знаем как вървят изборите като нищо да имаме референдум за влизане в Русия като Кримския.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11812160
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930