Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2014 15:59 - ДА СЕ НАДЯВАМЕ РАЗУМЪТ ДА НАДДЕЛЕЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5265 Коментари: 13 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

МЕЧТИ И РЕАЛНОСТ

 

Безумието винаги е било най-лошият съветник. А примесено със страх става най-отровната смес. Това ясно го видяхме у Янукович. Той заложи на безумието и страха и подпали гражданска война в Украйна, която вече се превръща в истинска война на Русия с целия свят. Анексията на Крим е най-естествената мярка на идиотите в Кремъл и особено на главния идиот. Русия никога не е искала по-малко от целия свят. Това е заложено в доктрината и. Свръхагресията е най-изразителната черта на Кремъл и този ход беше предварително известен. За доказателство ще ви дам текста на една известна в миналото „масова песен” по изключително агресивния, но поръчан от Сталин текст на Канстантин Симонов. В този текст много неща ще ви накарат да помислите за доктрината на руско-съветската империя.

 

Родина

 

Касаясь трёх великих океанов,
Она лежит, раскинув города,
Покрыта сеткою меридианов,
Непобедима, широка, горда.

Но в час, когда последняя граната
Уже занесена в твоей руке
И в краткий миг припомнить разом надо
Всё, что у нас осталось вдалеке,

Ты вспоминаешь не страну большую,
Какую ты изъездил и узнал,
Ты вспоминаешь родину — такую,
Какой её ты в детстве увидал.

Клочок земли, припавший к трём берёзам,
Далёкую дорогу за леском,
Речонку со скрипучим перевозом,
Песчаный берег с низким ивняком.

Вот где нам посчастливилось родиться,
Где на всю жизнь, до смерти, мы нашли
Ту горсть земли, которая годится,
Чтоб видеть в ней приметы всей земли.

Да, можно выжить в зной, в грозу, в морозы,
Да, можно голодать и холодать,
Идти на смерть… Но эти три берёзы
При жизни никому нельзя отдать.

 

Русия /тогава СССР/ в първия куплет се твърди, че „допира се до три велики океана”. СССР тогава се допираше до два океана-Тихия и Северния ледовит. Да не би Симонов да е сбъркал? Не! Няма такава грешка. Годината е 1941 г. и планът за покоряване на Европа от Съветската армия е бил готов. Армията е била въоръжена изключително с нападателно оръжие. Дори са били създадени автострадни танкове, които след достигането на западноевропейските магистрали свалят веригите си и на гумените колела развиват скорост от 120 км/ч. За отбрана те не стават, защото Русия никога не е имала автомагистрали по онова време.Така се изяснява, че се очаква до месеци руският ботуш да се изплакне във водите на Атлантическия океан. За онова време Индийският океан не е бил актуален. Друг факт е, че песента „Вставай страна огромная” е написана през февруари 1941 г., т. е. 4 месеца преди нападението на Германия на 22 юни 1941 г. Трети факт е създаването на едномилионна въздушно-десантна армия, която може да се използва единствено при нападение. Армейските устави са пишели, че войната ще се води само на чужда територия. Изобщо, мога да ви удавя във факти за агресията и плановото поробване на света от Съветската армия.

В Кремъл също ги тресе страх и безумие. Откъсването на Украйна от руските планове би довело до изключително мощни центробежни движения на териториите на Руската федерация. За това съм писал още 1992 г. В Сибир няма никаква инфраструктура и това неминуемо ще доведе до разделянето на големи части от него на отделни княжества. Да не говоря, че в пределите на Руската федерация и особено в Длечния изток има близо 30 млн. китайци. Наказателната акция спрямо Крим  е само начало. По същия начин ще започнат анексирането на Луганска, Харковска и Донецка области. След тях следват Днепропетровск и Запорожие. Кремъл не търси поводи. Кремъл си ги създава сам. Както беше с Финландия, Прибалтика, Кавказ и т. н.

Кремъл явно съвсем е побъркан, разчитайки на газ и нефт да държи Европа на разстояние.Не си дава сметка, че Европа не е от вчера и може да проведе наказателна акция към енергоносителите на Русия, което ще доведе Русия до глад. В повечето страни на Европа се строят терминали за втечнен газ. Това никак не е за пренебрегване. Показват го и борсите. Руската рубла е стигнала най-ниски нива. В момента едно евро на московската борса е равностойно на 50 рубли, а един долар-на 36,80 рубли.

Ако продължава в тази посока, усещам как САЩ и Китай ще заложат на разпадане на Сибир.

Когато се чуе Сибир, обикновено човек си казва: „Сърцето на Русия”. Това съвсем не е така. Сибир е завоюван от Русия преди малко повече от 350 години. Липсата на инфраструктура го прави труден за управление. Това пречи и на добивната промишленост и търговията. Има обширни територии, които ползват още еленовия впряг като основно транспортно средство. Това поставя в много деликатно положение руската армия, тъй като в Сибир са съсредоточени голямо количество ядрено оръжие.

Така или иначе истерията около Украйна се разраства и радикализира. Русия не е готова за отпор, но никой няма да я чака да се подготви. Страните от ШОС , с изключение на Китай, нямат нужда от руските енергоносители и суровини. В същото време няма никакви гаранции, че Китай няма да заеме водещ в ШОС или ШОС да се разпадне.

Така или иначе международните отношения с Русия бързо се радикализират и в един момент могат да станат неконтролируеми. И този момент не е далече.

Можем само да се надяваме разумът да надделее.





Гласувай:
2



1. borkolbor - ...... Не ...
03.03.2014 16:44
..... Неееее , не , Ганчев Колев , няма по-велик , човешки по - добър и по - изстрадал народ на земята от руския !!!!!!!!!! ....... Омразният Комунизъм не е руска рожба , не е и руски синдром !!!!!! ...... Не ти прави чест , че точно на този ден изсипа тази "бръщолевина" !!!! ........ Кал върху перото ти , Ганчев Колев !!!!!!! ............... Дълбоко съжалявам , че съм те чел , разбирал , подкрепял и защитавал !!!!! Грешил съм !!!!!!!!! ..........
цитирай
2. bosia - до борколбор
03.03.2014 20:32
Горният коментар няма нищо общо с темата. Който иска да съжалява нека си го прави. Аз правя анализ и историческа справка. Глупаво е да се мисли в двоична система-русофил-русофоб.
Не прочетох нито един довод против моите аргументи. Само емоции.
Но, все пак, кой е третият океан?
цитирай
3. borkolbor - ...... До Ганчев Колев ......Мога и исторически ....
03.03.2014 22:03
..... Мога и исторически да те "справя" , но няма смисъл . Чел си и знаеш много , но си предубеден и не анализираш справедливо историята . Съдбата на отделния човек и съдбите на множеството обикновени хора не те интересуват . Пречупваш ги единствено през призмата на властта и ги отъждествяваш с нея . А това е кощунство ! ....... А иначе , например , пра-правнуците на старата юдейо-католическа "полска шляхта" ще извадят от "рококовите" си скринове и ще "поизтупат" от "прахта" стари нотариални поземлени кадастри от преди повече от сто години за огромни земни собствености ..... хм , ..... в земите на днешната вече "Западна Украйна" !!! ....... Пък те си имат и лакоми германски "братлета" , които в гърба им си мечтаят за Privatfaterlandboden-а/частната земя-бащиния/ си оттатък Одер !!! ...... Хааааа ...... И шчо ке стане га се гушнат любовно полски моми и момци со украински момци и моми ?!?! Нова "юдейско-католическа" "ЖИЧЬ ПОСПОКРАЙНИТА" ?!?! ....... 20 милиона етнически чисти и родолюбиви руснаци живеят в Източна Украйна върху ИСТОРИЧЕСКА!!! изсконно-руска територия от над 200 хиляди квадратни километра , които са били много , много повече в отдавна минали времена ..... Киев , славни славяни , пришълци - корави прабългари , приели биткаджийски , но и "философски" "злочестата" си съдба , нашата Олга , велики викинги-варяги , прозорлив , но и не подкрепен Светослав , Олег , Игор , Юрий Долгорукий , хазари , печенеги , кумани ,татари , и .... и ...... пак славяни , И ПАК СЛАВЯНИ !!!!!! .... Нашествия на шибаните " полски панове " , съпровождани и подпомагани във времето от "емигрантската еврейска" смрад на отърсилата се от седем-вековното иго на маврите католическа Испания !!!! И , и , и ............. върху жертвения олтар на войните - много свещена славянска кръв , кръвосмешения и изтриване на славянска памет и руско самосъзнание !!!!!!!! ........... Русия няма да прости !!!! С добро си иска една част от своята земя , а има право и на цялата формална , Хрушчова държава Украйна !!!!! ........ Руснаците в Украйна няма да търпят по никакъв начин "украинска" власт !!! Руската Федерация и Руската Армия ще защитят земята , домовете , правата и Независимостта им !!!! Ще ги подкрепят , ако трябва и със сила !!!!!! .............
цитирай
4. demograph - И тоя изкука
04.03.2014 00:03
borkolbor написа:
..... Мога и исторически да те "справя" , но няма смисъл . Чел си и знаеш много , но си предубеден и не анализираш справедливо историята . Съдбата на отделния човек и съдбите на множеството обикновени хора не те интересуват . Пречупваш ги единствено през призмата на властта и ги отъждествяваш с нея . А това е кощунство ! ....... А иначе , например , пра-правнуците на старата юдейо-католическа "полска шляхта" ще извадят от "рококовите" си скринове и ще "поизтупат" от "прахта" стари нотариални поземлени кадастри от преди повече от сто години за огромни земни собствености ..... хм , ..... в земите на днешната вече "Западна Украйна" !!! ....... Пък те си имат и лакоми германски "братлета" , които в гърба им си мечтаят за Privatfaterlandboden-а/частната земя-бащиния/ си оттатък Одер !!! ...... Хааааа ...... И шчо ке стане га се гушнат любовно полски моми и момци со украински момци и моми ?!?! Нова "юдейско-католическа" "ЖИЧЬ ПОСПОКРАЙНИТА" ?!?! ....... 20 милиона етнически чисти и родолюбиви руснаци живеят в Източна Украйна върху ИСТОРИЧЕСКА!!! изсконно-руска територия от над 200 хиляди квадратни километра , които са били много , много повече в отдавна минали времена ..... Киев , славни славяни , пришълци - корави прабългари , приели биткаджийски , но и "философски" "злочестата" си съдба , нашата Олга , велики викинги-варяги , прозорлив , но и не подкрепен Светослав , Олег , Игор , Юрий Долгорукий , хазари , печенеги , кумани ,татари , и .... и ...... пак славяни , И ПАК СЛАВЯНИ !!!!!! .... Нашествия на шибаните " полски панове " , съпровождана и подпомагана във времето от "емигрантската еврейска" смрад на отърсилата се от седем-вековното иго на маврите католическа Испания !!!! И , и , и ............. върху жертвения олтар на войните - много свещена славянска кръв , кръвосмешения и изтриване на славянска памет и руско самосъзнание !!!!!!!! ........... Русия няма да прости !!!! С добро си иска една част от своята земя , а има право и на цялата формална , Хрушчова държава Украйна !!!!! ........ Руснаците в Украйна няма да търпят по никакъв начин "украинска" власт !!! Руската Федерация и Руската Армия ще защитят земята , домовете , правата и свободите им и ще ги подкрепят , ако трябва и със сила !!!!!! .............

цитирай
5. demograph - Когато се каже Русия веднага се делим на фили и фоби..и правилно
04.03.2014 00:25
Защото под Русия русофилите разбират всичката Русия заедно с дивашките и режими, и заедно с дивашките, и имперски политики, и заедно с самоубийствената и вътрешна политика. Преглъщате и мизерното положение на руските хора, и изтребването на руския народ и на подопечните на империята народи, и унищожаването на руската природа..всичко. За замазване на очите туряте вътре и някой голям руски творец и учен.Лицемери.
Русофобите отделят руските хора от руската държава, която ВИНАГИ се е отнасяла с руските хора като с добитък и пушечно месо. Русия за русофобите някога е означавала Имперската брутална, корумпирана, полицейска държава и Императорите диктатори, а днес означава самозванеца диктатор Путин!
Но така е, тези две части на българския народ винаги ще говорят на различни езици.
Когато осъждаме Русия ние осъждаме тиранията на държавата, защото обичаме народа живеещ там.
Когато вие защитавате Русия вие преглъщате тиранията над руския народ защитавайки тираните които го тъпчат..
В същност русофилите са тези, които мразят народа на Русия, служейки колянопреклонно на потисниците му.
Я си прочети пак коментара bolkolbor - ко.
За кого плачеш така жално!??
цитирай
6. borkolbor - ....... Демографче ....
04.03.2014 02:05
...... Демографче , ако баба ти , вуйчо ти и милите ти братовчеди живеят в Щип или в Скопие , на тебе ще ти е криво , защото тях ги карат да се наричат и да се пишат "македонци" , а те са си българи . Но на твоите и на техните внуци и правнуци след 30-40 години ще им бъде почти безразлично и няма да се знаят и няма да търсят "коленните " си родственици, защото времето , езиковата , психологическата и въобще политическата асимилация ще размият естествените кръвни връзки и усет за национална принадлежност ! В това състояние днес са много семейства от двете страни на "българо-македонската" граница . ....... Не така е с етническите руснаци , живеещи в източна , пък и в западна Украйна . Те винаги демонстративно и със заслужена гордост са се самоопределяли като етнически руснаци !!!! 20 милиона руснаци , Демографче , 20 милиона руснаци върху повече от 200 хиляди квадратни километра земя , богата с въглищата , с петролните и с газовите си находища , с всичките елементи на Менделеевата таблица , с металодобивните , с машиностроителните и въобще с индустриалните си центрове , с морския- , въздушен- , железопътен- и сухопътен- транспорти . С комуникации и инфраструктури много по - развити от тези в западната част на страната . И най-вече с много по-интелигентното си руско работничество , руска технокрация и руска интелигенция , които реално захранват икономиката и държавния бюджет на 46 милионна Украйна !!!! Е , кво искаш , Демографче , тези да се подчинят на "пановете" и на "хетманите" от Полтава , Ливов и Киев ли ??? Няма да стане !!!!!!! Донбаските руски миньори от Донецк , харковските руски машиностроители , днепропетровските руски химици и газовици и т.н. и т.н. ?????? .......... 20 милиона руснаци , у които историческата памет и чувството за реална действителност са до болка развити ......... Никакъв руски компромис на гаврата с държавността , която скроиха на "Украйна" Европа и Америка !!!! ..... Демографче , малко примерче - ТЕЦ-Варна осветлява , отоплява и захранва с еленергия рехавото "фирмено" производство във Варненска , в Добричка , в Силистренска и в Шуменска Области . Въглищата идват през морето с шлепове и с въглевози от РУСКИ ДОНБАС !!!!! ...........
цитирай
7. gotzageraskov - До borkolbor
05.03.2014 19:08
Във възторг съм от израза "юдейско-католически"! Звучи направо като "негърско-куклуксклановски". И още нещо - като руснаци се определят 17% от жителите на Украйна. Останалите 83% нищо ли не работят? Колкото до Донецк - жена ми е от там. В акта ѝ за раждане пише на руски и украински "баща - българин, майка - УКРАИНКА". Рускоезични са, защото по свидетелство на тъща ми украински език в СЪВЕТСКА Украйна се е учил ЕДИН час седмично като чужд език - по избор, може немски, може френски, а може и украински.
цитирай
8. gotzageraskov - Отново до същия
05.03.2014 19:19
http://pauluskp.com/news/2df8a649c
Разгледай снимките, прочети текста, ако разбираш руски и пак пиши за руски Донбас!
цитирай
9. dyadotorbalan - SS Totenkopf
05.03.2014 20:09
borkolbor : ''...20 милиона етнически чисти и родолюбиви руснаци живеят в Източна Украйна върху ИСТОРИЧЕСКА!!! изсконно-руска територия от над 200 хиляди квадратни километра , които са били много , много повече в отдавна минали времена .'' Ей,ДИВАНЕ НАГЛО,тая модна напоследък опорна точка за 20 милиона руснаци в Украйна(почти едва ли не половината население там,което е 45 милиона) си я заври там дето слънце на ги огрява отговорниците ти Кутьов или Илияна Идиотова!! На баба ти комбинезона има 20 милиона руснаци в Украйна,НАГЛЕЦ ЧЕРВЕН БЕЗЦВЕТЕН и БЕЗЛИЧЕН!! Около 17-18 % са руснаците в цяла Украйна,но нека ги пишем даже 20%! Това прави около 9 милиона руснака максимум в Украйна!! Върви прегговаряй туй за 20те милиона с модния напследък и нов червен политолог,спуснат отнейде,на име Иво РистоФФ !! А лекциите за корави онугундури,чукундури и сие..и тях си ги запази да ги дъвчиш у вас я за закуска,я за вечеря! А тия народи десетки из Европата..викинги,гали,германски племена,испанци,баски..и т.н. и т.н. те не са жилави и нищо не чинат пред вас,о,могъщи лилипути??? ТЪПАК !! Хайде бегай по Рашата,по Сев.Корея или..какво остана- Венецуела..Иран?! хахаха,жилав разтекъл се липсващ мозък.....ама просто жилаво ДИВАНЕ!
-----------------------------------------------------
Около правителствената болница в Москва има сериозно присъствие на милиция.
- Да не би Брежнев да е...? - пита развълнуван минувач.
Близостоящ милиционер му отвръща:
- Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на другаря Живков от задника на другаря Брежнев...
-------------------------------------------------------
На политзанятие: "Американските агресори се опитват да се намесят във външните работи на СССР по целия свят..."
цитирай
10. dyadotorbalan - SS Totenkopf
05.03.2014 20:10
Проблясъци от миналото - любими лозунги:
При директора се влиза само по голяма нужда!
(Надпис на вратата на директорски кабинет)
20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България!
(Лозунг в цирка)
25 години народна власт - 25 години цирк.
(Светлинен надпис над купола на цирка)
Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас.
(Лозунг в студентски стол)
Дръж маркуча си в изправност!
(Надпис в ТКЗС)
Да покрием навреме младите кобилки!
(Надпис в ТКЗС)
Да не оставим неодрусана слива в нашето село!
(Надпис в ТКЗС)
Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу империалистическите агресори!
(Лозунг в птицеферма)
Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията.
(Тодор Живков)
Водачи, бъдете осторожни! Секунда невнимание, иначе - цял живот мъртъв.
(Крайпътен надпис във Видинско)
Който не познава Сибир, не познава СССР!
(Лозунг от "Интурист")
Болните в социалистическа България: най-здравите болни в света!
(Лозунг в болница)
Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!
(Лозунг в болница)
На партията - вярност, на народа - чиста вода.
(Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация")
Всички луди - на борба за мир и световен комунизъм!
(Агиттабло в лудница)
Един допуснат брак - беда за целия колектив!
(Лозунг в предприятие)
цитирай
11. borkolbor - ..... До дядоторбалан - мъртвешката кратуна ..... празна ......
06.03.2014 00:04
......" Щурмово-отрядна" мъртвешка "чуторо" , май е трябвало всичките германци , останали живи след злополучната за тях 1945 година , да бъдат прибрани и пратени в Сибир - в урановите мини . Пък им е приличало , след всичкото , което са сторили на европейските народи и най-вече на Русия . ...... А днес целия ЕС , во главе с тях , ще се молят на Газпром и на руската държава за газ , глупако . И пак тия същите "лоши руснаци" /за тебе всичките те са комунисти/ , ако не заредят навремени 3-те реактора на АЕЦ Козлодуй със свежо гориво , няма да можеш да си удариш и "контра" в банята си , камо ли да гледаш по телевизията любимите си "реформатори" , бат си Бойко или да си стоплиш и осветиш дома . Решиш ли да "драснеш" в Германия или в която и да е западно-европейска държава , и там ще е тъма , глад и мор . 70-80 % от икономиките им зависят от руските и украинските газови доставки , включая и България . А газта , приятелю , има специфичен мирис , струва пари и в нея няма как да има разтворен "комунизъм" . Сещаш ли се - Северен поток от Санкт Петербург през Балтийско и Северно море до германския бряг , освен това - на сушата , по протежение на хиляди километри - газ-станции и подстанции със сложни технически и фортификационни съоръжения с "паяжинови мрежи" от тръбопроводи , по които Русия - Централно-сибирския , Азовско-каспийския й регион и ИЗТОЧНА РУСКА!!! Украйна изнасят националното й синьо , природно богатство и суров петрол , разбира се !!! Не благотворително и "самарянската" . Може и да не го правят !!!! ...... Китайския пазар започна вече да става "весел" и "атрактивен" . Майтапи , ей , майтапи , ..... празна мъртвешка чуторооо !!! ..... Норвежците вече и те не дават плиткото норвежко море да бъде "дупчено" за газ ...... . Ами , ако стане "бум , бум , бум" - екологическа катастрофа като в Юкатанския залив !!! Няма да измрат само рибите в Атлантика и Балтика . Дано да не се случва такова природно бедствие !!! Никой нормален човек не го иска !!! ....... У нас Гришата и Сашо Дончев ще фалират . И бат Вальо Златев от Правец също не го чакат добри дни - петролния кран може ей така , отведнъж да "пресъхне" . Жалката ни Главна Прокуратура тогава ще има кой да я "цъкне" по "интимните й зони" , за да "понасвърши" нещо в полза роду !!!!! Държавно-частната ни атомна ЕНЕРГО-МАФИЯ .... и тя ще "глътне джама" заедно с "момчетата" от "Мариците" , заедно и със "скромните им приятелчета" и от Митниците . ....... Старите големи мръсници ще излязат от "играта" , а на тяхно място ще се опитат да влязат в нея малки , непознати мръсници с животински бяс да ги надминат , от което ще страдаме ние обикновените хора , ако ги допуснем !!! ........ Тогава ти , куха мъртвешка лейко , ще забравиш да свиркаш сутрин преди кафето и закуската си "любимия" ви Horst Wessel и ще осъзнаеш колко жестоки и несправедливи са живота и света във високо-технологичния и компютърен 21-и век . А може да стане още по-лошо , много , много по-лошо ........ Дано да не става ...... !!!! .....................
цитирай
12. dyadotorbalan - Der Führer spricht...
06.03.2014 02:31
Като ти е вътре....пръцкаш ли,таварищ борколбор ли си,боркор ли какво си там?! вижда се че да..пръцкаш,решително пръцкаш,когато ти е вътре-но пръцкаш..о,чудо...пръцкаш чак през горната цепка ?! Чудо на природата си! :–) Не Хорст Весел,ядосано другарче,а даже си слушкаме речите на Фюрера и четем стотици страници ИСТИНА за онова време и за германеца-но не фалшификациите за 6те милиона и др.под.комуняшка пропаганда ! А немецът,немците,,хехе,добре че са те..че инак- декаденс и комуноконцлагер в цяла Европа би бил! Единствен оня Фюрер не само посмя ,но и поведе война срещу античовешката червена напаст,комунистическия атомен бацил! хахха,с мужиците гламави взел да плаши немеца!! Мужиците ,които получиха или откраднаха и прекопирваха като последни идиоти стотици чудесии на техниката,които са НЕМСКО дело! И до днес се крепят на ония разработки на оня Фюрер и подопечните му!Немски ген е това,не е водкаджийски въшкарски такъв!! Една важна мисъл на Фюрера,която важи за всички,но българчето не може да я изпълни,щото е обезсилено от комуняшкия бацил,и тя е: ''Никога не вярвайте на чужда помощ!Никога не вярвайте на чужда помощ ,която идва извън нашата нация и нашия собствен народ.Вътре,в нас самите,лежи бъдещето на германския народ!'' Това се следва от всички високоразвити нации по света,но само Ганьо Балкански ,утрепан от червения бацил преплита крака и се влачи по корем като псето на Европата! Победени уж германци,загубили,но като Феникс и....а все са първи и крепят Европата ! Ако не са те- диващината болшевишка да е потопила континента отдавна! Не ме плаши с газта и газената ламБа на рашките..плаши ме с водката им,която...не кусвам!! :-)) хаха,слави СССР и др.Сталин...ама Сталин отдавна умря,ейй! какво ,сега хвалите и се кланяте на новия КУКУряк ,оня дребос московски ли?? ами дерзайте,живи да ви оплаче човек! Хабер си нямате как живее обикновения руснак извън Москва и др.няколко по-големи градове..хал хабер си нямаш каква мъка и мумийна история е!!!! ЗЗЗЗбогом,Ганю !!
цитирай
13. bosia - колев-босия
06.03.2014 10:09
За сведение:
При преброяването през 1992 г. Украйна беше 52 милиона жители от които 12 милиона бяха етнически руснаци. Сега Украйна е 45 милиона, от които 8 милиона са руснаци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11793752
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930