Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 16:57 - ПО ПОВОД ПОДЗЕМНИТЕ ГРАДОВЕ И ЯДРЕНИТЕ СИЛОЗИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 9151 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди 20 дни получих това писмо. Дълго мислих дали да го публикувам не за това, че може да е лъжа информацията в него. На тези теми съм писал още през деведесетте години и информацията се потвърждава изцяло. Който иска да си направи труда може да провери в сайта "Афера", а и в предавания по телевизиите и във вестници, когато все още ме печатаха. 
В крайна сметка реших, че не мога да крия от сънародниците си къде са налети милиардите от данъците и ниските заплати. Всъщност, ако тези пари бяха дадени за образование, здравеопазване, социални дейности и създаване на дребени среден бизнес сега България щеше да бъде неузнаваема. Българските лекари нямаше да напускат страната и да се скитат немили-недраги по света, за да мият чинии, да берат маслини и краставици и да карат камиони. Българските медицински сестри нямаше да сменят памперси и да бършат задниците на богатите пенсионери на Запад, които нямат нито техния ценз,нито техните познания. Нашите деца нямаше да боледуват от малки и да търсят щастието си в държави, които търсят предприемчиви, активни и можещи млади хора, които тук не магат да си намерят подходяща и платена работа и да получат кредит с поносима лихва, за да започнат собствен малък бизнес. Пенсионерите ни нямаше да мрат като мухи от глад, болести и стрес за внуците си.
Знам, че отново платените анонимни форумци ще фучат и псуват, но това не ме засяга. Те нямат достатъчно дълбочина в мисленето си и не могат да разберат, че ако стане нещо господарите им ще ги изправят първи да отнесат пешкира.  Знам, че ще зазвънят телефоните ми от държавните институции и ще заквичат, че издавам държавна тайна. Тази тайна не е моя и на моята държава. Информацията за оръжието и подземните градове я знаят и руснаците, и страните от НАТО и всички останали. Но тази уж тайна прикрива истинската тайна. А тя е : Защо бяха хвърлени навятъра парите на близо 9 милиона българи, за да се осигури сигурността и живота на 200-300 човека от висшата номенклатура на БКП и службите?
Това е истинската тайна!         

     

 

Уважаеми г-н Колев

 

                     Във връзка с направеният от Вас анонс на 06.02.2012г. за предстоящото Ви предаване на 13.02.2012г./понеделник/ Ви изпращаме тази кратка историческа справка с която разполага обкръжението на ген.Ангел Марин.По неговите твърдения и заявление тя е напълно достоверна

       Независимо, че Народна Република България е подписала Договора за неразпространение и притежаване на ядрено оръжие още в далечната вече 1968 година е започнала изграждането на подземни складове,а след тяхното завършване и разполагането на ядрени бойни глави, като всяка от тях е била с мощност от 100 килотона ( кт).За справка хвърлените над Хирошима и Нагазаки атамни бомби са с мощност само от 20 кт.  

          Разположените у нас ядрени бойни глави с мощност от 100 кт са били предназначени за оперативно-тактическите ракети СКЪД в двете й модификации / 8К11 и 8К14/,монтирани на верижни установки, а вторите на колесни. За ракетите Р 65-Фрог ядрените бойни глави са били с мощност 20 кт.

           Във визираният период са били изградени подвижни ракетни бригади и подвижни ракетни бази както следва.За нуждите на:

-         Първа армия в гр. Самоков

-         Втора армия в гр.Карлово-Марино поле

-         Трета армия в гр.Ямбол с.Кабиле

 Във всяка мотострелкова дивизия и танкова бригада са били изградени отделни ракетни дивизиони снабдени с ракети Р-65 Фрог мощн. 20 кт.

             Малко по-късно в с.Телиш Плевенско е бил разположен ракетен полк с оперативно –тактически ракети СКЪД – 8К11 и /8К 14, а по-късно са били заменени с SS-23.

              Централният склад за съхранение и получаване на горепосочените видове ракети е ставало от централната ракетна база   изградена в гр.Ловеч. Едновременно с това е бил изграден и централен подземен склад за съхранение на ракетните горива край с. Осетеново край гр.Калофер.

               За съхранението пък на ядрените бойни глави е бил изграден подземен склад за ракетните поделения на:

-         Първа армия в гр.Самоков с.Гуцал;

-         Втора армия - Хълма “Паниците” между Карлово и Калофер

-         Трета армия в гр.Ямбол възвишенията “Бакаджиците” до църковния параклис за ракетната бригада в с. Кабиле.

    Задачите на ракетните бригади:

         - В гр.Самоков за нуждите на I-ва армия е била да нанесе мощни ядрени удари срещу Сърбия Македония и Гърция.

         - В гр.Карлово за нуждите на II-ра армия е била да нанесе удари срещу Гърция и Турция.

         - В с.Кабиле Ямбол за нуждите на III-та ария е била да нанесе удари срещу Турция.

         - В с.Телиш ракетния полк срещу Румъния.

            /Не се учудвайте. Отношенията между СССР и Румъния бяха изострени. Брежнев тръгва с влак за България. На гара Букурещ престоява повече от два часа в очакване Чаушеску да благоволи да се видят. Чаушески изпраща доверено лице и не се срещат. Брежнев продължава за София и заръчва да се предаде на Чаушеску: “Че пътят Москва-София минава през Букурещ” 

           Районите в които се е съхранявало ядреното оръжие /Самоковското поле, Карловското и Ямболското /се наблюдавало завишен процент на хората с ракови заболявания!

След 1989 год. Съветският съюз прибира ядреното си оръжие обратно,като оставя само няколко ядрени заряда в ракетната бригада в гр.Ловеч за нуждите на ракетния полк в с.Телиш.

    По-късно и тези заряди са изнесени от България.

                В България, руските ядрени специалисти са били настанени в гр.Пловдив .Били са цивилно облечени и с цивилен транспорт, разделени в три еднакви подгрупи , по една за всяка от трите наши армии.Висшето началство на руските ядрени специалисти  е било настанено в голям жилищен блок с ресторант на първия етаж на ул.”Паун Грозданов” / сега “Черковна”/ находяща се на гърба на военна академия” Г.С.Раковски”  Охраната на всички е била осигурена от българи.

                Успоредно с гореописаните дейности при изграждането на водната каскада “АРДА” / вкл.яз.”Кърджали, яз.”Студен кладенец” и яз.Ивайловград”/ в язовирните стени на всеки от тях са били изградени по 25 шахти за ядрено-минни фугаси /ЯМФ/ предназначени за монтирането на ЯВФ всяка с мощност от по 0.5 кт.

                В случай на военни действия,целта е била да се ликвидират войските,бойната техника и населението на воюващите с България страни.

               Едновременно с настаняването на ядреното оръжие в България болшевишката върхушка помислила за себе си и пристъпила към изграждането на огромни подземни градове в които при военни действия да се укрива както следва:

1/. Гр. Етрополе под връх “Баба”-в който обект е работила цялата Правешка мафия и обкръжението на Живков.

2/.гр.Елин Пелин в направление Вакарел.

3/.гр.Копривщица към хижа “Бараките”

4/.с.Витиня- подземен пункт на МНО

5/.с. Горна Малина-“Чарадица” подземен пункт на ГЩ

6/.с.Свобода Чирпанско-подземен пункт на Командването на сухопътните войски/ КСВ.

7/. Гр.Сливен- Сливенски минерални бани с.Гаврилово.- подземен пункта на Варшавския договор и поделението в с. Шивачево до гр.Сливен.

8/. Кв.Бояна команден пункт на ВВС

9/. Гр.София-хладилника двора на УБО- подземен град на специалните служби.

10/. Варненско Галата с.Бяла- подземен град на Военно-морските сили.

11/. Имало е изработен план и проект за изграждането на огромен подземен град под. в. “Вежен” с Рибарица Тетевенско, но поради липса на средства към този момент не е бил започнат.

          Архивите на специалните служби на България в оригинал са били изнесени в Русия , а по 2 ксерокопия се съхраняват в подземията на общинските сгради /под строга охрана/ в градовете Елена, Тетевен и особен пункт в с.Лесидрен.

           Гореописаните дейности са били извършвани под строгия контрол на генералите: Петър Недев Чергиланов,Васил Зикулов,ген. арх.Дичо Дичев, Бончо Бончев,Кирил Мазнев, Борис Карамфилов, полковниците: Йоргов от с. Самоводене, Илия Маджаров, Дилян Цветанов, Радански. Голяма активност и заслуги се падат на полк.Георги Цветанов Симеонов и полк. Иван Топчийски

            Още много тайни и престъпления спрямо българския народ биха излезли наяве, ако имахме на мястото си демократични следствие и прокуратура  и същите биха разпитали гореизброените лица плюс цялото ръководство и личен състав на Генерална дирекция”Опазване на държаните ценнности и съкровища на МС” ръководена от ген.арх. Дичо Дичев и полк. Костадин Николов.

             От изброеното по-горе следва:

             Българските пенсионери могат да си отговорят на въпросите  къде са отишли пенсионните фондове: за ядрено оръжие и подземни градове за върхушката.

            




Гласувай:
8



1. staler - това е огромно престъпление--п...
20.02.2014 17:48
това е огромно престъпление--планирали са и са подготвили средства за унищожение на противникови воиски.в наши дни такава опасност,да се противопоставим на някаква чужда интервенция, не съществува дори теоретично.наи мащабното въоръжено българско формирование е охраната на маджо.
цитирай
2. bosia - до Сталер
20.02.2014 18:18
Работата е в това, че от тези подземни бази се разболяха и починаха достъ български граждани. А ако бяха взривени фугасите в язовирите, цялото поречие на р. Арда щеше да издави десетки хиляди българи. Освен това те не обслужваха българските, а съветските интереси. Дори насочването на ядрените бойни ракети го правеха не български, а съветски офицери. Ние бяхме само масажисти. Всички тези планове Съеетската армия ги имаше и ако сега се окажем врагове, тези подземни градове и силози ще бъдат унищожени незабавно. Т. е., те не представляват тайна. В Германия ги направиха туристически атракции и носят пари. У нас още се заканват и плащат пари, за да ги пазят.
От кого?
цитирай
3. olivie - Прав си Сталер
20.02.2014 18:31
Това са приказки за подрастващи. Предвиждат се ядрени удари по Сърбия и Македония, а всички знаем руската политика към тези страни. България никога не е имала ударна армия и то в състава на 3-и Украински фронт. Всички знаем какво става в Украйна и какво получи призидента като се опита да провери готовността на БНА за обявяване на извънредно положение. Освен СС-23 не сме имали друго ядрено оръжие /само то се води отбранително/тактическо/ Скъд-а е нападателно оръжие, а руската армия по разчет щеше да бъде на границата ни с Турция преди нашата. Подобна на горната ядрена доктрина имат само китайците. Почвам обаче да се замислям дали все пак Мао не е бил прав...
цитирай
4. nikikm - В друго време
20.02.2014 19:11
това би било издаване на държавна тайна в полза на други държави!Доколкото България е заобиколена със санитарен кордон от държави,в които населението е възпитано в омраза към българите,намирам оправдание и във изнесените факти и в историята! Ръководствата на всички държави и навсякъде си правят скривалища ,градове под земята и пр. Намирам го за целесъобразно,ако е подчинено на грижата за опазване на държавата.Поправете ме,ако има държава,която не го прави.Въоръжението и армията,каквото и да казва авторът на материала,респектираше и беше от огромно значение!Вижте ситуацията днес.Без армия и въоръжение ние сме оставени на Божията милост и "некои" съображения на вълците,които вече се готвят да ни скокнат и удавят! Този път ударът не е точно в десятката! А и пенсионерите и другите рискови групи в които попада май по-голямата част от народа,теглят не от тези неща,а от милиардите кражби,разхищения и геноцидно управление! Иначе всеки имащ дар слово може да поднесе нещата,както си иска,съобразно възможностите си! Реалностите обаче...
цитирай
5. alchemist - То се знае,
20.02.2014 19:29
кои източиха парите...
цитирай
6. alibababg - Държавна тайна!? Това е абсурден оксиморон!
22.02.2014 11:39
Не може да издадеш "държавна тайна", когато и де юре и де факто държава - НЯМА!
Това, тук е колониална територия!
Тя е под контрола на ционистки/комунистически терористи!
Това, което все още някой разбират под "български държавни институции и органи за управление" - Е туземната колониална администрация!
Това са факти!
цитирай
7. tanika - Това се крие зад целия цирк!!!
25.02.2014 12:14
Това се крие зад целия цирк!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741838
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031