Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2014 11:29 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА ОТ НДЗПЧ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1697 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                         До Президента на Република България

 

 

                      О т в о р е н о   п и с м о

 

 

От Националното ръководство и задграничните структури на първото Независимо дружество за защита правата на човека,седалище Гр. София, Бул.” Г.С. Раковски” 134, Ет.1, Тел.0889398030

 

 

 

          Почитаеми Г-н Плевнелиев,

Както ви предупредихме, Вие също станахте обект на активното мероприятие на комунистическите престъпници и външни врагове!

Намираме се в условията на най-измислената и гротеска политическа картина и управление.

Товa е посока без изход, безполезен ход в заловените параметри, и е пагубна за родината ни. Сега вашата отговорност е най- голяма и налага бързи и радикални мерки!

Основите на развитата демократична държавност- свобода на мнения, протести, плурализъм, свободни пазарни отношения, върховенство на закона, гарантирани човешки права и защита на националните ценности и ценностна  система са потъпкани!!!

Отказа да се приложи закона „Панев”, приет от 38-то НС и обнародван на 05-05-2000г. в бр.37 на Държавен  вестник, Ви задължава да защитите върховенството на закона.Той обявява комунистическия режим за престъпен, а чл.1 от същия, Комунистическата партия и нейните членове за престъпни.

След приемането на закона „Панев” имат ли легитимност държавните институции в  Р. България, оглавявани и доминирани от комунистически престъпници.!

Ние твърдо настояваме за незабавно прилагане на закона „Панев” и всички комунистически престъпници бъдат освободени от заеманите длъжности в качеството на депутати в НС, Министерски съвет, Държавни институции, армия и полиция.

Вие олицетворявате единството на Нацията, върховенството на Конституцията, законите и договорените норми с ЕС.

 

Настояваме да изискате от Главния прокурор на Р. България да приложи закона „Панев” с всичките  последици от това, или подаде оставка! Очевидно е, че 42-то НС, Правителството и всички държавни институции се доминират от агентура на ДС, външни врагове и комунистически престъпници.

Подкрепете справедливите протести и искания на Българските граждани, антикомунисти и ранобудните студенти, като позовавайки се на закона „Панев” съвместно с Главния прокурор разпуснете 42-то НС и назначите служебно правителство.

Незабавно образувайте национална кръгла маса за намиране на изход от Националната катастрофа!!!

Убедени сме, че ще имаме пълната подкрепа от ЕС и Съюзниците от НАТО.

 

Да живее България!

Бог да пази България!

 

 

08.02. 2014год                                              Огнян Цеков

Гр. СОФИЯ                             Секретар на НДЗПЧ

Тел.0889398030





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostas - Не вярвам , НИЩОТО да направи нещо ! Дори се хващам на бас!
09.02.2014 12:15
Както го е прорукувал Сервантес -борба с вятърна мелница ..
цитирай
2. borkolbor - ....... И все пак ..........
09.02.2014 14:29
............... И все пак духът на Илия Минев витае наоколо , сред нас и в много от нас !!!!!! .......... КУРАЖ И СИЛА ... !!!!!!!!!!!!! ......... ЕС , НАТО , Америка и Путин не ни трябват , Огняне !!!!!!!!!!!! ........................... Путин ни "донатресе" ГОРБАЧОВАТА И ЕЛЦИНОВАТА МАФИИ , които заедно с наследниците на старата ни комунистическа Номенклатура дооформиха и приключиха "грубия профил" на ПЪРВАТА ЧЕТВЪРТИНА БЪЛГАРСКА МАФИЯ ..... !!!!!!!!! ............................... Америка и Канада не ни трябват , защото ни крадат златото , въглищата , тока , суровинните ни пазари , научните и инженерно-технически ни "патенти" , децата ни "чудо" , подхвърлят "дипломацията" ни в ръцете на "измислената" Израел и на "арогантната" Турция . Америка се опитва да размаже духовността и държавността ни чрез СЕМ с послушните му "национални?!?!" телевизии и помиярски "кабеларки" , чрез тоталната си от край време агресия в "банковите" и в "правораздавателните" ни така наречени "системи" !!! Тя "отхрани" и "избута" напред , в жестока конкуренция с останалите МАФИИ , ВТОРАТА ЧЕТВЪРТИНА БЪЛГАРСКА МАФИЯ .... !!!!! ............................ НАТО , ЦРУ и "подопечните!!!!" им , во главе и с "родните" ни "мундирни" и "президентски" ПРЕДАТЕЛИ , унищожиха СЛАВНАТА НИ ВОЙСКА , "тушираха" и "приспаха" защитно-нападателната й мощ . Във времето подкупваха евтино , подчиняваха , деморализираха и развращаваха командни единици от ръководните структури на АРМИЯТА И НА ВЪТРЕШНИТЕ НИ ВОЙСКИ !!!!!! "ОБРАЗОВАХА!?!?" ГИ ПО ЧУЖД НАМ!!!!!!!!! АНГЛО-САКСОНСКИ МОДЕЛ В СВОИ ВИСШИ АРМЕЙСКИ И ПОЛИЦЕЙСКИ АКАДЕМИИ!!! , РАЗСИПВАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАЗСИПВАТ ТРАКО-СЛАВЯНО-БЪЛГАРСКАТА НИ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ..... !!!!!!!!!! .... НАТО И ЦРУ "ИЗМОДЕЛИРАХА" И ТРЕТАТА НИ ЧЕТВЪРТИНА ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ - МАФИОТИ ..... !!!!!!! .............................. ШИБАНИЯТ!!!!!!! ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НИ ОТНЕМА ВСИЧКО!!!!! , ВСИЧКООООО!!!! И НАЙ - ВЕЧЕ ИДЕНТИЧНОСТТА , НАРОДО-ПСИХОЛОГИЯТА , ЗЕМЯТА , ДЕЦАТА И ТРУДЪТ НИ ...... !!!!!!!!! ...... ПОСЯГА НА ВЕЛИКОЛЕПНОТО НИ ПИСМЕНО И УСТНО СЛОВО , ОПИТВА СЕ ДА ВИДОИЗМЕНЯ И ДА ПРЕНАПИСВА ЛЪЖЛИВО ЧРЕЗ СКЪПО ПЛАТЕНИ , ПРОДАЖНИ НАШИ И "НЕГОВИ СИ" "ПСЕВДО-ИСТОРИЦИ" ИСТИНСКАТА НИ - КЪРВАВАТА НИ , БОЛЕЗНЕНО ЖЕСТОКА В ПОГРОМИТЕ И ВЪВ ВЪЗХОДИТЕ СИ , ИЗСТРАДАНА РОДНА ИСТОРИЯ ... !!!!!! ........ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ "ПРЪКНА" И ПОСЛЕДНАТА - НАЙ-СТРЪВНАТА И НАЙ-МРЪСНАТА ЧЕТВЪРТИНА ОТ УРОДЛИВАТА , ДНЕШНА , БЪЛГАРСКА МАФИЯ ........... !!!!!!!!! .......... ДА БЪДАТ ПРОКЛЕТИ ВСИЧКИ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ВРАГОВЕ НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ... !!!!!! ....... ЩЕ ОТВОРИМ ВРАТНИКА ... , НЕ , ... ЩЕ ИЗКЪРТИМ ... ЦЯЛАТА "ПРЕИЗПОДНЯ" ... НА СТАРИЯ СИ ЕЗИЧЕСКИ СВЯТ ... , ... ЗА ДА Я СПАСИМ ...... !!!!!! ........ ЕЕЕЕЕХХХААААА ... , .... БЪЛГАРИНО ... , .... ТИ ...... !!!!!!! .......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11796417
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930