Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2014 12:37 - ДА СИ СВЪРШИМ ДОБРЕ РАБОТАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3359 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗА НАГЛОСТТА НА БСП И СКУДОУМИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

 

Уморих се да слушам идиотски клишета от членове на БСП и да гледам как българските журналисти проявяват учудващо скудоумие и пълна липса на правна култура..

Слушам дрънкането на Антон Кутев и не мога да си представя, че това човече е сравнително младо, но напълно безкритично към приказките си. Той е депутат и би трябвало да има някакви интелектуални качества и поне малко правна култура. Същото се отнася и за журналиста, който разговаря с него. Старата, втръснала до болка щампа, за „старата” 120 годишна „партия” била достойна за уважение???

Това е потресаващо!

Кутев и неговите съотборници не се разграничават от 45 годишното управление на същата тази партия, нито от атентатите, националното предателство и въоръжената борба в полза на чужда държава и подкрепата на пакта „Молотов-Рибентроп”. А това са престъпления против нацията и човечеството.

Кутев и съпартийците му много бързо и лесно забравят, че комунистическият режим е признат за престъпен както в ЕС, така и в родното законово пространство. Затова безкритичността към престъпленията на тази партия е тежко престъпление, защото нарушава закон от 2003 година за обявяване на комунистическия режим за престъпен. При това този закон е приет и от съпартийците на Кутев. Но който и да го е приел, законът трябва да се изпълнява стриктно както от Кутев, така и от неговите съпартийци.

Самата поява на тази „партия” е многозначителен и ясен. Тя се появява не прозрачно и след обществени дебати, а конспиративно в едно лозе. Държа да знаете, че по този начин се създава не политическа партия, а мафия. Всъщност, неведнъж съм писал, че сицилианската мафия е създадена по същия начин, както и първата социалистическа организация. Названието и на двете е еднакво-„Съюз на честните”. Доколко са честни и справедливи може да се види в светлината на последните близо два века. Разлика между БСП, ВИС и СИК няма. Нещо повече, пъпната връв между тези трибуквия е факт!Както е факт, че стана това, което Живков препоръчваше през 1988-9 г. Той препоръча в БКП да се обособят отделни групи, които да се превърнат в различни партии. Точно тава стана. Как иначе можете да приемете, че антикомунисти се оказаха партийни секретари от типа на Елена Костова, Ева Соколова, Цецка Цачева, Красимир Велчев и хиляди други „верни на партията” задници!

БСП пищи до Бога, че им цапали паметниците с розова боя и спрейове.

Но нека погледнем какви са тези паметници и не попадат ли те под ударите на закона за престъпния комунистически режим?

Всички знаят паметниците на атентаторите от април 1925 г. Кой ги построи и с каква цел?

Построи ги престъпната комунистическа власт с цел да измами българските граждани, че атентаторите са честни и смели българи, които се борят срещу злото. А паметниците на партизани, комунистически функционери и терористи не бяха ли издигнати из цялата страна?

Затова те попадат под ударите на закона за престъпния комунистически режим и трябва да бъдат демонтирани и премахнати от общественото пространство. Това се отнася и до паметниците на Съветската армия и нейни военнослужещи. Рекламата на 120 годишната престъпна организация трябва да бъде инкриминирана, защото все ще се намерят разни Кутевци, Сатанишевци, Кадиевци и прочие, които ще облъчват общественото пространство с простотии от рода на „Столетница”, „славно минало”, „монархофашизъм” и т. н.

Единственият начин да започнем нормален живот е да напишем истинската история на БКП, за да се освободим от лапите на тази престъпна организация.





Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zadobroto - БСП ИЗГУБИ ЧОВЕШКИ ОБРАЗ
19.01.2014 12:45
МИСЛЯ , ЧЕ ПРИ СТАНИШЕВ , ЗАОБИКОЛЕН ОТ ХИЕНИ И МАНИПУЛАТОРИ КАТО МАЯ , КУТЕВ , МИКОВ , НАЙДЕНОВ , КОРВЕЛИЯ , КОРУМБАШЕВ ...ЗАБРАВИХА , че ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ , А НЕ ЗА СЕБЕ СИ И ПАРТИЙКАТА СИ.... ...Толкова вонее на мърша край тях...-извинявам се за епитетите , но се чувствам омерзен от такива като тях....
цитирай
2. apostapostoloff - Благоев е бил селски тарикат, който
19.01.2014 18:06
основал партийката си в лозе и намерил абдали, които да му плащат членски внос. Така се е изхранвал този нехранимайко.

Станало обаче много лошо, когато съпартийците му надушили, че подобно на християните, които първоначално били незначителна секта от 12 човека, и те могат да реализират огромни печалби благодарение на човешката глупост.

И станала тя една- мътна и кървава... Ама това ние вече го знаем от личен опит.
цитирай
3. vencivaleri1951 - То и "Тайната вечеря"
20.01.2014 11:43
не е с прибори от сребро и кристал:)
Друго искам обаче да те питам господин Босий. Социалистите в Лозе, земеделците на къра, това добре. Как обаче тези организации успяват да си съградят прилични партийни централи при това далеч от властта, а десните властвали до 44та почти без прекъсване нямат свой дом. Не , че не са правени опити. Правени са, но винаги са се намирали хитреци които са открадвали парите.
Та нали до 23та когато де факто се радикализират левите са претрепани трима премиери и са загубени 2 войни. Все за пари е това Босий. До тогава за какво се трепехте бе човек? Алеко за какво претрепахте?
Пък и погледни днес. СДС направи законите за реституция и много хора станаха заможни. Правилно или не е друг въпрос. Сега тези реститути гонят по етажите на Раковска 134 с изпълнителни листове за ввод същото това сдс. Ето за това Ви няма. "Гъз глава затрива" авторе
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737750
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031