Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2013 17:03 - ОВЧЕВ ИЛИ ОВНЕВ-РЕШАВАТЕ ВИЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1060 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 16.12.2013 17:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


МОРЕТО САМО ЖИВИТЕ ОБИЧА, А МЪРТВИТЕ ИЗХВЪРЛЯ НА БРЕГА

Доверието към правителството пада под критичните 20 на сто, а ножицата между позитивните и негативните и оценки за развитието на страната се разтваря до три към едно (16%:48%). Това показва новото редовно национално представително проучване на социологическата агенция "Алфа Рисърч", направено през октомври.

 

„Доверието към правителството пада под критичните 20 на сто, а ножицата между позитивните и негативните и оценки за развитието на страната се разтваря до три към едно (16%:48%). Това показва новото редовно национално представително проучване на социологическата агенция "Алфа Рисърч". Ще добавя, че доверието в парламента е 10%.

Коментар не е нужен

 

„Протестите промениха своята структура, ако можехме да говорим, че са спонтанни през първите два месеца, сега са много повече организирани. Това се вижда на базата на характеристика на хората, които протестират, и по начина, по който протичат. Протестът е политически, във всеки протест участват граждани, но това не го прави само граждански. Този протест има само едно искане – оставка на правителството, а до момента няма никакво желание за диалог с правителството или каквито и да било други искания”.

„Сега е важно тези, които стоят зад протестите, да заявят ясно какви са техните политически цели, а и е необходимо протестиращите да знаят кой ги е въвлякъл в това”.

"Когато някой насърчава хората да извършват неща, които дори представляват престъпления, редно е да има доблестта да се афишира и да понесе политическа отговорност, а не да се крие зад децата. Протестиращите няма как сега да са наясно, но трябва да са, за да направят своя информиран избор. Всички знаят кой стои зад протестите, но не е работа на министъра на вътрешните работи да го казва. Няма да издавам присъди, нито оправдателни, нито такива, с които ще укоря някого нещо”.
 
"В това заведение имаше хора, които нямат нищо общо с този, срещу когото се протестира или с протестиращите, имаше малки деца, защо трябваше да се тормозят тези хора”.

Чети, Овчев резултатите и виж кой стои зад протестите на студентите.

Що се отнася до това дали протестите са политически или граждански нека не се упражнява в словесна еквилибристика. Нека не се опитва да ми обяснява кога оставката е политическа и кога-гражданска. Зад политическите протести стоя аз, глупако, и децата ми. Аз хвърлих домата при предишното правителство с политически искания. Аз намазах с розова боя онази купчина, наречена „Паметник на Съветската армия” Две седмици преди да сторя това и двата пъти изпратих писмо до предишния министър и до тебе, както и до още пет държавни институции-парламент, МС, президентство, БНТ и БНР в които черно на бяло обясних политическите и гражданските си аргументи за тези мои политически и граждански протести. Дадох възможност, включително и на теб, Овчев да ме поканят и да ми покажат техните контрааргументи. Никой не ме покани, нито ми каза поне един аргумент срещу моите действия. И в двата случая ме арестуваха по политически причини противозаконно и се опитаха да ме осъдят. И в двата случая съдът отказа дефинитивно да даде ход на такива идиотски  искания. Което означава, че Овчев няма нито политическа, нито гражданска култура.

Ако погледнем реално на нещата ще стигнем до прекрасните стихове на моя приятел и колега Христо Фотев, който преди много години написа великолепните стихове: „Морето само живите обича, а мъртвите изхвърля на брега…”

Къде си, Овчев? Май си на брега!

Що се отнася до неговите грижи за децата в ресторанта, редно е да знае, че неговото присъствие в ресторант с деца е престъпно. Защото именно той и неговите колеги лишават тези деца от бъдеще.

 Разбираш ли, овньо!

В старо време, когато е имало крепости, за да се разбият портите на крепостта е имало създаден едно специално оръжие. То се състои от дълга греда, завършваща с метална овнешка глава и се нарича „таран”. С нея са разбивали портите. И ти, Овчев, си на края на тази греда на тази идиотска коалиция и с тебе се опитват да разбият бъдещето на страната ни.

А може би не си Овчев, а Овнев?.
 





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11792775
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930