Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2013 15:58 - ТОДОР НИКОВ И НЕГОВАТА ВЕЛИКА ШАЯЧНА ПРАВДА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2115 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НЯМА ЛИ УСМИРИТЕЛНА РИЗА ЗА ТОДОР НИКОВ?

 

 

Вчера гледах по БНТ предаването „Референдум”. Като оставим настрана безумието да се изправят шест човека да се ругаят един друг за ДС хора, които могат да говорят по темата само субективно, остава съзнанието, че това е безсмислено. Да се говори за ДС без да се покаже ролята на БКП и да се прочете клетвата при встъпване в длъжност е още по-безсмислено. Защото биеш самара, но магарето го няма под него.

Но имаше един нюанс. Там се изправи едно лице, което изби жабите в гьола. Казва се Тодор Ников. Нищо особено като интелект, а като морал-още по нищо.

„Пламенният защитник” на България и националната и сигурност и държавност винаги започва от правилата за работа. А в правилата първите думи са БКП и СССР. Следователно човечецът се гордее, че е работил за една скапана партия /разбирай банда/ и за една чужда империя, която въпреки напъните на Ников се разпадна. А може би именно заради него. Начинът, по който Ников издигна на пиедестал щатните и нещатни сътрудници на ДС едва не ме накара да съжалявам, че и аз не съм бил ченге. Явно, за него аз съм от лошите.

Но тук се появява още един нюанс. След като той е работил толкова „съвестно” за България, защо не е уловил, че България отива към фалит и виновник а това не може да бъде друг, а БКП и висшето и ръководство? Защо не усети къде отидоха парите от външния ни дълг? Защо не усети, че в България има висока престъпност по горните етажи на партията-държава? Защо не усети, че има политически затворници, а напусналите нелегално българи ги наричат „невъзвращенци” и ако се върнеха, Ников ги ловеше и вкарваше в затвора? Защо не направи анализ на взривовете и не потърси истинските причини за тях? Нали си анализатор и антитерорист, Ников! Хайде, отговори!

Защо,Ников, не се сети да събереш информация за масовите убийства на български граждани без съд и присъда след 9-ти септември 1944 г. в страната ни? Нима това не е ужасна терористична дейност? Нима след това най-старателните терористи не станаха щатни служители именно в ДС и бяха учители, ментори и началници на Ников?

Не го ли знаеше това, Ников? Или смяташ, че е гордост да работиш под диктовката на баш терористите? Не сме толкова тъпи, за да разберем що за птица си. Ти си един проскубан лешояд!

МВР, в това число ДС беше машина за създаване на страх. Нима не се сещаш за това, Ников? И вместо да се извиниш и да си седнеш на пръдливата трътка се правиш на мъж. Правиш се на красив и умен. Но не си.

Това, Ников се нарича раздвоение на личността и се лекува с хапчета, електрошокове и фиксиране с усмирителна риза.

Толкова за Ников..  





Гласувай:
7



1. nkf - Гледах десетина минути от снощният ...
11.12.2013 17:59
Гледах десетина минути от снощният "Референдум", толкова можах да изтрая ников и никовците. Тая пасмина трбва в най-добрия случай да рови в казаните за боклук, а не да се размотава по телевизиите и да ръси тъпотии. За съжаление ников и никовците са преподаватели, бизнесмени, редактори и т.н., претендират да са интелектуален "елит" и каймак на обществото. Боже, Боже, че те тези и за ратаи не са годни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11799546
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930