Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2013 12:41 - ДА ИЗГОНИМ С РИТНИЦИ МИНИСТЪР ОВЧЕВ И КОМПАНИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1931 Коментари: 1 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

МИНИСТЪРЪТ ОВЧЕВ-ШАМАН И ЯСНОВИДЕЦ

 

Докладът на лицето Овчев, което кой знае защо е министър на вътрешните работи, а не ваксаджия. В лъскането на лъжи и митологеми го бива. Поне той си мисли така.

Изключително интересен е въпросът дали МВР е деполитизирано. Защото „докладът”, който прочете Овчев е чисто политически с превес на лъжите и натрапване на определени инсинуации за опасност за националната сигурност от протестиращите. Още повече, в основата на протестите той натрапчиво налага мнението си, че протестите са „манипулирани” и „мотвирани”. Спонтанността вече била изтикана от мотивираните протестиращи. Демек, истинският, спонтанният протест е абортирал.

Бре, бре, бре!

Че той да не е политическа акушерка този излъскан тарикат? Остава и да е гинеколог, та да излекува България от рака на гърдата, наречен БКП. Овчев се позовава на бройката на студентите, но не сеща да цитира социологическите агенции, които вкупом, без изключение, казват и пишат, че подкрепата на протестите и подкрепата на правителството са в съотношение 2:1. Това силно ми напомня за едновремешната комунистическа преса преса, в която се казваш, че в СССР има само 50 % алкохолици, а в САЩ са повече от 5 милиона.

Още по-интересно става, ако анализираме мерките, предприети от него в областта на възстановената милиционерщина. По негова заповед в София докараха максимален брой полицаи и жандрамерия с цел да уплашат студентите и гражданите, които ги подкрепят.  Силовото мислене на Овчев, обаче, имаше обратен ефект. Студентите не се уплашиха, но полицаите разбраха, че истинските виновници за увеличения им работен ден и количеството им  са в парламента и правителството.

Овчев твърди, че „Протестиращите разпиляват и изтощават ресурсите на държавната и обществена енергия”.  Човек трябва да е твърде нагъл и циничен, за да каже тези думи. По една случайност Овчев е именно такъв, така че разминаване няма. Овчев не вижда в оголването на провинцията откъм патрулиращи полицаи за опасно за националната сигурност. А там става именно това-престъпността се засили.

Овчев не вижда заплаха за националната сигурност безработицата, ниските заплати и пенсии, лошото здравеопазване, лошото образование, лошите храни, лошата социална институция. Той не вижда заплаха за националната сигурност в тома, че от 90 бойни самолети във въздуха могат да се вдигнат само 13, а от 30 бойни хеликоптера-само 3. Овчев не вижда заплаха за националната сигурност липсата на адекватни бойни кораби, които да пазят източната ни граница-1 фрегата, 2 корвети и няколко катера. Той не вижда и това, кой е виновен за всичко това. Овчев вижда заплаха за националната сигурност имиграцията и бежанците, но не казва защо, когато беше шеф на ДАНС, не написа доклад до съответните институции, в който да изпревари вълната от имигранти и бежанци. Защо спа тогава? Овчев твърди, че протестите могат да ескалират, но не казва защо. Той не чете и не цитира онези цифри, които показват, че в момента процентът на подкрепа на държавните институции е на най-ниското си ниво отпреди 24 години. Дали е случайност това?

Поради ниските си интелектуални качества, поради силовото си мислене и тотално нарушаване на законите, поради безсилието си и липса на професионализъм на Овчев му остават само две възможности.

Първата си е да си тегли куршума.

Но понеже няма и чест, и достойнство му остава втората възможност.

Да го изгоним с ритници!
Него и колегите му!





Гласувай:
12



1. kolevdobri - Статистиката за пияните беше готина.
01.12.2013 14:27
В СССР били 50%, а в САЩ били 5 милиона!!! Ха-ха
Ако статистиката включва само мъжете, процентът преди малко повече от 30 години беше около 98. В интерес на истината, преди години съм виждал какви ли не пиянски случки в Москва и Коми АССР, където изкарах 3 месеца на студентска бригада, но участието на женската половина в запои поне по мое време - 1985г., беше твърде слабо. Тогава руснаците бягаха от действителността и удавяха в алкохол съществуването си. Сега малко е намалял процентът на алкохолиците.
А за Йовчев какво да кажа, освен да задам въпрос: Какво очаквате от едно куче? С тази разлика, че ако кучето беше Акита, щях да го уважавам повече. Той си знае защо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795151
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930