Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 17:29 - БКП Е МАФИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2457 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 15.11.2013 09:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДЪЛГИЯТ ПЪТ НА КОМУНИЗМА КЪМ МАФИЯТА

 

Втора част

 

След смъртта на Луканов не си мислете, че Центърът се разпадна. Няма такова нещо! Центърът си работи като часовник. Произвежда партии, политици и граби. Е, от време-навреме получава и някои номера, но те са винаги готови на фира, защото си имат резервни варианти.

Както стана с ГЕРБ и Цветанов.

След като категорично им отказах да им стана изтривалка като „лидер” на социалдемократична партия внимателно наблюдавам кой ще бъде новия „проект” на групата. Идеята им да оглавя такава партия, вероятно, е била да откъсна част от младите членове на БСП и коалиционните им партньори. Вероятно Станишев се опитва да играе с Кремъл без посредници и сам да прибира парсата, но това не е изгодно за Монтерей. Техните хора в БСП като двамата Руменовци, бяха изхвърлени от листите на БСП и трябваше да бъдат наказани от Монтерейци. Така и стана. Личи си по резултатите от изборите и натиска от страна на ДПС..

Както и да е. Нека погледнем какво става сега.

След като ГЕРБ гушнаха чичо Сам, а Цветанов стоя на инструктаж цял месец в САЩ, на монтерейците явно е станало ясно, че ще загубят много пари и влияние и намериха удобен начин да ги свалят от власт. Но това означава, че трябва време, за да намерят заместник на ГЕРБ в новия парламент. Първо разцепиха ГЕРБ, а след това спешно започнаха реализацията на проекта „България без цензура”. Същият този Бареков, който беше получил задача да хвали Борисов и да го лъска, изведнъж, след като ГЕРБ се отдалечи от Монтерей и гушна чичо Сам, започна да го напада с възможно най-негативните оценки и започна да вади компромати. Нещата се виждат и с просто око, че Бърбореков бърза да обере избирателите на ГЕРБ. За Бърбореков работят и социологическите агенции, като го вкараха изкуствено в тройката на рейтингите. Сега очаквам бързо да започне да расте и процента на избирателите му.  Трескавите му обиколки из страната с предаването му има за цел точно това. Центърът знае, че Орешарски няма да издържи дълго и затова пришпорва бедното и нещастно момченце да направи и невъзможното, но да обере гласовете на ГЕРБ, а и на БСП. В същото време му тикат в ръцете компромати срещу Борисов, ПиАрите му подготвят дела в съда, шумни разправии и срещи. Момченцето го тъпчат със самочувствие и му обличкат мантийката на харизмата.

Това неминуемо ще сближи позициите на БСП и ГЕРБ. При това мина достатъчно време от изборите и театрото за „враговете” ГЕРБ и БСП беше изиграно. Министърът на вътрешните работи и ДАНС упорито работят за дестабилизацията, за да може негативната енергия да намали процентите на парламентарните партии и засега, като че ли, успяват. Всъщност и ДАНС и МВР работят като ДС. Те събират, обработват и анализират политически лица, протестиращи и ситуации. Затова и ДАНС не прави нищо срещу престъпността и националната сигурност. Те просто нямат такива задачи в момента. Напротив, убеден съм, че вкарването на малко бежанци и много криминални емигранти имат същата цел-дестабилизация на страната, с цел негативи върху сегашните парламентарни партии, за да може да се реализира Бърбореков напролет.

И понеже стана дума за ДАНС, трябва да се знае, че след „разтурването” на ДС хората, които бяха предани на партията и ЦК бяха разпределени и вкарани в „новите” служби-НРС, НСО, НСС и ЦС БОП /сега ГД БОП/. А тези, които не бяха предани или повярваха в промяната бяха изхвърлени. Кой по-рано, кой-по-късно.

 

ДАНС, МВР, следствието и прокуратурата играят ролята на оперативни работници и захранват с компромати и информация Центъра, а той от своя страна  диктува какво и как да се прави от администрацията, съда и медиите. Естествено, става дума не за целия апарат на съда и прокуратурата, а за определени постове и възлови места. Там има изградени групи от магистрати, които се занимават с мръсната работа. По същия начин се работи с администрацията и медиите. Като правило назначенията на важните постове се съгласуват с тях.

Това представлява в момента България. Тя е просмукана от фасадна демокрация, зад която се крие ЦК и политбюро на БКП, което управлява както държавните институции, така и бизнеса и контрабандата. Най-после „Съюзът на справедливите” и „съюзът на честните” се събраха в една здрава амалгама, която води страната към пропаст.

Нека в този план всеки прецени кога и как ще подкрепя.



Гласувай:
8



1. nedovolen - Какво се случи преди 24 години? З...
14.11.2013 21:02
Какво се случи преди 24 години? Зяпналият от изненада и изолиран в ъгъла Тодор Живков на последниия му 33-ти пленум на Централния комитет на БКП, говори за това.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/11/10/10-noemvri-1989-li-edin-fatalen-za-bylgariia-den-brynka-ot-i.1203346
цитирай
2. neshin - Босия - ти съвсем си изтрещял
14.11.2013 22:40
И ти ли ще ми говориш за идеи, след като свалихме с шутове и протести комунистите през целия преход какво направихте вие от синята идея - предадохте я, нагушихте се и все
комунистите ви виновни, а не виждате, че всички пръкнали се дотук партии са от
котилото на старата БКП и сега старите изтрещяли муцуни - реаниматорите от прехода
жадни за власт се подредихте до Мутрафона и яхнахте студентите та белкем се
докопате пак до властта! И ти ми се пишеш за демократ против комунистите, а си
застанал до тъмночервените Мутри от Гербавата Мафия! Отричате новите, младите водачи
и движения като България без цензура за да си запазите статуквото - сини и червени продажници!
Повръща ми се от дърти изтрещяли десиденти и псевдоборци за демокрация, докарахте народа до просешка тояга и загробихте България! Пък и път на новото не давате
сипете помия и злъч, щото там вас няма да ви има да развявате с лудия Сугарев простотии и оределите си побелели нечистоплътни бради!
цитирай
3. staler - 100%вярно. с едно допълнение --за ...
15.11.2013 23:03
100%вярно.с едно допълнение --за да е легитимна властта им навън,през целия тоя преход,плащат на бигбрадърите рекет под формата на предадени нац.суверенитет, интерес ,и мат.активи.
цитирай
4. krumbelosvet - Остаряха подскачалите,
25.04.2017 14:14
но безмозъчните лозунги от подскачащите митинги не забравят. ПСИХОТРОННО са им натикани в главите. След 9-ти, "буржоазните остатъци" бяха виновни 10-ина години. После България се преобрази с хиляди язовири, заводи, електростанции, селата изхвърлиха газените лампи, докато южните съседи още тънеха в мрак... Сега 27 години са виновни комунистите, щото не остана ни селско стопанство, ни промишленост, и при първия по-голям студ се оказа, че НЯМА РЕЗЕРВИ в електропроизводството, а уж не ни трябваше Белене...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737439
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031