Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2013 11:58 - ЦЪРВУЛЪТ СИ Е ЦЪРВУЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3076 Коментари: 5 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЖЕЛЕВ СЕ ОБАДИ ОТ КОНЕВРЪЗА

„Сгрешихме, че не забранихме БСП. За онези, които заемат отговорни държавни длъжности и бяха на държавни постове, това е и държавна измяна. Това беше национално предателство. Това е най-голямата грешка на нашата демокрация според мен. България щеше да бъде напред от редица балкански страни. Преходът е свършил. Въпросът е, че той не беше направен както трябва. Голяма грешка е разбиването на СДС в навечерието на вторите демократични избори през 1991 г. Групата на 39-те разби Съюза на демократичните сили.

 

Това са думи на първият „демократично избран цървул” за президент на България. По стар комунистически обичай той говори в множествено число. Не е от хората, които поемат отговорност.

Нека обясня за какво става дума:

  1. Желев беше изключен от БКП и чакаше реабилитация пърхайки от радост. Затова и когато преди „т. нар. „Кръгла маса” поставих три условия, за да участвам в нея той категорично отказа да ги приеме. А те бяха –забрана на БКП, лустрация и съд за виновниците.
  2. Самият Желев се беше обградил изключително с членове на БКП. Дори има наглостта да покани Продев за главен редактор на в. „Демокрация”
  3. На самата „Кръгла маса” той и хората около него непрекъснато се допитваха до Луканов и тогавашното посолство на СССР.
  4. Изборът му за президент беше с гласовете на БКП, а за свой заместник той покани доказания престъпник и комунист Атанас Семерджиев.
  5. На 14 декември той разпръсна студентите и гражданите, които бяха обградили Народното събрание и искаха да падне чл. 1 от Живковската конституция и незабвно разтурване на парламента.

Мога да приведа още много доказателства за участието му в тайни преговори и поемането на ангажименти с върхушката на БКП. Сега да говори в множествено число е нелепо и противно.

Но…цървулът си е цървул



Гласувай:
15



1. batimetriq - ИДАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА ЗА АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ТЪМНИ СИЛИ
09.11.2013 17:42
Да, така е, псевдопреходът не беше направен както трябва. Ако беше станал, както бяха го предвидили чуждестранните сценаристи, трябваше да няма българи вече и чужди етноси да шетат из земята на Ботев и Левски. Ама кораво българско племе, не се дава. И няма как иначе, защото Господ от дълбока древност още, е възложил мисията на този народ да облагороди другите и да опази във времето ценносната система на човешката цивилизация, дадена от НЕБЕТО. Така че Господ се присмива на тези сатанински сили, които с нечувана жестокст, пред очите на уж приятелската ни Европа и на целия свят, се опитаха да вземат китната ни държава на абордаж. Е, с помощта на вътрешните предатели успяха да пратят в отвъдното голяма част от българския етнос. Но сега пред очите на целия свят тъмните антибългарски сили ще бъдат разгромени, и народа ще си вземе държавата.
цитирай
2. анонимен - Това нещастно селянче
09.11.2013 19:33
беше взето на подбив от студентите във философско-историческия факултет на СДУ по време на следването си.
И когато го приеха в БКП беше на върха на щастието.

Той и такива нещастни дървени пионки дадоха началния тласък към провала на мечтите на народа.

И ако днес вече обективно можем да дадем историческа оценка за "действията и бездействията" като президент на субекта Жельо Желев, спокойно можем да кажем, че той "достойно" изпълни желанията на кукловодите си, които водейки го за носа, поставиха самия него в редиците на националните предатели.

За такива грешки човек дори и да прости, историята НИКОГА НЕ ПРОЩАВА !
цитирай
3. demograph - Желката е от криминалите
09.11.2013 21:00
Които организираха преходът/exodus/ на българския етнос, но към небитието.
Сега той крокодилничи за "нечии грешки", но със самодоволството на глупак изпълнил мръсна поръчка, се тупка в гърдите, че преходът е завършил. Така е - българския етнос бере душа по пътя към нищото. Благодарение на него и подобните му криминали.
Поздрав.
цитирай
4. fascindoo - за 14 декември не си прав,
10.11.2013 09:39
цървулът не разпръсна студентите, а ги помоли да си тръгнат...

Помня добре този ден - като млад асистент в Лесотехническия, студентите ми ме помолиха да отидат на протеста и цалата група тръгнахме в мразовитата вечер.
Петър Младенов казвайки "По-добре танковете да дойдат", чак тогава от балкончето на Студентския дом Желю с мегофон призова "По-добре да си тръгнем..., за да няма кръвопролитие".

Цървул, цървул, ама не кръвожаден цървул като Петър Младенов.
цитирай
5. minevv - da
12.11.2013 12:28
но нека невинният да хвърли първия камък!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736740
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031