Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2013 14:34 - "ВОДИ МЕ ПАРТИЙО!" ЗАВРИ СИ Я ОТЗАД, СТОИЛОВ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2422 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

КОГАТО ЧОВЕК Е ДЕГЕНЕРАТ САМО ТОЙ НЕ ВИЖДА ТОВА

 

Изявлението по-долу е на небезизвестния депутат от 23 години насам Янаки Стоилов. Той твърди, че е юрист. Но едно е да имаш диплома за юрист, а съвсем друго да си наистина юрист. Като вземем пред вид сегашното недоносче, наречено „Конституция на република България” и всички закони, приети от Народното събрание за последните 23 години,  които не стават и за тоалетна хартия, ще разберем, че той просто е един тунеядец и дегенерат. Да мачкаш и газиш собствения си народ за кефа на Кукловодите не може да бъде определено по друг начин. Давам ви пресен пример за това”

 

"Според мен е много добре, когато образовани хора определят политическия тон и съдържанието на политическия дебат. Въпросът е обаче дали се достига до същината на проблемите. Те имат морални претенции. По начина, по който действат обаче, те налагат морална диктатура. Това винаги става, когато малцинството налага мнението си. Не е добре да се самоокупираш, трябва да окупираш това, от което не си доволен”.

 

След като студентите прилагат „морална диктатура”. Добре би било, ако е така. Но не е. Върху всички нас в продължение на 69 години се прилага политическа, икономическа, съдебна, полицейско-милиционерска и психологическа диктатура. Прилага се от самия него и от съпартийците му-бивши и настоящи. В типичния си казуистичен и комунистически стил той агресивно напада студентите-граждани и ги нарича „диктатори” и „самоокупатори”. Липсата на здрав разум и рационалност го води до пълно оглупяване. Той провокира студентите да окупират не университетите, а „това, от което не си доволен”. Това, от което не са доволни студентите са Народното събрание, правителството, съдебната система и медийната среда. Ако, обаче, студентите окупират НС, МС и Съдебната система те автоматично попадат под ударите на абсурдните закони, писани от Стоилов и ко. И МВР, прокуратура и съд ще влязат веднага в действие. Затова предлагам на студентите да окупират дома на Стоилов и компания, тъй като те персонално са виновни за всичко, което е ставало и става сега. Само че тогава ще каже, че България е наша и това също е самоокупация. Е, главо букова, ние Румъния ли да окупираме, понеже България е наша?

Нещо да кажеш, Стоилов? Друг основен момент е шизофреничното отношение на Стоилов към „мнозинство-малцинство. Това става видно по-долу от следващата му реплика.

 

"Разумното решение за мораториума остана на заден план зад политическите сблъсъци. Темата беше използвана за извличане на политически активи. Самото гласуване в този вид не върши работа, освен че създаде и проблеми на България в европейски план, както и в известен смисъл между парламента и членове на кабинета. Решението на парламента е противоконституционно и ще бъде преразгледано.Трябва да отхвърлим това, което ни тежи, и да постигнем това, което искаме"

 

В първия цитат той говори за студентите като за малцинство, поради което ги лишава от право на мнение. Но как ще обясни думите си от втората реплика?

БСП гласува с убедително мнозинство за мораториум за продажба на земя на чужди физически лица от ЕС. Следователно Стоилов е в абсолютно малцинство. Но той налага морална и юридическа диктатура над 59-те депутати, въпреки че те са в огромно мнозинство.

Тази лайна вече сме ги яли. Те се наричат „Води ме партийо!”

Да си я завре отзад тази негова партия, въпреки, че и това ще му достави удоволствие!





Гласувай:
10



1. otempora - Ами да видят комунетата, ченгет...
02.11.2013 16:25
Ами да видят комунетата, ченгетата, СДС-тата и всички алчни мафиотски структури на и извън парламентарната софра, какво предлагат на младежите и каква е алтернативата за тях:
http://otempora.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/11/02/.1199063
цитирай
2. batimetriq - от един сой са
02.11.2013 17:30
Не си спомням това червено отроче Янаки Стоилов да е казал две смислени думи, което важи и за Пирински.
цитирай
3. worldreader - Босия е прав,но не и сега
03.11.2013 21:50
Протести ли?Сборище от 95% тотални идиоти и 5% професионални агенти-провокатори... то нормален и адекватен българин сред тях е повече от очевидно, че не може да се намери. Няма как да издържи повече от час сред тая сган...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734670
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031