Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2013 21:11 - ПРИНОС КЪМ УЧЕБНИКА ПО ПСИХИАТРИЯ И ИСТОРИЯ НА БКП
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1795 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КЪМ ВЛАДИМИР ТАНЕВ, АВТОР НА ТОЧКИ

 

Очаквано.

Поавиха се и неокомунистите.

Появи се и новият «фактор» и «генсек» на «Новия ред».

За да не губим време ще правя коментар след всяка негова точка. Явно, че една обществена точица е решила чрез пъпкуване да се самоувеличи по-бързо от зелената еуглена, чехълчето и амебата. Тази точица се е увеличала по численост точно десет пъти. За да докаже за сетен път, че колкото по-дребен е човек, толкова по голямо нищожество става след като се размножи.

 

Започваме:

 

1.Гарантиране провеждането на всякакви протестни и контрапротестни действия единствено според клаузите на законите.
Въпрос:

Кой създава законите? Кой е суверен, и какви права има за контрол над законодателството и законоприложението. Какви са “протестиращите” и “контрапротестиращите”? Има ли той проект за закон или да смятам за законопроект безумията, които той предлага в “десетте” си точки?


2.Забрана за провеждане на всякакви протести и контрапротести под формата на шествия по улици и булеварди с движение на МПС.

Въпрос:

Кой да забранява тези протести? Държавата или общината? На какво основание? Ако за него превозното средство е в основата на живота не смята ли, че е възможно и човекът да бъде в основата на нещата?

Констатация:

Не знам на колко години е Владимир Танев и какво образование има. В случая това е без значение. По-важно е да се разбере дали Владимир Танев, съвсем случайно, не иска да стане генсек на новата БКП и да продуцира закони, забрани и разрешения. В СССР другарят Сталин беше издал директива да се пази военната техника, защото тя е по-важна от “живата сила”, т. е. човека.

 


3.Забрана за блокиране на столични булеварди, улици и кръстовища от страна на всички протестиращи и контрапротестиращи.

Въпрос:

Известно ли е, че по време на т. нар.”социализъм и комунизъм” имаше обратните забрани на Първи май, Девети септември и Седми ноември? Как ще ги коментира? По време на т. нар. “Извънредни ситуации” като нападението на САЩ над която и да е страна хората биваха незабавно изкарвани на улицата от партийните организации и тогава улиците и кръстовища биваха “спонтанно” блокирани в знак на протест? А известно ли е на същия, че когато СССР нападаше някоя страна също се блокираха улиците и кръстовищата, но в подкрепа на СССР? Как ще коментира това лицето Владимир Танев?

4.Обособяване на специални зони за провеждане на протести, като пространството пред НДК, Борисовата градина, Южен парк, Северен парк, зоната около Панчаревското езеро и др.

Въпрос:

Знае ли, че такова “обособяване” вече е имало? Последното беше през м. октомври 1989 г., когато протестите на “Екогласност” и другите неформални организации в България бяха насилствено отведени в Южния парк”? А преди това, местатата, определени за “специални зони за провеждане на протест” бяха комунистическите лагери и затвори? В интерес на истината най-голямата “обособена зона за провеждане на протест” се наричаше ГУЛАГ. По-малки такива зони се наричаха “Аушвиц”, “Дахау”, “Треблинка”, “Белене” и прочие.

5.Забрана за провеждане на каквито и да е протестни и контрапротестни действия след 22.00 часа.

Въпрос:

Може ли лицето Владимир Танев да ми обясни по каква логика след 22 часа настава мир на планетата? Това с”сакрално число” 22 във връзка с рождената дата на неговия съименник Владимир Улянов-Ленин ли е? Или болката и гладът, мизерията и несправедливостта след 22 часа са по-слаби?

Чакам отговори.

6.Забрана за използване на вузувели и всякакви други шумни звукосъздаващи средства от страна на протестиращи и контрапротестиращи.

Понеже не знам всички възможни предмети и “други шумни и звукосъздаващи средства” нека лицето Танев да бъде достатъчно добър да напише кое “средство” е позволено и кое-не. Нека, също так, каже на какво основание трябва да стане това. Ако има и малко свободно време, докато чака на улицата “протестиращите и контрапротестиращите”  да пусне в интрнет своя нов проект за Закон за забрана на нещата, които не му харесват.

7.Задължение към организаторите на всякакви протестни и контпрапротестни действия за инсталиране на мобилни химически тоалетни за сметка на самите организатори.

Констатация:

Подозирам, че Владимир Танев носи в багажника си такава химическа тоалетна, защото ако му се наложи да протестира срещу отказа на случайната манекенка, минаваща покрай него, да го целуне с език и благодарност, той незабавно ще извади химическата си тоалетна и ще влезе вътре за дълго. С това разбирам, че мястото му е в тоалетната.

Идеята е добра! Там му е мястото!

8.Задъжение към организаторите на всякакви протестни и контраппротестни действия за почистване на всякакви боклуци и отпадъци след провеждането на събитията за сметка на самите организатори.

Скромно приравнявам т. 8 към предишната. Мястото на боклука е да се самопочисти!

9.Задължение към организаторите на всички протестни и конпрапротестни действия да възстановят със свои средства намесени досега поражения върху общинска частна и публична собственост.

Доколкото ми е известно, такъв закон има и той е действащ. Но в искането има голям пропуск. В това искане се говори за “поражения върху общинска и частна собственост”. Не знам защо пропуска държавната и интелектуална собственост? Или за него държавата и интелекта са нещо дълбоко непознато. Вече имахме в продължение на 45 плюс 24 години владимиртаневци, които смятаха, че държавата и интелекта е техен прерогатив. Ако иска владимиртанев да влезе в час е необходимо да си плесне няколко силни шамара /Не мишошамара/, да си сложи лед на главата и да пие разслабително, докато стане време да извади химическата си тоалетна и да я напълни с точки, запетайки, скоби и други граматически знаци.

10.Искане към Столична община да предостави на юридическите съветници на СОФИЯ БЕЗ БЛОКАДИ всички получени досега искания за съгласуване за провеждане на всякакви протестни и контрапротестни действия за правен и фактически анализ.

Коментар:

Искането неправилно е нсочено към Сголична община. Г-жа Фандъкова не е лекар-психиатър. Съпругът и е лекар, но той не може да помогне  на “София без блокади”. Такъв анализ могат да получат след съответния преглед на 4-ти километър. И не само анализ, но и лекасрства и усмирителни ризи.

Действай, Танев!

На прав път си!

Един съвет:

Не казвай това в съседните ни държави. В един от вариантите ще останеш без джип. Във втори без здраве, а в трети без сфинктер.

Имаш право на избор!





Гласувай:
3



1. antivlaks - Третият вариант отпада ! ТОЙ ОТД...
24.08.2013 21:11
Третият вариант отпада ! ТОЙ ОТДАВНА НЯМА !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795861
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930