Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 21:02 - ДОМАТИТЕ НЕ ПОДБИРАТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3159 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 В КОЯ ГОДИНА ЖИВЕЯТ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ

 

Вчера се проведе първия обществен съвет на МВнР. Като казвам обществен съвет не си мислете, че той наистина е обществен. Напротив. Това е един засекретен съвет на дърти ченгета и номенклатури. По-скоро това беше масонско събрание на вещици и селски тарикати.

Тъй като ГД “Освобождение” подадохме две писма до министъра с цел да ни конституира като участници в обществения съвет ние отидохме в приемната. Оказа се, че ние не сме конституирани като участници без да ни се обясни защо. Те не знаели за нашите писма, като че ли това е моя работа да чета писма и да отговарям на тях.

Поисках писмен отговор за отказ за участие. Последва мънкане и шикалкаване. След като взехме съответните мерки получихме уверение, че днес ще се осъществи среща с представител на министерството. Решихме да изчакаме.

Днес отидохме на срещата. Както очаквах, оказа се, че срещата е с двама безотговорни служители, които не могат да взимат решение и са само опит да ни елиминират. Служителите са Венцеслав Генков и Стоян Витанов. И двамата са твърде млади и неопитни, макар че се водят като съветници на министъра. Назначени са съвсем скоро и не само нямат опит и знания, но нямат и понятие от администрация и дипломация.

Витанов беше човечето, което водеше разговора от страна на министерството. Държеше се като теляк на министъра и ми тикаше някакъв правилник, в който пишело, че в съвета могат да влизат само хора, които са работили в министерството. Бил създаден от юристите на МВнР.  Т. е. общественият съвет бе превърнат в браншови съвет от затворен тип. В момента, в който му обясних, че такъв правилник става само за изтриване на задници, защото конституцията не разделя българските граждани на правоимащи и правонямащи той се опита да ме убеди, че аз съм агресивен. Отново му обясних, че решението за създаване на съвета е политическо, а не браншово и юридическо. Трудно го побра главицата му, но се видя, че е разколебан. Обясних му внятно, че не е на нивото ни и не може да взима решения. Ние не искаме да играем на развален телефон и този разговор не го взимаме на сериозно. Затова в понеделник ще сезираме министъра на външните работи, премиера, председателя на парламента и ЕС. Нека се оправят с тях. Ние настояваме да ни се даде писмен отказ, а оттам-нататък ще си организираме ответната реакция.

Доматите не подбират!





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. drakulla - Играта
05.07.2013 21:42
трябва да загрубее. Комунистите бавят и шикалкавят, като се надяват хората да почнат да ходят на море. Докога тази паплач ще ни прави на маймуни?
цитирай
2. batimetriq - Градушка от развалени домати
05.07.2013 23:44
Гафът им при този отказ е еквивалентен на градушка от развалени домати, която те сами си предизвикаха. Тепърва има да разбират какво точно им се случи.
Все пак, г-н Колев, при други подобни срещи бъдете по-снизходителен към тях, защото те вече са изчезващ вид.
цитирай
3. borkolbor - ...... За сега ......
06.07.2013 15:28
....... За сега от МВнР струи само мрачно , гробовно мълчание . Дали в тази климатична и политическа "жега" "блатото" ще пораздвижи вонящите си пластове или с други думи казано - дали някой дърт , тлъст и мързелив сом ще смени легналата си на дъното , в очакване на жертва позиция , с друга такава по - изгодна за "него" ? ....... Няма декларации или официални изявления на ведомството за конфликта в Сирия , няма и нови посланически назначения . Няма ясноти и информации за външно-търговските оръжейни сделки на Николай Младенов с Емирствата или за банковите клонове на Бориславова в Катар , Оман и Ирак . Потвърдиха само официалния доклад за атентата в Бургас - "експертизите , заключенията на МВР , резолюциите на Външно ... , министерското и държавно становище " на бившото "герберско" правителство . Не казват нищо и не правят нищо , за да спрат ежедневната емиграция !!!! Напротив , създават благоприятни условия и улеснения , тук и чрез посолствата ни на Запад , най-вече квалифицирани специалисти с технически висши или специални образования , млади дипломанти и студенти , да се "устройват" в Чужбина !!! Това е престъпно и анти-държавнически !!! Интересно с какви ли "дивотии" ще ни сюрпризират в бъдеще !!! ............
цитирай
4. kbalenciaga - drakulla - Играта
06.07.2013 17:42

"Комунистите бавят и шикалкавят, като се надяват хората да почнат да ходят на море. Докога тази паплач ще ни прави на маймуни?"
drakulla, много просто. Точно до тогава ще ви правят на маймуни, до като Вие се държите като маймуни и участвате в цирковете на Червените олигарси.
Държите ли се като човеци, няма как някой да ви прави на маймуни.
Разбираш ли това?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11793838
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930