Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 13:15 - ОТКРЕХВАНЕ НА ПЕРДЕТО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 6728 Коментари: 12 Гласове:
13

Последна промяна: 16.05.2013 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЦИК-ЦАРЕ НА ИЗМАМИТЕ И КЕЛЕПИРА

 

Медийното пространство се залива от вълни на скандали и дезинформация. Акцентира се основно върху зловещите 350 хил. бюлетини. И никой не иска да погледне напред и да свърже събитията. Никой не иска да се разкрие целия механизъм на изборните манипулации и фалшификации.

Защо?

Отговорът е прост. Ако се опишат всички събития и се свържат действията на всички изпълнители играта става прозрачна. А никой от играчите не иска това.

Нека видим кои са участниците:

Видими:

БСП

Главният прокукурор Цацаров

Печатницата в Костинброд

Президентът Плевнелиев

Премиерът Райков

Медиите

Невидими:

ЦИК

Кукловодът

Чужди намеси и влияния

ГРАО

Нещата в момента се ограничават съзнателно до “намерените” 350 хил. празни, надпечатани бюлетини в печатницата  “Мултипринт” в Костинброд. Нито медиите, нито Главният прокурор задават правилния въпрос как могат да бъдат употребени тези бюлетини, ако няма от чие име да бъдат пуснати. По закон при отпечатването се има предвид броя на действителните гласове плюс процент за резерв. Тогава кому е нужно да се допечатват криминално стотици хиляди бюлетини?

Но на този въпрос може да се отговори, ако се погледне на изборите в цялост.

Вече писах, че сме сезирали Главния прокурор за списъците на избирателите. Там има тежки несъответствия, съзнателно допуснати и добре режисирани.

Принципно манипулации и фалшификации могат да бъдат направени на три пункта:

В СИК

По пътя за РИК и ЦИК

В ЦИК

След въвеждането на копирните апарати в СИК възможностите се ограничават и най-удобното място за фалшификации става СИК. Там могат да се вложат големи количества бюлетини на фантоми. В РИК и ЦИК могат само да направят дребни манипулации, защото протоколите от СИК вече са копирани и се знаят от много хора.

Сега е момента да погледнем на изборните списъци. При население под 7 милиона български граждани в страната изборните списъци съдържаха 6 868 455 избиратели. Населението при последното преброяване към 01.02.2011 г. е 7 364 570 души Малко множко ми идват. Съответните институции и заинтересованите партийни централи твърдят, че те са толкова, защото имало много българи в чужбина. Над 2 000 000 човека.  Ето и истината.

114 557 гласували в чужбина. Следователно, трябва да приемем, че останалите са се върнали да гласуват тук. Защото само 1 773 български граждани, живеещи постоянно в България са взели удостоверения, че ще гласуват в чужбина. Тези граждани трябва да бъдат заличени от списъците, за да не се дублират списъците. И тук идваме до текста на закона за правомощията и задълженията на ГД “ГРАО” в МРРБ:

Чл. 56 ал. 1-Заличава имената на лица в избирателните списъци, които са заминали извън Република България не по-малко от 2 месеца преди изборния ден и не са се завърнали.

Моля да обърнете внимание на цифрите, които имаме по дипломатически източници. Любопитен съм да видя колко от тези български граждани имат право на глас, след като постоянният им адрес е в България, но въпреки, че не са много повече от два месеца в страната не са отписани от избирателните списъци.

Ето малко подробности.

 

Официално българската държава поддържа контакт със сънародниците си в чужбина чрез Агенция за българите в чужбина. По данни на МВнР от 2010г. разпространени неофициално в НС по време на работата върху Изборния кодекс, броят на българските граждани живеещи в чужбина е над един милион (без Турция). Броят на българските граждани в чужбина по преценка на дипломатическите ни представителства за 2011 г. е над 2 милиона

 

image

 

image

{{Българските граждани в чужбина според МВнР, март 2010г.}}

Български емигранти по държави (това не включва българските малцинства):

  • САЩ - около 300 хиляди души от българско потекло, повечето скорошни емигранти. Най-много в Чикаго (50 хил.), Вашингтон, Калифорния.[1][2] На старото преброяване 2000 в САЩ 55 000 души са определили български за свой етнически произход, 28 565 души (45,34%) са отбелязали, че говорят в къщи на български език, a 93 000 са общо тези, които са обявили български и частичен български произход, от обявилите единствено български произход най-много живеят в Калифорния - 7 845, Илинойс - 6 000, и Ню Йорк (щат) - 5 973 (2000). За всички щати вижте списък на щатите в САЩ по брой българи - 2000 година.
  • Испания - около 170 хиляди души. Най-много във Валенсия (40 хил. - предимно от Шуменско).
  • Германия - около 100 хиляди души. Най-много българи има в Нордрайн-Вестфалия, която е гъсто населена и добре развита (20 хил. души). Statistisches Bundesamt
  • Бразилия - около 60 хиляди българо-бразилци.
  • Канада - около 45 хиляди български граждани.[1] Най-много в Торонто. Според Statistics Canada [2] броят на българите в Канада е най-малко 27 260.
  • Русия - около 35 хиляди души.
  • Казахстан - около 7 хиляди души.
  • Португалия - около 7 хиляди души.
  • Белгия - около 6 хиляди души.
  • Обединени арабски емирства - около 5 хиляди души.
  • Унгария - около 5 хиляди души.
  • Чехия - около 5 хиляди души.
  • Швеция - около 4 хиляди души.
  • Ирландия - около 3 хиляди души.
  • Швейцария - около 3 хиляди души.
  • Нидерландия - около 3 хиляди души.
  • Дания - около 3 хиляди души.
  • Словакия - около 2 хиляди души.
  • Норвегия - около 2 хиляди души.
  • Полша - около 1000 души.
  • Израел - около 1000 души.
  • Турция - Българската православна общност наброява около 500 души. Допълнителни 300 000 български граждани (повечето от турски произход) емигранти и техни потомци в момента живеят в Турция, тъй като те са емигрирали през 20-те години на миналия век и заемат цели села и населения от градове се спрягат по-често за малцинство, отколкото за емигрантска общност. По общоприети оценки броят на българските граждани в Турция е около 450 000

Точно тук се намесва ГД “ГРАО” като много вожен, но задкулисен играч, който нарушава закона с лекотата на пеперудка, прелитаща от клонче на клонче. От ЦИК безпрекословно приемат тези цифри и одобряват списъците. Така се получава, според моите изчисления, над 1 млн фантомни избиратели. Но те, сами по себе си, не представляват заплаха ако не гласуват, т. е. ако не пускат бюлетина.

Но изведнъж някой се досетели, че може да гласува вместо тях. За тази цел, обаче, са му необходими бюлетини, които не се намират в официалното число на бюлетините. И се налага да се допечатат котнрабандно. Ето как стигаме до допечатването. Логично е да се сметне, че броят на допечатаните бюлетини трябва да отговаря на броя на фантомните избиратели, т. е. трябва да са над милион. Но в печатницата бяха открити “само” 350 000.

А къде са другите?

Появява се обосновано предположение, че вече са реализирани.

Следващата стъпка е да се режисира този резултат, който беше лансиран още през март-че ще се получи патова позиция и ще се наложе да се прави “голяма” коалиция между БСП и ГЕРБ. Дали там ще наблъскат и ДПС и Атака няма особено значение. Така ще се успокои и ЕС, че България е стабилна страна и съществува общо съгласие за борба с кризата.

Тук стигаме до Кукловода.

Очевидно е, че като се започне от протестите, започнаха да се случват странни неще с една особена последователност. Последната фаза се започна с подслушванията и определен натиск върху ГЕРБ и Цветанов. Кулминацията  е скандалът с бюлетинете. Градацията беше масивно подета от медиите и социолозите едностранчиво представяна.

Анализът показва, че БСП няма капацитет да измисли и реализира такъв сценарий. Останалите участници-също. Отчаяните усилия на ГЕРБ и стресът, в който изпаднаха показва, че сценаристът и режисьорът им е отлично известен, но те нямат никаква възможност да му се противопоставят. Защо именно Цветанов стана най-поразената мишена? Ако си спомним неговата акция срещу ген. Гоцев чрез разпита на пилота Чавдар Генов във вреда на Гоцев преди година. Освен това Цветанов е пречка пред коалирането на БСП и ГЕРБ.

И така, направихме пълен кръг и се завърнахме на изходната точка.
Ако Цацаров искаше да брани закона щеше да започне от избирателните листи. Но той изобщо не работи в тази посока, въпреки, че сме сго сезирали.
Трябва да погледнем и на ролята на статисти и мрънкала на президента Плевнелиев и премиера Райков. Въпреки това те умело лавираха и се правиха на наблюдатели, позовавайки се някакви закони, каквито не съществуват.
Сценарият продължава.
Нека го изгледаме до края.





Гласувай:
14



1. tanika - Не знам дали стигна до масовата п...
16.05.2013 13:59
Не знам дали стигна до масовата публика резилът, че на 60-тото копие мастилото в ксероксите свършваше, защото се оказа, че е само промокасета, и протоколите останаха снимани само частично!
Те съдържат 3 големи листа от по 2 части - общо по 6 страници копия за 1 протокол! А в комисията /СИК/ имаше по 7 члена и 9 наблюдатели - всички от различни политически сили и всеки искаше копие, което не се случи! Мастилото беше свършило и във всички машинки от другите секции, като се наложи на ръка да се дописват числата, които ние подписахме и подпечатахме! ЦИРК!
П.П. В София, където не успяха с фалшивите бюлетини, ДСБ е трета политическа сила с 8.8%!
цитирай
2. nikikm - А,
16.05.2013 14:08
за тези фалшификации с над един милион гласа,имаше сигнали и публикации още от изборите за 40 НС ! да не говорим за манипулациите в секциите в Турция,двойното им гласуване и там и тук. Всички възможни улеснения за тях и всякакви пречки пред българите в чужбина!
цитирай
3. kostas - ”По принцип и Герб и БСП са мафиотски структури обслужващи масоно-ционисткият елит.
16.05.2013 14:35
Народът ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, че политиците не се избират на изборите, те са вече избрани преди това (разберете факта, че дори нито един гласувал да няма, пак ще има избрани) и са поставени там не за да променят нещата, а за да ги запазят такива, каквито са!!!
КОИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ по точно крадат отново: ГЕРБ+БСП+АТАКА+ДПС = МАСОНО-ЦИОНИСТКИ ”ЕЛИТ”
цитирай
4. baidobri56 - Ревизия.
16.05.2013 14:40
Нещата могат да се докажат с една ревизия.
Колко са напечатани и колко са ползвани.
Би трябвало да има опис на всички бюлетини.
Тогава ще се разбере колко са влезли отгоре.
Сега и да се касират на места изборите и да има нови такива ще трябва да си събират принтерите от там дето бързаха да ги раздадат.Бързаха да се отърват от тях,сигурно са знаели,че няма да им се наложи да ги ползват вече.
цитирай
5. cornflower - а дали всичко не е сценарий на ген...
16.05.2013 19:17
а дали всичко не е сценарий на гениалната бсп?
цитирай
6. nikikm - Ревизия?
16.05.2013 21:26
baidobri56 написа:
Нещата могат да се докажат с една ревизия.
Колко са напечатани и колко са ползвани.
Би трябвало да има опис на всички бюлетини.
Тогава ще се разбере колко са влезли отгоре.
Сега и да се касират на места изборите и да има нови такива ще трябва да си събират принтерите от там дето бързаха да ги раздадат.Бързаха да се отърват от тях,сигурно са знаели,че няма да им се наложи да ги ползват вече.


Ревизия и справедливост,не са предвидени,виж какво е писал Костас!
цитирай
7. kelchev - Кольо: ясно е на всеки, че изборните ...
16.05.2013 22:26
Кольо: ясно е на всеки,че изборните манипулации ги има, откакто я има и избирателната система на гласуване. В твоя случай ти описваш конкретна методика на манипулация,но колкото и да си прав всичко ще си остане глас в пустинята.Човекът,хората или институциите,които трябва да реагират просто ще си го преместят от единия крачол в другия,и ти това го знаеш много добре. Все пак не мога да си обясня,защо сценаристите или така наречените кукловоди създадоха патова ситуация,нагласявайки такива проценти?
цитирай
8. kbalenciaga - Какво съм писал по темата преди 3 дена
17.05.2013 00:20

14.05 13:36 - 350 000 бюлетини за отвличане на вниманието! Големите измами се правят в ЦИК!
Автор: kbalenciaga Категория: Политика




В България всичко се прави по сценарий, ръководен от Червените олигарси.
Техни марионетки са Иван Костов, Гоце, Станишев, Боко Тиквата, Яне Янев, Алексей Петров, Лютви. Те всички заедно работят за Червените олигарси срещу интересите на Българския народ!
Но разбира се такива слуги на Червените олигарси са и големите медии, политолозите, социолозите, съд, прокуратура и ДАНС.
Без "Агенция" и "Национална" какво остава?
Ами разбира се ДС-Държавна Сигурност!
Има ли някой, който да не е наясно че ДАНС е приемника на ДС?
И така, точно по сценарий в деня за размисъл "откриха" тези 350 000 бюлетини.
Така отвлякоха вниманието на българите!
А за това, какво се случва в ЦИК никой не мисли?
Какво се случва с протоколите?!
И в същото време се дават и 140 000 евро на австрийската фирма SORA, за паралелно преброяване на вота?
Кои са те, и не са ли купени да участват в измамата?
Австрийци, всяват респект в българите.
Сименс, и те всяваха респект, ама се оказаха едни големи измамници!
Така че мислете, преценявайте, разбирайте...
Иначе, ама що така пак се случи!
цитирай
9. kbalenciaga - И какво написах днес, преди няколко часа, пак по темата
17.05.2013 00:22

2. kbalenciaga - Оказа се, че съм повече от прав!
16.05 18:57
Григор Лилов разкри шокиращи факти, в предаването "Часът на Милен Цветков"!
2500 протокола, които не отговаряли по стандартите на австрийската компания SОРА!
Такова чудо те не са видели, в никоя друга европейска страна.
А знаете ли, че имало над 1000 подвижни избирателни секции?! Само за София те са били над 100!
2/3 от тези 2500 фалшифицирани протокола, идвали от тези подвижни избирателни секции!

Познайте дали тази информация ще я чуете по новините на Нова тв, БТВ, Барека тв ???
цитирай
10. alexs - ОСНОВНО СТАТУКВОТО НЕ ДОПУСНА ЕДНА ...
17.05.2013 07:37
ОСНОВНО СТАТУКВОТО НЕ ДОПУСНА ЕДНА НОВА ПАРТИЯ НФСБ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА НАД 130 000 ДУШИ ОСТАНХА БЕЗ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ПОРАДИ ИЗБОНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИ!
цитирай
11. penchoan - Григор Лилов изнесе данни, че са ...
17.05.2013 13:19
Григор Лилов изнесе данни, че са поръчани 21% вместо допустимите 10% бюлетини (над милион в повече от законния брой) над списъчния състав и са поръчани 2000 печата в повече! Съществували са 1030 мобилни секции, които никой не контролира. В тях е извършвана подмяна на цели чували с бюлетини. Може би са регистрирани само на хартия около 2 хиляди секции, които не са съществували в действителност и са се пълнили с незаконните бюлетини.
цитирай
12. demograph - Измамата е тотална и престъплението е брутално
19.05.2013 18:39
По реакциите ще ги познаеш господи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735315
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031