Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2013 14:13 - КАПКА ПО КАПКА-ВИР! КОЙ ЩЕ СЕ УДАВИ В НЕГО?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2298 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 13.05.2013 19:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТКАЗЪТ ОТ РЕШИТЕЛНИ МЕРКИ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ НАГНЕТЯВА НАПРЕЖЕНИЕТО

 

Реплика: ЦИК-Няма опасност за опорочаване на вота!

Коментар: ЦИК нехае какво става в секциите и колко незаконни бюлетини са отпечатани!

 

Реплика: Плевнелиев-Сценариите нямат шанс ако хората отидат да гласуват масово.

Коментар: Плевнелиев укрива факта, че в списъците има 1млн 500хил гласоподаватели-фантоми.

 

Реплика: Марин Райков-Министерският съвет е изпълнил всички свои ангажименти във връзка с отпечатването и разпространението на изборните бюлетини за извънредните избори на 12 май, спазвайки процедурите и буквата на закона.

Коментар: МС отговаря изцяло за законността на изборите, включително и на периода 8-12 май. МВР и службите са длъжни да предотвратяват и арестуват всички участници в престъпления

 

Реплика: Марин Райков „Няма манипулация, която да бъде осъществена, ако хората упражнят правото си на глас." Това каза премиерът Марин Райков, който гласува в 32-ра избирателна секция в столицата.„Категорично заявявам, че това правителство ще изпълни докрай ангажимента си за провеждането на честни и демократични избори", каза Райков. Той определи вчерашните събития около бюлетините в печатницата в Костинброд като истерични.„Тези политически реакции не трябва да отклоняват вниманието на българските граждани от желанието им да упражнят своя вот. Никакви сценарии за манипулации на това няма да доведат до манипулации на вота", допълни Марин Райков.

Коментар: Марин Райков откровено лъже и се опитва да омаловажи подкрепата си на предизборните и изборните нарушения и престъпления. Достатъчно е да цитирам прокуратурата, която е на обратното мннение. “350-те хиляди бюлетини, които бяха открити в печатницата в Костинброд и които са извън необходимата бройка за парламентарния вот, не са технологичен брак, съобщиха за bTV от прокуратурата.

Държавното обвинение е открило в печатницата и 4 палети брак – намачкани и отделени бюлетини, но не опаковани за изнасяне. Записите от видеокамерите в печатницата са иззети и предстои разпит на всички работещи там.

От прокуратурата уточниха, че образуваното досъдебно производство е за престъпление по служба, но името на отговорното лице няма да бъде споменато до приключване на детайлния оглед, който ще започне утре.

Според българското законодателство, ако клаузите на договора за отпечатването на бюлетините не са спазени, отговорност носи министър-председателят. Тази отговорност не свършва на 8 май, когато е приключило отпечатването на бюлетините, допълниха още от прокуратурата, опровергавайки твърденията на Марин Райков, че отношенията между възложителя и изпълнителя на поръчката са приключили тогава.”

 

Реплика: ЦИК за изборите-От Централната избирателна комисия гарантират, че изборите ще се проведат напълно законно, защото бюлетините, с които гласуваме, са запечатани и се охраняват от органите на МВР. Бюлетините, които бяха намерени в печатницата в Костинброд, също се охраняват. С тях няма да се гласува. Общо 14 450 полицаи ще се грижат за спокойствието в изборния ден. Бисер Троянов, говорител на ЦИК заяви пред Нова, че изборният ден е започнал в 7 часа. На този етап няма сигнали, че има секции, които не са отворили. Липсват и данни за нарушения днес, предаде нова тв. От сигнали от вчерашния ден става ясно, че е имало проблеми с издаването на удостоверения за застъпниците на партиите и коалициите, регистрирани за изборите.

Коментар: ЦИК се изявяват като групова врачка, твърдейки, че изборите ЩЕ се проведат напълно законно. Такава реплика може да се каже единствено след приключване на изборите, но не и предварително. Това показва безотговорността им. Но тяхната безотговорност личи и от днешното обаждане по телефона ми на член на ЦИК. На писмено мое искане той се опита да ми каже, че ще ми отговорят устно. И това го казва юрист.

 

Пишейки горните редове искам да ви обърна внимание на факта, че грубо се неглижират опасни факти и ситуации. Това неминуемо ще доведе до рязко увеличаване на напрежението в страната. Диаметрално противоположната оценка на събитията от страна на президента, премиера и ЦИК и ВКП води до негативно отношение към изпълнителната власт, президента и ЦИК.

От друга страна паралелното преброяване от страна на австрийската фирма на стойност около 300 хил. лева, а цената на за същата работа от страна на българската фирма “Информационно обслужване” тя взима 1 800 000 лева.

Разликата е милион и половина!

Капка по капка-вир!

Да видим кой ще се удави в него!





Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Не съм го казвал досега, но ще повторя:
12.05.2013 15:26
требе, значи, на Боко и на Цецоу да се ударят по сто тояги на голо и това шоу да се предава по всички ефирни и кабелни телевизии! Само така ще се оправи България!
цитирай
2. socialismus - Кой НАГНЕТЯВА НАПРЕЖЕНИЕТО?
12.05.2013 17:30
Нито в изборното бюро където гласувах, нито в интернет не почувствах да се НАГНЕТЯВА НАПРЕЖЕНИЕТО. В една статия се искаше военен преврат, но тя остана самотна. Може би трябваше да се провери как НК санкционира призиви за насилствено сваляне на демократичната власт, но читателите се отнесоха с пренебрежение. Това е мнението ми по НАГНЕТЯВАНЕТО НА НАПРЕЖЕНИЕТО.
цитирай
3. cornflower - не го ли усетихте снощи как се нагнети?
13.05.2013 06:23
socialismus написа:
Нито в изборното бюро където гласувах, нито в интернет не почувствах да се НАГНЕТЯВА НАПРЕЖЕНИЕТО. В една статия се искаше военен преврат, но тя остана самотна. Може би трябваше да се провери как НК санкционира призиви за насилствено сваляне на демократичната власт, но читателите се отнесоха с пренебрежение. Това е мнението ми по НАГНЕТЯВАНЕТО НА НАПРЕЖЕНИЕТО.

на росенчо ще му се изправи косичката като на маринчо...
цитирай
4. nikikm - Поправи си
13.05.2013 14:02
удивителната,на ! 800 000 хиляди,че разваля впечатлението!Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11800536
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930