Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2013 19:20 - ДА СЕ ОБЯВИ НЕЗАБАВНО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 12787 Коментари: 20 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТЛАГАНЕ НА ИЗБОРИТЕ Е СЛАБА МЯРКА

 

Откриването на 350 000 тайно отпечатани бюлетини бюлетини променя рязко обстановката в страната. От предизборна, тя се превърна в извънредна. При положение, че в деня преди изборите има отпечатани още 350 000 бюлетини означава, че те са предназначени само за София и близките околности. Логиката говори, че по-далечните региони са заредени предишните дни. При това положение страната изпада в състояние на извънредна ситуация.

Понеже става дума за широк заговор, ситуацията задължава незабавно свикване на Съвета зи ситурност при президента, където временният премиер да подаде оставка и да се обяви извънредно положение. Изпълнителната власт трябва да бъде излъчена от средите на армията и в течение на месец-два да бъде проведено съдебно дирене за участниците в този опит за преврат. Трябва да се проверят спешно плановете на превратаджиите, защото не се знае какви разработки са планирали още. Състоят ли се изборите сега-нещата ще потънат в пререканията в Народното събрание и страната ще изпадне във вътрешни напрежения и външна изолация.

Президентът трябва да поиска помощ от ООН и НАТО да имат готовност за незабавно изпращане на умиротворителни сили в България.

Без да драматизирам ситуацията трябва да ви кажа, че напрежението бързо ще прерастне в безредици.

Обстановкта бързо трябва да бъде овладяна.

Предложението ми е президентът спешно да свика една конференция с неправителствените организации, за да се овладее опасната ситуация.





Гласувай:
20



1. tomcat2 - Аре само ако може без натовци и оонци ...
11.05.2013 19:40
Аре само ако може без натовци и оонци в България ,без каквито и да е чужди елементи а? Да се отменят утрешните избори ,да се проведе едно много щателно разследване в условията на абсолютна прозрачност,да се разбере какви са тия бюлетини,имали други такива,само тая печатница ли е и изобщо кво става в цялта тази ситуация!
цитирай
2. анонимен - :) ти си луд!
11.05.2013 19:51
:) ти си луд!
цитирай
3. socialismus - Диктатура на ГЕРБ, нали??? `щото главнокомандващият е от тази партия.
11.05.2013 19:58
С какво диктатурата на пролетариата е по- лоша от диктатура на мутрите? Искам ДЕМОКРАЦИЯ, а не диктатура!
цитирай
4. watchtowerman - Съжалявам, че мнозина не прозряха...
11.05.2013 20:26
През всичките изминали 23 години "демокрация" Комунистическата Мафия си генерираше и медиино "политиците". И МНОГО СТРАННО !!! Бойко БЕШЕ ПОСЛЕДЕН ! И си остана последен ! Пита се в задачата: защо Мафията се отказа да ГЕНЕРИРА нова политическа фигура за времето след ИЗЧЕРПВАВЕТО на Бойко?! Ами, защото Моделът на Управление, ще се смени или поне ще се смени ЦЯЛАТА ДОСЕГАШНА, така наречена "политическа каста". Но коя ще е Силата, която ще предизвика този процес на Смяната?
И социологичните закони са верни. Един от тях казва, че всяка тоталитарна система за да премине към що годе гражданска демокрация ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще трябва мине през военен преврат или управление на военните. Неизбежна е тази намеса на военните - да изземат Властта от Гестапото на Системата( при нас тя е КДС или комунистическото ДС) за да я прехвърлят на Нов Елит, неподвластен на Предишната тоталитарна система, но подвластен на Нова, но все пак Друга (от Другаде) тоталитарна система. За 23 години израстна Нов военен офицерски състав, който не се е образовал в Москва, а Другаде. Е, този Нов офицерски военен Елит ще Направи и Смяната. Заисълът е старият политически "Елит" напълно да се дискредитира, омърси и омаскари - не че той сам не си върши тази работа, защото друго не е в състояние на прави, но дискредитация такава, чрез която обществото тотално да ги възневиди, за да е готово това общество да възприеме и да приеме като СВОЯ Единствена алтернатива Новото Управление. Това са Новите Модели на направляване и управляване на обществото, генерирани от Социалното инженерство на Глобалния Елит...
Затова смятам Тезата на автора за вярна и че вярно е анализирал ситуацията, предвиждайки бъдещо развитие. Мъчителна беше, и все още е, за народа тази Геополитическа смяна на Господарите на България, но Идва Нещо Ново за България и се надявам, че То ще е по-добро за българите.
Днешното официално изявление на ДПС е ясен сигнал, че "Сокола" знае накъде ще върви България и може би и затова, преди месеци, се оттегли от Играта, поне да е с достойнство, а не "изритан" от "народа".
цитирай
5. анонимен - Жельо Желев не казваше това с Фашизма
11.05.2013 20:55
Долу идеята за военен преврат!!!
цитирай
6. анонимен - Диктатурата на пролетариата е била обусловена
11.05.2013 21:46
watchtowerman казва "всяка тоталитарна система за да премине към що годе гражданска демокрация ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще трябва мине през военен преврат или управление на военните."
Значи монархо- фашистката диктатура в България, забраняваща партии извън раболепните царедворци е трябвало да премине през преврата от 09.09.44 и военна власт, съответно Белене. Е? Така излиза. А пък Испания след Франко е тръгнала по грешен път.... мисля просто, че watchtowerman греши. Не може да приеме демократичен завой и предпочита да дойдат танковете. Тъпо.
цитирай
7. sophia11011 - Бълагрия е силна!
11.05.2013 22:04
България трябва да събере сили и да се справи сама, без участието на поредните поробители. Иначе съм съгласна,че вече е време за действие.
цитирай
8. watchtowerman - Комунягите винаги са се страхували и затова любим похват им е да се проявяват като "нелегални",
11.05.2013 23:18
анонимен написа:
watchtowerman казва "всяка тоталитарна система за да премине към що годе гражданска демокрация ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще трябва мине през военен преврат или управление на военните."
Значи монархо- фашистката диктатура в България, забраняваща партии извън раболепните царедворци е трябвало да премине през преврата от 09.09.44 и военна власт

а по-съвременното е - "анонимни". Една от причините да са такива - страхливци,е, че им лъсва и невежеството. "преврата от 09.09.44" не е "преврат", а следствие на окупация от чужди военни сили. За да разсея невежеството ще припомня историческия факт, че на 05.09.44 СССР обявява война на България, войските й през следващите дни завладяват България, а нейни подразделения участват и при завземането на държавните институции в София на така наречения "преврат". На 09.09.44 в България не се извършва "преврат", а окупация от чужда на България армия.
цитирай
9. karaiany - Босоног, въпреки че имам безкрайно ...
12.05.2013 07:45
Босоног , въпреки че имам безкрайно уважение към побелялата ти коса и брада , постингите ти напоследък озадачават, меко казано. Имам усещането , че изпускаш вътрешния контрол .
Да хвърлиш два червени домата срещу парламента в днешно време не е геройство. Може и да е било преди 40 години , но не и днес.
България е суверенна държава и предложението ти е не само смешно , но и плачевно.
С най - добри чувства !
цитирай
10. apostapostoloff - Не само това!
12.05.2013 07:47
Трябва веднага да се разстрелят 10 000 души без съд и присъда!

А иначе ГЕРБ си печели изборите и то от воле. И то с огромна преднина!
цитирай
11. varg1 - Само
12.05.2013 07:56
тия от нато и онн липсват да осерат нещата.И без това от 24 години насам политиката в България се определя от чужди страни.Отивате и гласувате за БСП.Друг вариант няма.
цитирай
12. alexs - На неграмотните трябва да се отнеме ...
12.05.2013 08:00
На неграмотните трябва да се отнеме правото на глас! Те не могат да четат как ще разберат за кого трябва да гласуват остава да бъдат купени.....
цитирай
13. drakulla - Я
12.05.2013 09:33
без натовците ще те помоля.
цитирай
14. deathmetalverses - Към 6.
12.05.2013 14:24
Че то сухопътните ни сили са 18 000 човека, за какъв военен преврат може да става дума или намеса - като в съседна Турция, където АРМИЯТА е ГАРАНЦИЯ за ДЕМОКРАЦИЯТА и СВЕТСКИЯ ХАРАКТЕР на страната?! През 1980-та НАТО подкрепи военните в ТУРЦИЯ да "сложат ред"; и доста екстремисти или наркотрафиканти бяха озаптени (вкл. физически изтребени) - с благословията на НАТО! Да не говорим, че от всичките ни 236 самолета само 11-12 летят!!!
цитирай
15. apostapostoloff - Само бой, глад и сух тормоз!
12.05.2013 15:20
Само от това разбират тия добичета! Бой, глад и сух тормоз, та да им уврат балканджийските тикви!

Не е зле също така на Боко и Цецоу да се ударят по сто тояги на голо и това шоу да се предва по всички ефирни и кабелни телевизии!
цитирай
16. apostapostoloff - На кучето в г..а!
12.05.2013 17:19
Преброяването на фенската любов към 15.30 часа отчете, че отбор "Генерал" (30.2%) се върна на върха във временното класиране на днешния Исторически мач!

Както БЛИЦ вече писа, вражеският "Червените ескадрони" взе превес в часовете, когато пенсионерите по традиция са най-активни. Следобед обаче по-възрастните фенове започнаха да се уморяват от ръкопляскания и очаквано подкрепяният от тях отбор (29%) бе задминат.
цитирай
17. bringo - Изборите са фалшифицирани !!!
12.05.2013 19:26
Както виждате ГЕРБ печели с манипулации. Сега кой как е гласувал няма абсолютно никакво значение, всичко е фалшифицирано в полза на ГЕРБ. Това, което можем да направим всички граждани на Република България, е да излезем на нови протести с пълни основания за провеждане на нови парламентарни избори, заради фалшификацията на ГЕРБ !!!

цитирай
18. watchtowerman - От утре пада имунитетът на всички депутати и министри от предишния Парламент и Правителство.
12.05.2013 21:58
Прокуратурата ВЕЧЕ е издала Заповеди за арест на някои от тази група. Мисля, че до сряда ще е ясно кои лица ще бъдат арестувани...Като начало...Поне от тия с Имунитета...
цитирай
19. demograph - Никакви военни преврати, никога повече, няма да има в България.
18.05.2013 20:46
1. Защото няма и никога няма да има военни способни на това.
2. Защото много скоро дори и това което е сега България няма да е това/2025/
3. Което е добро за Доган не задължително е добро за България.
4. Ако Доган очаква нещо добро за някой народ не е задължително да е българския.
цитирай
20. demograph - Така е. Стана ясно, че всички сме прекарани от всички
18.05.2013 20:48
bringo написа:
Както виждате ГЕРБ печели с манипулации. Сега кой как е гласувал няма абсолютно никакво значение, всичко е фалшифицирано в полза на ГЕРБ. Това, което можем да направим всички граждани на Република България, е да излезем на нови протести с пълни основания за провеждане на нови парламентарни избори, заради фалшификацията на ГЕРБ !!!


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737062
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031