Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2013 13:10 - НЕКА СЛЕДВАЩИТЕ ТРИ ДНИ ДА УПОТРЕБЯВАМЕ ДОМАТИТЕ ЗА САЛАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4343 Коментари: 8 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 РАЗПЕТИ ПЕТЪК Е

 

Днес е Разпети петък. Днес е рождения ден на известния флорентинец Николо Макиавели. Комбинацията е смъртоносна. Разпъването на Господ и раждането на един от най-хитрите, неморални и жестоки политици.

Но ни чака още по-странен ден. Великден. Тази година по ирония на съдбата се случва на рождените дни на двама безбожници-Карл Маркс /Мурдехай/ и неговият нещастен последовател СС /Сергей Сатанишев/.

Можете ли да си представите какво има между тях?

Между тях се е случил моят рожден ден. Преди 62 години. Ако бях с манталитета на ББ или ЦЦ щях да си помисля, че съм разпнат на кръста между тези разбойници.

Слава Богу, нормален съм и приемам Божиите неща безропотно.

Понеже за пръв път ставам на 62 години е редно да се опитам да анализирам какво става у нас. Какво са ми приготвили за подарък родните политически запъртъци.

Тази година са ми подарили избори само 8 дни след моя скромен празник. На тези избори всичките т. нар. „политически партии” /разбирай „търговски дружества” / разчитат на гласовете на зомбираните българи, на лудите и най-глупавите. Нормалните хора няма за кого да гласуват. Те или няма да отидат да гласуват, като по този начин пасивно ще покажат протеста си, или ще отидат да гласуват с невалидна бюлетина /скъсана или задраскана/ и ще проявят активно отношението против тези мафиоти, бандити и откровени престъпници.

Когато глупавите избират престъпници за управници добро не чакай. Чакай глад, болести, безработица и унижения.

На всичко отгоре рождения ми ден се случи в празничен ден и няма да получа за подарък поредния компромат срещу някоя тиква, пъпеш, болонка /да не си помислите, че става дума за Кунева-Пръмова/ или ряпа /не вярвам да е Слави Бинев/. С това, всъщност, ми правят истински подарък, защото предпочитам да си посрещна гостите в спокойна обстановка.

Напоследък стават малко необичайни и странни неща. Кукловодът реши да балансира политически нещата и да озапти малко милиционерите, като им извади компромати. Така ще придаде на изборите „по-демократичен и балансиран вид” Не вярвам БСП и SS/ Sergey Satanishev/ да имат толкова умствен капацитет, за да създадат такава предизборна стратегия, която да изравни силите им и да ги принуди да направят коалиция. Сатанишев има клиширана мисъл и не може да оперира свободно и артистично. А кампанията е точно премислена и умело ръководена. В празните кратуни на ББ и ЦЦ изобщо не може да се роди абсолютно нищо, защото просто мускулът в главите им не може да роди мисъл. Не искам да кажа, че гърченето им като червей в чаша оцет ми доставя удоволствие, но все пак не е неприятна гледка. Значително повече щеше да ми харесва, ако червеите в чашата бяха повече, а чашата-още по-голяма. Както се казва: „Размерът има значение!”

С тези си действия кукловодът показва, че няма да позволи на т. нар. „политически партии” да взимат самостоятелни решения и да излязат от контрол. Той умело направлява напрежението, протестите и кампанията срещу запъртъците, за да не сетим, че Той съществува и да го подпукаме. Което означава, че политическата култура у нас е все още слаба.

Може да му харесва на някого, че в България влизат пари от ЕС, но на мен това не ми харесва. Предпочитам у нас да влизат инвестиции, но те не искат да влизат, което означава, че ние не сме нормална държава. Ако бизнесклиматът, администрацията и съдебната система у нас бяха работещи, нямаше да се нуждаем от никакви европейски програми, а сами щяхме да се оправяме. А сега дори парите от кантрабандата на българската мафия не се инвестират тук. Това означава, че дори мафиотите у нас не вярват на държавата, в която живеят, която крадат и управляват.

Ще завърша с най-важното за всички нас, особено днес:

Отче наш, Който си на небесата! 
Да се свети Твоето име, 
да дойде Твоето Царство, 
да бъде Твоята воля, 
както на небето, тъй и на земята; 
насъщния ни хляб дай ни днес, 
и прости нам дълговете ни, 
както и ние прощаваме на нашите длъжници, 
и не въведи нас в изкушение, 
но избави ни от лукавия; 
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин. 




Гласувай:
10



1. blogerka - СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ
03.05.2013 19:10
БОГ да пази БЪЛГАРИЯ.
цитирай
2. borkolbor - ................................ До Николай Ганчев Колев ....................................
04.05.2013 10:52
............... Ч Р Д , Николай , и бъди здрав !!! ..................... ......................................................................................................................................... Борислав Колев Касабов / Борисов / ........................................................................ 04.05.2013 година ,гр.Добрич ........
цитирай
3. evrazol - Ако бизнесклиматът, администр...
04.05.2013 11:07
Ако бизнесклиматът, администрацията и съдебната система у нас бяха работещи, нямаше да се нуждаем от никакви европейски програми, а сами щяхме да се оправяме.
цитирай
4. borkolbor - До evrazol Много , много точно казано ! ..В началото ...
04.05.2013 11:38
.... В началото бе Огънят ... и нека думите "горят" ! .... - you tube Изповед на един истински Българин - кмет на село Катунци .....
цитирай
5. nikikm - Честито!
04.05.2013 18:09
Дано Бог не се отвърне от нас,защото голяма част от нас са се отвърнали от Божието!Бъди здрав!
цитирай
6. tanika - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОЛЬО! ЖЕЛАЕМ ...
04.05.2013 21:54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОЛЬО!
ЖЕЛАЕМ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
ТВОРЧЕСКИ И ЛИЧНИ УСПЕХИ!!!
Твои кумци:
Таня и Стефан
цитирай
7. bosia - до форумците
05.05.2013 14:11
Благодаря за пожеланията.
Христос возкресе! Здраве, успехи и радости ви жлая.
Босия
цитирай
8. baidobri56 - ЧРД!
05.05.2013 14:13
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЗДРАВЕ,ДЪЛЪГ ЖИВОТ И КЪСМЕТ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733442
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031