Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2013 11:57 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО КРЪВ, ПОТ И СЪЛЗИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 9752 Коментари: 8 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  

 

ОТ ЦИГАНИН КИСЕЛО МБЯКО, ОТ УМРЯЛ ПИСМО, ОТ МИЛИЦИОНЕР ПОТ, ОТ ПОП СЪЛЗА И ОТ КУРВА ЗАПИС НЕ ЧАКАЙ!

 

Така казваше дядо ми едно време.Както обикновено той се оказа прав.

Помня през 1990 г. ме поканиха преди изборите в Пловдив. Разказаха ми как в един магазин прекарват циганите да извършат кражба , за да ги привикат в районното и да ги накарат да гласуват с червената бюлетина.

Продавачът влиза в склада. На тезгяха има торбичка с хляб, щафета салам и шише с ракия. Влиза циганинът. Чака продавача, но той не излиза В един момент нагонът надделява . Грабва торбичката и излиза навън. Отвътре изтичва продавачът и вика „Крадец!” Наблизо, почти случайно, има патрул. Хващат циганина и го водят в районното. Започват разпит и пишат заповед за арест. Циганинът трепери и се чуди какво да прави. Някак си случайно ченгето споменава, че ако гласува с червената бюлетина, може и да му се размине. Получават съгласието, предупреждават, че имат уши и очи навсякъде и го пускат.

Другият начин беше с кебапчетата, бирата, олиото, захарта и т. н.

Това го правиха БКП/БСП през 90-тте години. Правят го и сега. Правят го и техните травеститски филиали-ГЕРБ, ДПС, НДСВ и т. н. Но Сатанишев пищи, че ГЕРБ го прави. Съветвам го преди да запищи да се обърне назад и навътре и да види как са работили и как работят сега по места неговите хора. Нищо не се е променило.

Разбира се, комунистите от ГЕРБ като умствено изостанали докарват всяко едно нещо до абсурд. От Стара Загора дойде да разговаря с мен жена, която е председател на НПО. Вкарали я в схема и Цветанов и Фидосова и натикали в ръцете 5 млн. лева, за да купи с тях 100 хил. гласа с по 40 лв. от името на организацията си, а останалият милион да си го делнат. Тя отказала. Започнали закани.

Преди ден се върнах от Смолян. Там ми казаха как пращат на един собственик на фирма за скрап трима ревизори. Те директно му казали да приготви 200 хил. лева за изборите на ГЕРБ. Собствениците на фирми с наемни работници ги притискат със заплахи да накарат работниците си да гласуват за ГЕРБ, ако не искат да бъдат уволнени.

В Стара Загора има една невероятна сплав между полиция, прокуратура и съд.

Това е само една малка част от идиотщините в тази държава. До няколко дни ще имам документи за това и ще ви запозная с тях.

Накрая ще ви запозная с това как се прави кадрова политика в МК. Още на 29.06.2006 г. в Министерството на културата работи като директор на дирекция „Сценични изкуства и творческо поколение” Красимира Владимирова Филипова. Същата е родена на 27.07-1946 г. в г. Нова Загора. Следователно след 3 месеца навършва 67 годишна възраст. Това никак не се връзва с безработицата, особени при младите и интелигентните.

Но тук има един нюанс.

На 13.06.1979 г. тя е вербувана от подп. Марин Киров Генков от ДС-Плевен като агент „Вероника”. Явно, това автоматично я прави особено ценен кадър и вероятно ще посрещне 100 годишнината си като директор. И тогава няма да и гледат на кафе, а на памперс.

Интересно, нали?

Но истински интересните неща предстоят.

Ще има кръв, пот и сълзи!




Гласувай:
16



1. aip55 - Ще се
30.04.2013 00:21
Радвам ако има кръв, трябва неременно да има кръв и то много кръв! Иначе няма да стане нищо с надеждите ни за по добър живот!
цитирай
2. ka4ak - КОЛЬО,ужким си от стара коза,ЯРЕ?!!!:((((
30.04.2013 00:26
Хубаво ги редиш,но изобщо не се замисляш,защо ДС-то и БКП-то,са си нарочили,ЖЕРТВА???!!!
цитирай
3. blogerka - ka4ak
30.04.2013 07:27
towa e postanowka ima устройство срещу бръмбарите
цитирай
4. blogerka - AMAN
30.04.2013 07:41
от ченгета мутри и къртици. Ще ни разкъртичат страната.
цитирай
5. apostapostoloff - Де го сега Алеко?
30.04.2013 08:37
Че да разшири и допълни "Бай Ганьо прави избори"...
цитирай
6. tikoev - Хубаво ги редиш, но изобщо не се з...
30.04.2013 10:14
ka4ak написа:
Хубаво ги редиш,но изобщо не се замисляш,защо ДС-то и БКП-то,са си нарочили,ЖЕРТВА???!!!

И защо тази "жертва" на всеослушание заяви, че не иска да бъде премиер на страна в която се лее кръв....и буквално след като му се "оправи" кръвното запя отново песента, че "имаме волята" и т.н.....Воля може да имате г-да , но нямате елементарна култура...а за достойнство и чест изобщо да не говорим!
цитирай
7. ok3223 - Ясен сина всички
30.04.2013 15:22
ka4ak написа:
Хубаво ги редиш,но изобщо не се замисляш,защо ДС-то и БКП-то,са си нарочили,ЖЕРТВА???!!!


Значи ДС и БКП са нарочили за "жертва" недоразумението Боко тиквата.
И ти курвенски сине, под бивол търсиш агне, а под вола(Боко), козленце ...
Значи не са виновен тези, който вършат мръсотии и продават държавата на САЩ, евреи и Турция, а този, който ги разобличава и показва гадните им души и морал, опаковани от скъпо платени ПИ-ар агенции в лъскави целофани.
И ти се правиш на умствено недоразумение и нас ни правиш на такива, като зад всичко това "виждаш", даже зад ЦРУ, МОСАД, и зад секретните служби на ЕС, отдавана слезлите от сцената митични образи на ДС и БКП. Гладна лисица, кокошки сънува.
Значи си фен на Тиквата и ГЕРБ, на тази шайка от престъпни недоразумения, които вилнееха до вчера в БГ, и ти заставаш зад техните безобразия и престъпления. Извинявай ...
Мислех те за умен и почтен мъж.
Всеки може да е, дааже ГЕРБ и Боко отново да са на власт ...
само и само БСП да не е.
Много си елементарен Бе
За теб не са виновни ГЕРБ и ТИКВАТА, а тези, които ги демаскират и показват на народа тяхната мафиотска природа и същност.
цитирай
8. ka4ak - Кольо,извинявай!:)Пускам ,малка част,за да не плямпат глупости!!!:(((
02.05.2013 10:47
19.12.2009 01:10 - А това е от 9.04.2003г
79. ka4ak - НИТО ЕДИН ДИЛЪР НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВА ДРОГА,БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА
29.11 17:38
В мое интервю от 9.04.2003г вижте какво казвам на тогавашния главен секретар:
...искат да унищожат България и Бойко Борисов ако не се вслуша в думите ми,все едно,че участва в това престъпление.
- Много силно обвинение изричате...
- Къде беше Бойко Борисов с "Ипон" преди?Имаш да даваш 1 милион,мутрите пристигат и те гърбят в заведението.Ако заведението е под контрола на Бойко Борисов,той казва:"Прави каквото искаш,само че навън - в моето заведение не искам проблеми!".
Сега искаме от същия този Бойко Борисов да извие вратовете на тези,с които преди е играл...Само че сега неговото заведение е България...В Турция,в Гърция,в Македония,в Сърбия - където искат,там да се оправят,но в България - не!Това е.А ...

Едно интервю на Галина НАКОВА
Постинг: Мисанков,все пак го пречупиха,А МОМЧЕТАТА ГИ ПРЕБИХА И ОТВЛЯКОХА!!!В Якоруда всеки се опитваше да помага,ВЪПРЕКИ МЕСТНАТА ВЛАСТ!!!
Автор на постинга: ka4ak
19.12.2009 01:12 - и това е от там!
82. ka4ak - А това е от същото интервю публикувано на 9.04.2003г
29.11 22:48
...-знаейки много добре за какво става въпрос.
- Само през митниците ли минава наркотика?Къде са "Крау ейджънтс" в схемата?
- Основно през митниците,да.Те си получават техните пари и им е подсказано какво да правят и какво не трябва да правят.Казват ти:"Това е служебна пратка" и ти козируваш и пратката минава.Давам ви веднага пресен пример:в момента в София няма едно място,където може да си купиш вносни цигари с бандерол - не мога да си купя цигарите,които пуша!
- Какво означава това?
- Предприеха се уж крути мерки и се оказа,че всички вносни цигари са с фалшиви бандероли и за това не се продават.Сега си купувам цигари от други места.Това означава,че става преразпределение на каналите за внос на цигари,нищо друго не става.
Най-много ме вбесява,че при всички акции за хващане на наркотици нищо не става.Ще разбера че тези крути мерки към наркотиците са налице и са ефективни тогава,когато
НАРКОМАНИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА РАЗБИВАТ АПТЕКИТЕ
Но такова нещо няма,няма и да има.Това е лакмусът,че няма откъде да се вземе наркотик.
- Искате да кажете,че пазарът не се променя,независимо от афишираната от МВР борба?
- Всеки ден........
........,напротив.Фрашкан е пазарът!
- И цената ли не е мръднала?
- Не и.........................
по показателно от това.
- Как ще коментирате участието на баретите в този бизнес?
- Това го говоря от 3 години!
Плюя ги в лицето,а те се обърсват и си обръщат и другата страна,приемат това за нещо съвсем нормално.За да покажат,че правят нещо,защото ние говорим,а и всички виждат,че нищо не се предприема.Трябва нещо да покажат на обществото и за това бяха необходими тези жертви - "Ето,вижте къде пипаме ние - в баретите!"Няма звено от структорите на МВР което да не играе в наркобизнеса,това ви го гарантирам.Говоря от най-ниското звено сержанти,до офицери,следовател,дознатели и т.н.
- За колко пари се продава един прокурор?
- Имам абсолютно категорични сведения,чe ЕДИН ПРОКУРОР СТРУВА 50 00 ЛЕВА.Това е постоянна миза.
- А,полицай?...........
Постинг: Мисанков,все пак го пречупиха,А МОМЧЕТАТА ГИ ПРЕБИХА И ОТВЛЯКОХА!!!В Якоруда всеки се опитваше да помага,ВЪПРЕКИ МЕСТНАТА ВЛАСТ!!!
Автор на постинга: ka4ak
19.12.2009 01:15 - а това е последица от интервюто!
83. ka4ak - та да довърша @79и@81 и защо Ви показвам това от 9.04.2003г
29.11 23:05
.....На 18 април 2003 година брониран сребрист Мерцедес S престояващ близо до автобусна спирка на Цариградско шосе в София е взривен пред десетки свидетели. Адската машина е поставена под дясната предна седалка – там където се вози обикновено собственика на возилото. Точно в този момент обаче той не стои на нея а на шофьорското място – по някаква причина решил в този момент да кара лично. Шофьорът на Доктора – Йордан Спасов , който седи до него, е разкъсан на парчета. Самият Тодоров е запечатан от случаен фотограф непосредствено след взрива – лицето му е в кръв и обгорено. Освен временната загуба на слуха , обаче Доктора няма никакви други сериозни наранявания и съвсем скоро, никой не би могъл да предположи ,че това лице е било обект на бомбен атентат.
През Ноември , Иван Тодоров заявява ,че зад опита за убийството му стоят: "Бивш приятел , красавица и нисък генерал, който пуши пури за близо 3000 лева на месец и преправя костюмите си."
Медиите приемат ,че бившия приятел е Петър Петров – Амигоса , красавицата е Ася Зафирова ( приятелката на Доктора), а по отношение на генерала , в пресконференция , Бойко Борисов заявява ,че става въпрос за ген. Васил Василев , тогавашния шеф на ДНСП. Последният е освободен от поста си 10 дена след това.
ЯХТЕНИЯТ СКАНДАЛ – ПОЛИТИЧЕСКО СЪТРЕСЕНИЕ БЕЗ ПОСЛЕДИЦИ
МВР твърдят ,че намират в куфарчето на Доктора , изхвърчало при взрива, снимки, които под формата на доклад за връзки на политически с престъпни фигури се предават на президента и премиера. Избухва сериозен скандал. Лицата запечатани на снимките са министрите от правителството на Симеон Сакскобургготски – Милен Велчев и Пламен Петров и и тогавашния царски депутат - Мирослав Севлиевски.
Четвъртия човек в играта на карти е Петър Петров- Амигоса , а на заден план усмихнат седи Иван Тодоров – Доктора . Мястото е яхта в Монако по време на кръг от Формула 1.
Освен посочените лица , в доклада фигурират и имената на военния прокурор Трендафил Трайков и апелативния прокурор от Софийска прокуратура Иван Петров.
За тях се твърди ,че имали нерегламентирани контакти с Доктора и небезизвестния Константин Димитров – Косьо Самоковеца.
Заради доклада , в който всъщност няма никакви конкретни доказателства , на 25 април Бойко Борисов си подава оставката – министър-председателят не я приема. Няколко месеца по-късно и Милен Велчев прави същото , но и неговата оставка не е приета.
Николай Филчев пък – главен прокурор по това време , веднага изисква оставките на двамата прокурори – те отказват. По-малко от три години след случилото се Трайков е предложен за повишение в Върховна касационна прокуратура....
Постинг: Мисанков,все пак го пречупиха,А МОМЧЕТАТА ГИ ПРЕБИХА И ОТВЛЯКОХА!!!В Якоруда всеки се опитваше да помага,ВЪПРЕКИ МЕСТНАТА ВЛАСТ!!!
Автор на постинга: ka4ak
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734937
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031