Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2013 10:22 - ПИСМО НА МОЙ ЧИТАТЕЛ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5067 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   МНЕНИЕТО НА ЦЪРВУЛ ЦЪРВУЛОВ И БОКЛУК БОКЛУКОВ ЗА МАСОНИТЕ

Това е друго писмо на мой читетел, което показва двойнствеността на тези, дето искат да ни управляват. Знаменит идиотизъм е да нападаш масоните и в същото време да правиш племенника си масон. Това го казва човече не само с особена форма на тиквето си, но и с особен начин на окисляване на мускула в главата му, който изпълнява ролята на мозък.

Здравейте Здравейте г-н Колев.Сега,няма да ви заливам със суперлативи за вашата личност,то се знае кой е от истинските античервеномафиоти.Искам само да ви споделя един факт,за един от семейството на Цв.Цв.или по-точно за неговия племенник-синът на сестра му.Името му е Светлозар Вешков, който от 5-6 години е член на масонска ложа.Наред с това е и председател на общинския съвет в град Своге.Не че има кой знае какво в това,че е масон,но на около 25-6 години да работиш като обикновен строител и след 5-6 години вече да си масон 4-а степен..е ясно,че без протекции няма как да попаднеш изобщо в тези кръгове.А кой го е набутал там,то мисля е ясно..Цв.Цв:-)От което всеки ще се запита.."а не е ли самият Цв.Цв масон?!....в което аз съм над 50%сигурен,че е такъв.
Ето инфо от 2007 в сайта на някакъв шотландски ритуал,с името на въпросния Вешкое;
http://scottishrite-bg.org/index.php?option=com_content&task=view&id=172&Itemid=37
поздрави

На извънредна пресконференция, в която участваха също министър-председателят Бойко Борисов и третият човек в държавата Веселин Маринов, Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи, че в България набира сила масонство, ”което застрашава националната сигурност повече дори от недупченето на билети в столичния градски транспорт.”

 

По негови думи вече всеки втори пенсионер е масон и „най-много от тия хлебарки били именно зомбитата измежу Третата възраст”, „лош материал” пригласяше българският Дуче-Борисов. След усилена оперативна работа е събрана информация, че тази престъпна и подривна дейност се осъществява главно в гнездата на пенсионерското движение като градинката пред Народния театър, където шах-кукловодите, мислейки с няколко хода напред са разпределили и резервирали цялата материя в света за своите внуци и внучки. Друго сборище на манипулаторите била веригата от хипермаркети за висококачествени продукти „Карфур”.

 

Вожда на българското племе Бойко Борисов на пръв поглед шеговито, но имплицитно сериозно, заяви, че „масонът разбирал само от дървото и боя”. След клакьорска  вълна от смях единствено Сашо Диков се осмели да се изправи пред премиера с въпроса дали последният се ангажира в качеството си на най-великия държавник след Пол Пот и Борис Елцин да построи масонски гета в св. Влас и Драгалевци. Борисов отговори потвърдително, като добави, че най-опасните масони дори ще бъдат изпращани на тежък поправителен труд в банковата система.

 



Гласувай:
1



1. borkolbor - Като че ли ....
22.04.2013 14:38
..... Като че ли колкото повече се опразват селските и градските квартални кръчми и кафенета , толкова повече се роят "масонските общества" .... Тайни ритуали ? Дрън - дрън ! Душат се и плетат козни как да откраднат повече от народа . Приличат на ловните дружинки . Само дето жертвите сме ние . Почти цялата ни знайна , тежка интелигенция е при тях - писатели , театрали , кинаджии , музиканти , лекари , юристи / чукнете в интернета и имената им ще лъснат /... . Мафията им е батко , опънала им е "чадър" и си ги дундурка сладко , сладко ..... Радикални обществени промени се извършват от хора на млада и средна възраст , съветвани , подпомагани , а защо и не и водени от просветени смелчаци .... Марково уиски , тънки балкански специалитетни мезета , качествен алкохол от "приятелски дълбоки винарни и изби" , дивеч , оргии в луксозните им вили и хотели по морето и по планините . Такива са масонските им свърталища Кълнат се във вечна вярност и любов един друг , а когато им се пресекат интересите ръмжат и се давят помежду си . "Върховенствата" им ги смиряват и въздават "йерархична" справедливост . Всекиму според мръсотиите . Леко низвергнатите "замразяват временно членските си присъствия" в ложите , но са си все там . Вътре в тях все са си "братя и сестри" . "Юнашката дружина" къса и дъвчи милата ни татковина . Акат в умозрителен протяжен вой скодоумия и морализаторски тиради , а вътрешно се присмиват на целия свят . Интелигенцияаа ..... , не плаха и колеблива , а страхлива , угоднически , педалски наведена и подла !!! Работническите профсъюзи са насила бездействени и слаби , знайно по какви причини . Къде са техните "майсторски творчески задруги" ? Що си мълвят ежедневно на чашки "питиета" в седалищата на творческите си съюзи господа интелектуалците - масони ? Че много работят , че ако не са те , стрелките на часовника няма да се движат ? Защо не се изправят и в един глас не изреват срещу произвола ? Ще бъдат чути , защото са знайни ? Нали са будители ....
цитирай
2. borkolbor - един жепеец ...
22.04.2013 15:41
.... Един жепеец , един миньор , един строител , един селскостопански работник , един машиностроител или един Милен Цветков , поотделно , са много по - полезни от всичките ни "псевдоинтелектуалци" вкупом !!! Когато някой посочи и уязви "нежните" господа масони , последните гледат кръвнишки и сумтят животински тъпо като диви , глухи нерези , прасета от бастисана картофена нива в ловешкия Балкан !!! ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736467
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031