Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2013 11:59 - НА ТОЗИ ДЕН Е РОДЕН НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИЗРОД НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 9648 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 29.04.2013 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 УМЕР ЛЕНИН-ДА ЗДРАВСТВУЕТ ЛЕНИНИЗМ. УМЕРЛА АНКА ПУЛЕМЕТЧИЦА-ДА ЗДРАВСТВУЕТ ОНАНИЗМ

 

Този виц е от края на 50те години на миналия век. Един ден се надявам да кажа и да живее цървулизма и тиквизма.

Днес се навършват 143 години от раждането на един от най-големите сатрапи на човечеството. Той е мешавица от мордовска, калмикска, немска, шведска и, разбира се, еврейска кръв. Дребен, злобен, отмъстителен и изключително коравосърдечен маниак, който положи началото на най-античовешкия режим на света.

Дълги години се опитваха да ни промият мозъците, че той е най-добрият, най-човечният, най-умният, най-светлият човек, раждал се на планетата земя. Слава Богу, демагозите бяха твърде посредствени и глупави, защото прекалиха с демагогията и тя се обърна срещу него и срещу тях. Тогава започнаха вицовете, които бяха многобройни и смешни, с която той зае подобаващото му място да бъде превърнат в мишена на човешкото остроумие.

За него Дмитрий Волкогонов написа два тома биография, която го поставя на мястото му. Тя е част ат трилогията „Троцки, Ленин и Сталин”. Разбира се, Волкогонов като член на КПСС и главен летописец на Съветската армия вероятно е прикрил доста неща, но вече излязоха и други биографии, в които нещата, общо взето, се изясниха.

Ленин е главен виновник за съсипването на половината от човечеството  чрез т. нар. „комунизъм”. За съжаление и на нас не ни се размина. И още не ни се е разминало съвсем, защото от 23 години ни управляват разните травестити от тази смрадлива и античовешка идея. За съжаление, българските граждани още не могат да съберат кураж и информация и да заклеймят този истински изрод.

Докато не го направим ние, няма да намерим правилния път за излизането на страната ни от тази престъпна и унищожителна посока.

Нека не забравяме, че и сега ни управляват същите бандити и мафиоти.

Затова когато Цървул Цървулов и Боклук Боклуков ни твърдят, че „гръбнакът на организираната престъпност е пречупен”, да ги питаме защо техните гръбнаци не саГласувай:
8
41. blogerka - Tой
22.04.2013 12:47
е бил само оръдие в ръцете на евреите, което промени живота на милиони хора за огромен период. И сега не можем да се справим с ченгетата, подслушването, скандалите, които се настъпват един след друг и ще се увеличават до изборите.
цитирай
2. apostapostoloff - По времето на Горбачов във влак, идващ от
22.04.2013 13:41
Сибир, пиянстват група младежи. Само две старчета в ъгъла не участват в гуляя. Попитали ги защо не пият, а те отговорили:
- През 1921 започнаха да се провеждат съботници. Завлякоха и нас. Ама ние се скрихме и се накъркахме. По едно време ни откри едно дребно, плешиво и злобно човече с козя брадичка. Попита ни защо не работим, а ние му казахме да си е.е майката. И като виждате, чак сега ни пуснаха от лагера. Ето защо не смеем да пием...
цитирай
3. borkolbor - Този изверг ...
22.04.2013 18:11
Този изверг трябваше да бъде утепан от питерските и кронщадските юнкери-кадети през пролетта на 1915 година , когато "инкогнито" се е опитвал да ги агитира в семитската си идеология ! Разконспирирали са го . На колене им се е молел да го пощадят ! Съжалили го и не му ударили "цапарагата" !!! ... Една от въпиющите грешки на историята ... А той за благодарност , точно на тях след години , им е устроил погром и кървава вакханалия ... Бруталният смъртоносен терор , сибирските лагери и Гулази , поругаването на много милиони човешки съдби тежат на неговата , на Сталин и на сатрапите им , престъпни съвести !!! ... Земята да го не поглъща !!! "Сянката " му покой да не види !!! Трижди проклети да бъдат зачатието му и свирепото му човекомразко "учение" !!! Вдън земя да се продънят и последователите му !!! .........
цитирай
4. zlokuche - Съжалявам, но с едно нещо си заслужи ...
24.04.2013 01:44
Съжалявам, но с едно нещо си заслужи минуса - ако се поддаваш на такъв първосигнален антисемитизъм ("и, разбира се, еврейска кръв"), заставаш мноооого близо и до педераста-сифилистик Улянов, и до бръснатите безмозъчни глави.

Помисли над това.
цитирай
5. borkolbor - До zlokuche - злото куче .......
25.04.2013 15:01
...."Зло" куче - Zlokuche , на село злите кучета са собственост на добри стопани . Пазят дом , инвентар и стока !!! В града , в градски условия , злите домашни кучета си имат зли стопани или ... зли ментори ... !!! Ти от кои си ? ..... Простотията , която излюпи може да се префасонира простичко по следния начин : " Ленин ,че е изрод , изрод е .Така е . Ами , Вие , защо и с какво право го низвергвате ? Как така си позволявате и на какво основание ? Кой Ви дава правото да обиждате "изстрадалата и свещена еврейска кръв" ? Не ви е срам ! Съвземете се и се вразумете ! Бойте се от наказание свише ! " - Ега ти простотията , ега ти и алогизма ! "Таковай" си ги ! И себе си с тях , "зло куче" ! Ленин е бил чудовище , а това , че е имал и еврейска кръв , го прави още по - голяма гадина !!! ... / В жилите на Путин и на Станишев , по майчина и бабина им линия , също тече еврейска кръв . Това още повече засилва отрицателните им ореоли . Путин , за щастие , не управлява еднолично огромната и мощна Русия . Няколко десетки хиляди способни и отговорни администратори из краевете и областите на необятната Рус, много милиони обикновени съзнателни руски граждани , будна и патриотична интелигенция плюс колцина генерали и висши офицери от Вътрешни войски , от Армията и от Военноотбранителния им комплекс , възродиха старата слава , политическата , икономическата и духоввната сила на народа на великата държава . / ........ Цялата тази работа може да се обясни и с аргументите на биологията и на психологията ... И да добавя - български държавници и свещеници от пред "деветосептемврийска" България спасиха българските евреи от концентрационните лагери на един друг еврейски "кръвоносител" - Хитлер - друга "мила и нежна , поетична и човеколюбива еврейска душа" !!! ....... /...Унищожи част от "себеподобните" си еднородци , за да изсмучеш живителните им и спасителни за теб техни материални собствености , потенциални човешки качества и възможни полезни дадености за градеж и
цитирай
6. borkolbor - ........развитие .....
25.04.2013 18:06
.....развитие . След това хвърли вината и ликвидирай елегантно и гръмко , на всеослушание и показ , единиците животински жестоки "човекоподобия" - твои оръдия и средства за извършването на това извратено еднокръвно отце- , майце- и братоубийство . Малко преди или много преди това във времето създавай навсякъде по света прецеденти за деморализация , разграждане и крах на много други народи и етноси . Противопоставяй ги , геноцидирай ги в нескончаеми , лишени от всякаква логика войни . Сведи ги до числен минимум , отнеми им езика , историята , самобитността и културата , правото да се нарекат човеци върху собствените си земи и в собствените си домове . Владей ги ! Развращавай и опошлявай съзнанието им от детска възраст . Отнеми им начините и средствата да се възпроизвеждат , хранят и движат по законите на природата . Навсякъде по света подкупи и превърни в свой угоднически слугинаж "чевръстите" и без характерните , най -примитивните представители на народите . Дай им власт и оръжие да властват над тях , блага , удобни закони и пари , много пари , даже и без златен номинал и покритие . Златото отвсякъде го изсмуквай и вкарвай в огромния си ненаситен търбух . Отдели умните и способните , купи и тях , но не им давай власт . Те няма и да я искат . Пък и що ли и им е ? Нали са скъпо купени или продали са се . Те заедно с "примитивите" ще "громят" другите умни , способни свои събратя , които имат "нахалството" да не се продават и , представете си , низшата наглост - да се бунтуват и да търсят някакъв си "нов ред и справедливост" ! Останалите ще бъдат роби , пръснати из цял свят - далеч от родините си нещастници и безродници , "гои" и тор ....... / ..... Това са , в най - синтезиран и не пълен вид ,"постулатите" из протоколите на "ционските" мъдреци . Та вдъхновили се Ленин , Сталин и Хитлер , че те мога да бъдат по-хитри и по-жестоки , по-силни и по-властни от изчанчените , трансцедентни жидови мистици . Знаем до къде стигнаха и какво причиниха на хората . Дали .....
цитирай
7. borkolbor - ..Дали ..
25.04.2013 22:09
... в болните им мозъци се е прокрадвала мисълта ,че са само бледа тяхна проекция и ,че са били умело използувани от една тъмна ,тайна доктрина , по-стара от библията и от"стария" завет ? По-стара и от всички познати нам религии ,които досущ са я изкопирали приемствено и плагиатски в една или в друга форма , и са я канонизирали поучетелно и дидактично в лъжливите си философски модели ! Изконсумирани и смачкани /Маркс,Енгелс,Ленин,Сталин, Хитлер/ като гъсеници и дъждовни червеи - те и идеологиите им ! ....Така ли се отблагодаряват на България за спасените си сънародници и сродници "чедата израилови" - сенатори , конгресмени , политици , бизнесмени , финансисти от Уолстрийт , МВФ и от Световната банка ? Така ли ни се отблагодаряват "семитските плутократи" от ЕК или пък заселилите българското Черноморие и наши вече "съграждани" , рускоеврейски собственици на луксозни палати , браншови и картелни фирми в енергетиката , инсталациите и газопренасянето , произвоството на бензинови продукти , масла , консумативи и търговията с тях , предприемачи в най-различни сфери на производството и бизнеса ! Те са в нелоялна , разсипваща родното ни предприемачество , конкуренция ! Това ли е заслужила България ,"господа" - парвенюта и изчадия от "световния и европейския , кабалистичен , безумен и противоестествен , юдейомасонски елит" ? ... А шантавите ни и некадърни управници , когато ви дойдат на "важно гости" в "светинята" ви - измислената и несъществуваща /поне според мене,пък и не само според мене/ държава Израел ,първом бият празните си чутури о оревания ви "дувар на плачовете" и след това ничком ви се кланят и услужливо ви пригласят в очакване на благоволенията , заповедите и обещанията ви за даване на още власт и още повече пари ! Майната ви ! Има начин да ви "вземем мярката" и ще я вземем ! Бъдете сигурни ! Без вашата власт светът ще бъде добър и справедлив !... Ехааа ... Йеховче ! Мамонче ! Юдо ! Чумо ! Зли кучета ! ..... Зло куче , пипна ли дамара на истината ?! ......
цитирай
8. borkolbor - До zlokuche - злото куче .......
26.04.2013 00:28
..... Zlokuche ..... Зло куче , ако те сърби устата , ако те сърби и под кръста , там някъде отзад , потърси си помощ спешна , неотложна ........ Все ще се намерят ентусиасти - "загорели" маниаци , чувствени и нетърпеливи - да отговарят на любовния ти зов .... !!! .....................
цитирай
9. tanika - Е, може ли на безгръбначни да им се ...
28.04.2013 23:39
Е, може ли на безгръбначни да им се счупи това, дето го нямат?
А с мумифицирания Ленин на пъпа на Москва за какво православие изобщо могат да претендират днешните руски сатрапи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 9384625
Постинги: 3672
Коментари: 9703
Гласове: 6666
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930