Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2013 12:03 - КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ Е МИНИСТЪР НА МВР
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2026 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАКВОТО КУКО, ТАКВОЗ И ПИПЕ

 

Пуйко и Цвъцко ореваха цял свят за делото „Килърите”. Колко страшно било, колко труд са хвърлили, колко куражлия е била прокурорката Петрова и колегите и, колко правилно съдът е отсъдил.

Световно дело!

Няма равно на себе си!

Краставичката!

Ако беше жив Мирча Кришан щеше да си изяде пижамата от яд, че тези двамцата са го задминали далече, далече.

Още от 2009 г. група граждани на В. Търново информират изпълнителната власт, прокуратурата, президента, ЕС и чужди посолства за безумията, които стават във феода, наречен В. Търново. Старопрестолният град е в ръцете на една свинска банда от милиционери, ченгета, кметове, депутати и „бизнесмени”. Тя не е толкова голяма, но е „желязна”.

Припомних това в блога си на новия министър на вътрешните работи Първанова. Изглежда, обаче, тя като съименника си  Гоце си трае и си мисли, че ще и се размине. Предварително и казвам, че ще си го получи. Като начало в качеството на един червен, развален домат, каквато е и тя.

Имайки предвид несменяемото статукво в града граждани от В. Търново не вярват на МВР и пращат писмо до съда в Добрич, където описват някои неща, които не са включени в материалите по следствието, а те имат съществено значение за делото, защото изваждат на светло връзките на „килърите” с изпълнителната и съдебната власт.

Ето и текста на писмото:

 

„Уважаеми господин съдия,

Във връзка със започналото на 27 юни 2011 г. в гр. Шумен дело срещу Петър Стоянов-Сумиста, Георги Вълев и останалите и въпреки приложените материали/биографична справка и приложения, изпратени на посочените лица още на 30 октомври 2010 г., видно от разписките/стр. 7, гърба/, както и изнесеното в медиите по случая, прави впечатление, че до настоящия момент съзнателно се укриват изнесените от нас истини.Обръщаме се към вас, за да се зададат на информираните на 30. 10. 2010 г. лица защо до сега потулват истини и обществеността не е подробно информирана за лицето Георги Вълев както следва:

1/. Защо министър Цв. Цв. Укрива факта, че на 29.041999 г. НСБОПе провел акция във великотърновска област и при направения обиск на фирма „Поликомерс-СГ” /виж прил. №3 и № 5/ т.е. на единоличния  собственик вече Георги Вълев /проснат по очи/ са иззети оръжията и боеприпасите? По-късно кой и срещу какво го оправи?

2/. Защо сл. Дело по трагично загиналия Стефан Евтимов-президент на „Поликомерс-СГ” /прил. № 4/ след намесата на посредствения, но удобен Радко Йончев-шеф на следствието цели 18 г. от 1992г. до 2010 е преминало в забвение? Не е било изследвано какво му е било сипано в питието /вечерял е с Георги Вълев/ и в какво състояние са били маркучетата на спирачките му? Лица от

МВР знаят истината.

3/.По каква причина чак три години след гибелта на Евтимов, Георги Вълев се осмелява да пререгистрира фирмата като единоличен собственик в ДВ бр. 87/01.10.1997 г. като запазва името „Поликомерс-СГ”? Това СГ означава Стефан и Георги и е заблуждение за наследниците на Стефан Евтимов, които могат да кажат какво обезщетение/?/ получиха от Георги Вълев.

4/. След Стефан Евтимов как Георги Вълев успява да се присламчи към милионера Марко Михайлов-производител на компакт дискове с известната му фирма „Унисон”? Следствието на посредствения Радко Йончев изпраща и това сл. дело да събира праха.

5/. Следствието потулва и случая с побоя на Георги Аламуров /прил. №16/, занимавал се с производство на CD и близък приятел на ликвидирания Марко Михайлов. Хиената Георги Вълев и неговият клуб по карате остават незабележими, когато се насочват към обекти, от които ще се изтръскат много пари.

6/. Чак сега, след всичко горецитирано, идва заиграването на адв. Петър Лупов с интересите на Георги Вълев, концентрирани върху „Тракиябанк”. Разрива за големи пари между двамата води до побоя на адвоката на 18.072008 г. в кантората му /прил. № 13/. Точно след месец, на 18.08.2008 г. е взривен лекия му автомобил „Тойота Авенсис” /прил. 14/, за да се стигне до разстрела на 25.03.2009 г. в гаража му. /прил. №20/

7/. В курортното с. Арбанаси, където има чудесен ресторант-хотел „Извора”, Георги Вълев воюва с жителите на селото за читалищните имоти от 42 дка. /прил. № 17 и № 18/

8/. Като пръв приятел по интереси на кмета на Велико Търново-далавераджията с три мандата, многократно измъкващият се от ударите на закона Румен Рашев /покровителстван от гербаджията депутат Христо Пицата/, хиената Георги Вълев успява да се сдобие със сградата на историческия бивш Окръжен съвет, на площада  с изглед към Царевец и други обекти в града /общо 30 броя/, в това число и в чертите на театър „К. Кисимов”.

9/. Именно тук, в заведението „Роял” под високите борове на театъра не случайно отсяда гл. секретар на МВР Бойко Борисов, който обявява свалянето на шефа на областното МВР-Иван Янков и замяната му с приятеля на Георги Вълев Драгомир Димитров. /отделна справка/”

 

От всичките тези факти се очертава една ясна картина на силни връзки между Георги Вълев, Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Драгомир Димитров. Но нито следствието, нито прокуратурата, нито съда си поставят задачата да разплетат тези връзки.. Просто натовариха трима души като родопски катъри с цялата отговорност по убийствата и престъпленията на групата, а останалите се измъкнаха като фъсня от скъсани потури и продължават да са във властта.

Новото правителство и президентът Плевнелиев са брънки от цялата мърсотия. Затова срещу тях трябва да се изправим като огромен айсберг и да пратим техния „Т4таник” на дъното, където им е мястото.

Помислете кой ще брои бюлетините и кой ще си затваря очите за явните нарушения на изборния закон. Това е онази тройца, която се самоопредели да надзирава изборите. В нея присъстват старите ни познайници Ася Петрова, шефа на ДАНС Казаков и министъра на вътрешните работи Първанова-назначени от ГЕРБ на тези постове. И никой не се сети, че там трябва да има и солидно гражданско участие, за да контролира цялостно изборите. Отделно от това трябва да се поставят пикети пред всички секции в страната, които да броят колко хора влизат  да гласуват, както и да се филмира гласуването във всички секции в страната.

Длъжни сме да го направим!




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737471
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031