Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2013 16:27 - ПЕЧАЛНИТЕ "ВЕЛИЧИЯ" ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО-3
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 7297 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

Това писмо също е без отговор.
Но то ясно показва как Пуйко Борисов и Цвъкчо са "преборили" организираната престъпност. Нещо повече, те ясно показват, че самите те са генератори на организирана престъпност. Сега пак се готвят да управляват.
Представяте ли си?          


                                                        ДО

                                                                    Г-Н  ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

                                                                    МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ 

                                                                    И ВЕЦЕПРЕМИЕР НА  Р БЪЛГАРИЯ

                                                                                                                               

                           УВАЖАЕМИ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ,

                         На 24 март 2010 год.Великотърновският регионален вестник”Борба”

излезе със заглавие: СВАЛИХА КОМИСАР МИЛЕН МАНОЛОВ И ГО ДАДОХА НА ПРОКУРОР ЗА ДАЛАВЕРИ” Журналистката Нели Сукова завършва материала така: “ По-важното в случая е кой  се натиска да седне за постоянно на неговия стол? В момента  в публичното пространство  вървят само две имена – СВИЛЕН ЦОНЕВ  и  ИЛИЯН ВЕЛЕВ. Всъщност  битката за директорския стол тепърва предстои, защото освен полицай МИЛЕН МАНОЛОВ е и член на

масонска ложа.”Назначението на комисар Живко Коцев опроверга прогностиката  на местните познавачи. По отношение на първото спрягано име - това на СВИЛЕН ЦОНЕВ-все още шеф на ДАНС за В.Търново и Габрово Ви изпращам  Сигнала  записка адресирана преди време и до  ИВАН КОСТОВ – отговарящ тогава за контрола върху ДАНС, което документирам с приложената пощенска разписка. До настоящият момент резултата е нулев, като се има предвид, че в този структура  продължава все още да работи човек, който е в постоянното обкръжение на гангстери,които го черпят, който   е с два опита за изнасилване  и който държи  в ръце с компромат не други, а самия Главен прокурор. Над лицето СВИЛЕН ЦОНЕВ отдавна  осъществява закрила  и разтваря чадър  пряко подчинения  Ви - началника на направление вътрешна сигурност в МВР Стефан Тодоров КУЦАРОВ  от гр.Горна Оряховица, който със СВИЛЕН ЦОНЕВ са кръстници.

Освен изложеното в предоставеният  Ви Сигнал споделям още и следните факти :      

     1/. С категоричност  се знае, че Свилен Цонев е в изключително близки отношения с временно отстранения на 23 март 2010 г комисар на РДВР-В.Търново Милен Манолов. Двамата имат тайната договорка  помежду си  взаимно да си пазят гърбовете от наказания и уволнения. Поредното доказателство за близостта им е и факта, че регистрационните номера на личните им автомобили  са еднакви ВТ 00- 88 с различни крайни букви. Хора от най-тясното обкръжение на Свилен Цонев потвърждават, че той е много добре запознат с далаверите на Милен Манолов.Защо обаче не е докладвал само той може да каже.

       2/. Не представлява никаква трудност в КАТ-В.Търново, чрез началника му Вельо Ценев да се провери, кой и срещу каква цена  издейства вземането на втори еднакъв  Д.К. регистрационен номер ВТ 67-20 ВВ собственост на криминално проявения  собственик на  заложна къща “Марибу”-Иван Прокопиев.Шест-седем години преди настоящата регистрация този Иван Прокопиев известен под прозвището “Изгорелия”, има  джип със същият  Д.К. регистрационен номер, различаващ се само по последните букви!

     3/. Пак чрез началника на КАТ-В.Търново Вельо Ценев, може да се установи  кой  е съдействал  да бъде даден  Д.К. регистрационен номер  ВТ 55-55 с неизвестни последни букви за джип “Фолксваген Таурег” собственост  на Христо - сина на забегналия в Дубай контрабанден бос  на цигари милионера Косьо –Скорпиона. Какво е било  заплащането за този номер само той може да каже.

        4/. Повече от 20 години  Свилен Цонев  е в изключително близки отношения  с натрупалия милиони от контрабанда на цигари Косьо - Скорпиона живущ във В.Търново бул.”Никола Габровски” № 48-52. Шефа на ДАНС за В.Търново и Габрово - Свилен Цонев е много добре запознат  с игрите на  Косьо – Скорпиона и че той  е основен дистрибутор на контрабандните цигари .Свилен Цонев редовно е вземал  от него такива без да заплаща, за  себе си и за съпругата си Недка макар ,че Цонев не е редовен пушач. Допустимо ли е шеф на ДАНС да покровителства един

контрабандист на цигари,който нанася огромни  щети на страната ни от 20 години

            На 19 март 2010 г., 5 дни преди  претърсването на дома му за контрабандни цигари, Косьо- Скорпиона  е бил предупреден и е напуснал страната отпрашвайки за Дубай. Със сигурност не трябва да се изключват  и е наложително да се проверят разпечатките на телефонните разговори , че за да не бъде заловен и да избяга в чужбина, сигнала  му е подаден от Свилен Цонев. В интерес на истината  не е излишно да се проверят разговорите и на Вашия Стефан Тодоров Куцаров.

         5/. Да се провери фирмата  ЕТ ”Класик”-за поставяне на алуминиева и РVС дограма  с адрес В.Търново ул.” Христо Ботев” № 52 (срещу Централен военен архив) дали има заплащане на такава дограма (врати и прозорци за жилището на  Свилен Цонев) за времето след  1 –ви септември 2009г.

                                  ГОСПОДИН ВИЦЕПРЕМИЕР,

                                  Вярвам във Вашата почтеност и мъжки намерения, най-вече след заявлението Ви: “Не искам мафията да си има държава (5 август 2010г) да изчистите  системата за Сигурност в РБ от ръководни служители с прояви и начин на живот  като СВИЛЕН ЦОНЕВ .

Вярвам, че ще разпоредите, за подробна и независима проверка , по изнесеното в Сигналната записка .В никакъв случай не допускайте с назначената проверка да  бъде запознат  или да взема участие във вземането на решение   Стефан Тодоров Куцаров –Н-к на направление Вътрешна сигурност в МВР. В противен случай трябва  да бъдете дълбоко убедени, че резултатите от проверката изцяло ще бъдат преиначени  и Вие  ще бъдете тотално подведени и заблудени.

                             ГОСПОДИН ВИЦЕПРЕМИЕР,

                                  Искаме да Ви уведомим,че през 2001г.в качеството на Главен секретар на МВР, Бойко Борисов беше тотално подведен да назначи Драгомир Димитров за директор на РДВР-В.Търново. Същият този Драгомир Димитров напускайки поста през лятото на 2004 год.отново заблуди г-н Бойко Борисов, оставяйки за свой наследник  сега разследвания за корупционни схеми Милен Манолов.Връзките им идват от там, че и двамата имат слабост, да получават неправомерни парични средства ,чрез регистрация  и легализация на крадени автомобили  от чужбина и България.

                                   ГОСПОДИН ВИЦИПРЕМИЕР,

                                   Вярваме във Вашата  компетентност, почтеност, честност и безпристрастност и че  при извършване на  една цялостна проверка  по изнесеното за СВИЛЕН ЦОНЕВ в Сигналната записка, ще станат известни  и  ред други факти!

                              Разчитаме на Вас и дълбоко сме убедени,че най-после  Вие ще

въдворите ред и справедливост за добруването на изстрадалия ни  народ.

 15.10.2010  год.

 гр.Г.Оряховица                                                              С уважение:Красимир Христов




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740401
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031